zexy001
Aktivan član
- Poruka
- 1.329
Sto koliko znam Clarkson se nije zalio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaah ne spominji mi astonadao bih levu nogu pa bih kupio automatik da mogu samo desnom da ga vozim
http://4.***************/-iQDyKJnO-cw/ThVqxLjff3I/AAAAAAAAGgU/HP0spd1etbA/s1600/Aston+Martin+DBS+%25288%2529.jpg
Sto koliko znam Clarkson se nije zalio![]()
daješ but? haha
kako ćeš voziti levom? mada kad nema desne da smeta...
kako su srbi preživeli sve finansijske strahote modernog doba do sada - inflacije, nestašice, embargo, sankcije...
Pričaju Amer, Nemac i Srbin.
Amer: ja zarađujem oko 50.000$ godišnje, to vam je malo jače od 4000$ mesečno. potrošim oko 3000$ i ostalo ide u banku na štednju, tako svaki mesec.
Nemac: ja zarađujem oko 3000€ mesečno, od toga potrošim ravno 2000€ i sve ostalo šparam svaki mesec.
Srbin: ja zarađujem oko 30.000din, potrošim oko 40.000din.
Amer,Nemac: čekaj, odakle ti 10.000?
Srbin:Pa prodam 100€
za plejere jbga..da si nesto ranije ponudio![]()
Ma samo kad si se ti javio! E pa da znas da sam ih nasao na ulici i da su mi platili da ih sklonim da ne ometaju saobracaj!
Da su tako vruci kao sto ti laprdas sta mislis dali bi tako javno smeo da ih kacim po forumima i oglasima i pritom ostavljam broj telefona?
Zato ,molim te,prvo skoci pa onda reci hop!
A sta mislis ako je ovo stari model i dat na akciju da se rasprodaju zalihe?
Mada nas bas briga sto je stari model jer ima sve sto nam treba a to sto dizajnerski kao zaostaje za novim modelom me bas briga jer meni ne zaostaje nego Sony-ju.![]()