zexy001
Aktivan član
- Poruka
- 1.329
Dam ti ja mecku jednu ebbe kevu koiliko je udobna 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dam ti ja mecku jednu ebbe kevu koiliko je udobna![]()

Potrosnja kod Honde je uvek zadovoljavajuce niska. Naravno, moze da poraste ako se bas potrudis, ali Jazz je vrlo ekonomicno vozilo, tu nema dileme. Delovi ko delovi, pretpostavljam da su skuplji nego za Punto, ali ako govorimo o kvalitetnim originalnim delovima, onda ni za Punto nisu uopste jeftini, a opet, Hondini su kvalitetniji. Sto se tice limarije i nekih delova eksterijera i enterijera, onda i za Hondu ima kopija i cene su dosta nize nego za original. Realno, ako cuknes auto koji vredi par hiljada evra kao polovan, bilo bi neprakticno kupiti branik od 300 eura, koliko kosta, recimo, za Renault Clio, a mozda i vise. Lepo kupis kopiju za 100 eura i to ce vrsiti posao. Ili, upecas neki na otpadu za 50 eura i resen problem.
Ako radis motor, vesanje, onda bi trebalo vec obratiti paznju na kvalitet.
Jos vlada mit kod nas da su delovi za japance skuplji od drugih. To je zato sto su Turci pre par decenija poceli da prave jeftine nekvalitetne kopije delova nemackih vozila, a u to vreme nisu pravili za japanske, i naravno, ovi turski su bili mnogo jeftiniji. Al kad bi znala koliko su losi ti delovi, bezala bi sto dalje. Pogledaj koliko kostaju delovi kvalitetni za nemacka vozila pa ces videti da ni oni nisu uopste jeftini. Moj surak je radio generalnu na Kadett-u kockici sa turskim delovima i taj motor od pocetka nije bio kako treba. A znam i njih koji su kupovali delove za golfove, pa posle par meseci, ili manje, opet kupovali posto su ti "jeftini delovi" toliko i trajali.
A kad smo kod toga, najmanje se kvare japanski automobili, tako da ima tu i neki plus, valjda![]()

fino. "vredi pogledati"... samo to ili vredi i kupiti?
bas je ocuvan, cist i ne istrosen iznutra. nebi se reklo da ima 8god.
ma alfa je iz 2008 nego je dule napisao 2002 zbog carine![]()

Umesto lancie kupi bolje audi R8
Hvala Dule na linku, ako sve bude kako treba, uskoro vas kontaktiram da se to pogleda.
Jos nesto iz C klase, mozda D - lancia, 156?
Blagooooooo onom ko udomi ovu Duletovu AlficuGledam je po 100ti put

Nisu ga odrali ali je kod mene mogao da dobije 2006 sa plinom za 2550!
4 godine je mladji i ima plin od 500 eura.
A sto je najgore da nas mi dodje lik iz BG i daje mi 2200! Zamalo ga nisam isterao iz dvorista!Kakav smrad -ja mu dajem auto po ekstra ceni a on mi nudi ispod moje nabavne cene! I da je bar jedini!![]()
Mozda si napravio los poslovni potez,preplatio robu.
Ili si ti nepogresiv?!
Svi gresimo ali evo pogledaj sad ti kao kupac strane oglase i vidi za koliko para mozes da uvezes takav auto!
Nema sanse da ga uvezes za ove za koje ih ja dajem i onda me jos beeeeep!
Lepo ja njima kazem-kupi skuter pa se vozaj!:-)