Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
daješ but? haha
kako ćeš voziti levom? mada kad nema desne da smeta...

kako su srbi preživeli sve finansijske strahote modernog doba do sada - inflacije, nestašice, embargo, sankcije...
Pričaju Amer, Nemac i Srbin.
Amer: ja zarađujem oko 50.000$ godišnje, to vam je malo jače od 4000$ mesečno. potrošim oko 3000$ i ostalo ide u banku na štednju, tako svaki mesec.
Nemac: ja zarađujem oko 3000€ mesečno, od toga potrošim ravno 2000€ i sve ostalo šparam svaki mesec.
Srbin: ja zarađujem oko 30.000din, potrošim oko 40.000din.
Amer,Nemac: čekaj, odakle ti 10.000?
Srbin:
Pa prodam 100€

daješ but? haha
kako ćeš voziti levom? mada kad nema desne da smeta...

kako su srbi preživeli sve finansijske strahote modernog doba do sada - inflacije, nestašice, embargo, sankcije...
Pričaju Amer, Nemac i Srbin.
Amer: ja zarađujem oko 50.000$ godišnje, to vam je malo jače od 4000$ mesečno. potrošim oko 3000$ i ostalo ide u banku na štednju, tako svaki mesec.
Nemac: ja zarađujem oko 3000€ mesečno, od toga potrošim ravno 2000€ i sve ostalo šparam svaki mesec.
Srbin: ja zarađujem oko 30.000din, potrošim oko 40.000din.
Amer,Nemac: čekaj, odakle ti 10.000?
Srbin:
Pa prodam 100€

Pa lepo, regujem ga na invalida i onda mi bude manja registracija, jos ugradim plin i Bog da me vidi :D

Ja,ja! Evo ga,lep,zdrav i prav i nije ocesam kao ovaj plavi iz tvog posta a razlika u ceni je :whistling:
Plus sto grande Puntu jako lepo stoji bela boja kao i narandzasta i crna a sve ostale su mi onako. Plus je i 1,3 M-Jet koji ima lanac i nema fap filter kao ni plivajuci zamajac a registracija ti je oko 14500 din i pritom imas potrosnju koja ne prelazi 5,5L.
http://www.polovniautomobili.com/oglas1311484/fiat_grande_punto_13_dizel/

U medjuvremenu je dobio lajsne u boji i zatamnjena stop svetla tako da sad izgleda dosta bolje.

Poslednja izmena:
Ma samo kad si se ti javio! E pa da znas da sam ih nasao na ulici i da su mi platili da ih sklonim da ne ometaju saobracaj!:mrgreen:
Da su tako vruci kao sto ti laprdas sta mislis dali bi tako javno smeo da ih kacim po forumima i oglasima i pritom ostavljam broj telefona?
Zato ,molim te,prvo skoci pa onda reci hop!

Ili je kradeno,ili divcha.Trece nema.:)

Ti si druze bolestan ili to ne primecujes!:)
Tebi je isto biti nakupac i covek koji ode u prodavnicu i kupi nesto!
Bas bih voleo da cujem cime se ti to preko bavis(mozda radis na grdjevini ili cistis kanalizaciju kao vecina nasih preko) pa da ti se mi malo smejemo i podjebavamo na forumu jer iz tebe u poslednje vreme ocigledno nista pametno ne moze da izadje pa se malo lecis ovde na forumu pakosteci drugima.
Zao mi je sto si postao takav.:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back