Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ode Volvo juce!!! Ljudima nije smetalo sto je natpis nazad posirok!:D
Samo su pitali a gde je znak S40 na sta sam im ja lepo objasnio da se to vlasniku nije svidjalo i da je skinuo i da je lepse rasporedio slova V O L V O.:D
Juce stigla i ona crna Vectra i kad se istovarala sa kamiona ostali trgovci svi balavili i govorili kako me usr.lo da sam tako lepu dobio. A njoj automatska klima,muzika sa telefonom,bord kompjuter,podizaci na svim staklima,motor se ne cuje da radi.....
Ma extra.

Samo su pitali a gde je znak S40 na sta sam im ja lepo objasnio da se to vlasniku nije svidjalo i da je skinuo i da je lepse rasporedio slova V O L V O.:D
Juce stigla i ona crna Vectra i kad se istovarala sa kamiona ostali trgovci svi balavili i govorili kako me usr.lo da sam tako lepu dobio. A njoj automatska klima,muzika sa telefonom,bord kompjuter,podizaci na svim staklima,motor se ne cuje da radi.....
Ma extra.

Blago tebi dok ima takvih pajsera da kupuju. A jesi li im objasnio i sve ostalo :per:

Al kad je neko pravi kupac njemu nije bitno to sto su slova razmestena,to sto je malkice ulubljen prag,sto ima jednu pukotinicu na farbi a sve to iz razloga sto je dobio auto za smesne pare.
Usput receno i ja sam morao da ulozim u njega jer mi je riknuo plivajuci zamajac (jb mater svoju) i ljudima nije smetalo sto sam rekao da mi je auto kod majstora i da ne mogu trenutno da ga vide.Cekali par dana i dosli i kupili.
To su pravi kupci a ne ovi sto gledaju sto se musica popisala po autu i sve im smeta!:)

Ma extra.

Dule, upao si ljudima u pola recenice. Pravi si offtopičar :)

I, sta je bilo sa onom sto kaci slike svaki dan?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back