MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Dovle nema 100 godina, a 911 je nesto ufitiljio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ode Volvo juce!!! Ljudima nije smetalo sto je natpis nazad posirok!
Samo su pitali a gde je znak S40 na sta sam im ja lepo objasnio da se to vlasniku nije svidjalo i da je skinuo i da je lepse rasporedio slova V O L V O.
Juce stigla i ona crna Vectra i kad se istovarala sa kamiona ostali trgovci svi balavili i govorili kako me usr.lo da sam tako lepu dobio. A njoj automatska klima,muzika sa telefonom,bord kompjuter,podizaci na svim staklima,motor se ne cuje da radi.....
Ma extra.
Dovle nema 100 godina, a 911 je nesto ufitiljio.
Blago tebi dok ima takvih pajsera da kupuju. A jesi li im objasnio i sve ostalo![]()
Ode Volvo juce!!! Ljudima nije smetalo sto je natpis nazad posirok!
Samo su pitali a gde je znak S40 na sta sam im ja lepo objasnio da se to vlasniku nije svidjalo i da je skinuo i da je lepse rasporedio slova V O L V O.
Juce stigla i ona crna Vectra i kad se istovarala sa kamiona ostali trgovci svi balavili i govorili kako me usr.lo da sam tako lepu dobio. A njoj automatska klima,muzika sa telefonom,bord kompjuter,podizaci na svim staklima,motor se ne cuje da radi.....
Ma extra.
Da, taj rad. Kad vidim čist motor ispod haube, naježim se.ja bi nekako uvek rađe kupio neki čuknut auto nego da se ovako sav sija, a unutra sranjje od mehanike...misim...na izdisaju...
Da meni nisu skinuli mod, prošo bi bez kazni preko veze i $Ima jedan što je mene kaznio, ne śećam se sad koji je bio![]()
http://www.polovniautomobili.com/oglas944056/fiat_stilo_18_16v_dinamik/#6
koja je fora?!
rece mi ovde da pitam...
Da meni nisu skinuli mod, prošo bi bez kazni preko veze i $![]()
da, na automobilizmu i oglasima, ali me je jedna moderatorka toliko iznevrirala, tj. dosta ljudi sa pdf Kragujevac, da sam se iznervirao i poslao fin PP i ona je to prijavila i skinuli mi mod. Sad bi ti bio zasticen kao beli medved, a ja vozio na benzin, a ne na plinBio si mod?![]()