Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.070
Moras da znas da je FR oprem ajedna od najjacih kod Seat-a pa tako i ima sedista koja mislis da ima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Леп аутић, права је штета што нема наслон за руку између предњих седишта. Или је можда такав угао сликања да се не види?

Meni je ova Corolla ruzna.

Pošto sam ja kao i Tihi isključivo pobornik benzinskih + tng agregata, zanima me vaše mišljenje o Renoovim motorima koji se ugrađuju u Scenic 2.
Konkretno, 2.0 sa 133 ks i 1.6 sa 113 ks.
Ovaj 2.0 lanac ili kaiš?
Koga ti hoćeš da poslušaš ,čoveka koji u životu samo jedan auto vozi.Sad će Tihi tebi da objasni da Reno nikako ne uzimaš već samo japanska vozila su dobra.Koga ti hoćeš da poslušaš ,čoveka koji u životu samo jedan auto vozi.
Pošto sam ja kao i Tihi isključivo pobornik benzinskih + tng agregata, zanima me vaše mišljenje o Renoovim motorima koji se ugrađuju u Scenic 2.
Ovaj 2.0 lanac ili kaiš?
ja neznam sta vozi aznam sta zeli ,, bar on tako kaze
Sad će Tihi tebi da objasni da Reno nikako ne uzimaš već samo japanska vozila su dobra.Koga ti hoćeš da poslušaš ,čoveka koji u životu samo jedan auto vozi.
Vozim sasvim solidnu Mazdu, ali mnogo volim mini-venove, a Mazda 5 mi je prevelika, kao kombi. Scenica sam imao, doduše usrani 1.5dci, i generalno sam oduševljen izgledom i komforom tog auta...
Nisam ni mislio da poslušam njega, niti uostalom bilo koga, samo me interesuje da li je neko terao neki od ova dva motora, pa da mi prenese utiske...
Sad će Tihi tebi da objasni da Reno nikako ne uzimaš već samo japanska vozila su dobra.Koga ti hoćeš da poslušaš ,čoveka koji u životu samo jedan auto vozi.
Ovaj 2.0 lanac ili kaiš?
Meni je ova Corolla ruzna.
I auris i korola nova su ruzni..
ne znam koj im k vise, niej da nemaju para da palte nekog italijanskog dizajnera..Il ko vec crta alfe..
I auris i korola nova su ruzni..
ne znam koj im k vise, niej da nemaju para da palte nekog italijanskog dizajnera..Il ko vec crta alfe..
pa meni su lepi.
Misljenje i utisak o lepoti su subjektivna stvar. Nekom sto je nesto lepo drugom nije i obratno.
Sto je ok ,inace bi svi jurili iste zene i vozili ista kola .
to i jeste problem, sto su lepi jedino matorim drtinama ko sto si ti.
toyota mora da skapria da ima i vozaca u rangu od 20-30 god koji bi vozili toyotu
To sam i ja razmisljao sinoc. Zasto ne bi platili nekog dobrog dizajnera i da nakrive kapu. Prodaja bi im sigurno skocila, bar za 50%.
Kvalitet odlican, a dizajn nula.
Добра је корола само чињеница није момачки ауто само Тихи код нас се претежно возе дизелаши које ти не волиш. Разговарао сам са једним таксистом недавно који ме је возио у короли 1.4 дизел, прешао је близу 200к км каже да још ниједан озбиљан део није мењан на ауту, само потрошно, уље филтери плочице и сл. А знам и за пример из истог удружења такође 1.4 дизел само је у питању аурис који је прешао 350к км и још се вози без проблема. На борду показује просечну потрошњу 6,2 литре евро дизела е сад колико лаже не знам али је у питању чисто градска вожња била у преподневном шпицу.
Вероватно и Дуле зна неког из пан таксија па можда зна још неко искуство са тојотама дизелима, то су све први власници,а аута су купљена нова код нас.