Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamislite kakvih bolida ima.Danas mi lik salje poruku i nudi Vento 1,6 benzin 1993 za Lybru 1,9 JTD 2003 i nudi 900 eura doplate!!!:dash:
Kad sam mu rekao da te pare nikad nece dobiti nazvao me je i poceo da prica kako je VW najbolji auto na svetu i da se tu nikad nista ne kvari ali da mu se svidja Libra i da hoce da je proba pa ako mu se ne svidi onda bi je prodao!:D
Bitno je da on trazi za auto 93` 3200 eura a za malo vise para moze da se uzme dosta toga mladje 10-tak godina!
Kakav kralj!!:hahaha:

Ne troši mnogo ... možda nekih 12-13 litara,ukoliko ga budeš "momački" gazio. :D

Samo ovo je ipak poprilično staro (s obzirom da je 95-to godište),tako da je možda bolje rešenje da gledaš nešto novije.
A kad se protera, i do 25 litara? :mrgreen:
uf mnogo mi se svidja ta generacija 7ice
Najlepši bmw, pa posle njega E39.
Zamislite kakvih bolida ima.Danas mi lik salje poruku i nudi Vento 1,6 benzin 1993 za Lybru 1,9 JTD 2003 i nudi 900 eura doplate!!!:dash:
Kad sam mu rekao da te pare nikad nece dobiti nazvao me je i poceo da prica kako je VW najbolji auto na svetu i da se tu nikad nista ne kvari ali da mu se svidja Libra i da hoce da je proba pa ako mu se ne svidi onda bi je prodao!:D
Bitno je da on trazi za auto 93` 3200 eura a za malo vise para moze da se uzme dosta toga mladje 10-tak godina!
Ti si lud, trebao si da prihvatiš!!!!!!

Dule kakvu si ti priliku propustio, pa za tog VW si mogao da dobijes bar 10 000e:sad2:

Kakav si, bre, ti to student? Zasto si budan ovako rano? Ili jos nisi ni legao? :mrgreen:
Ustao za predavanja, al javili da nemamo. Sad čitam Kurir. Vidiš kako su naši ljubazni:
''Najmanje 4.000 sprskih državljana pokušava da se izvuče iz pakla gradjanskog rada u Libiji. Danas im u pomoć stižu dva aviona ''Jata''. Ima da se pobiju za mesta.
Ma koji student do 2 noćas bleji na komp a od 7 ujutru je ponovo tu .Će ponavlja kad vam kažem.
Ne vala, taj luksus obnove godine ne dozvoljavam si.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back