Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok mozda sam malo subjektivan jer sam se zaljubio u taj auto od kad sam ga dobio :D. Ali passat je odlican auto za dete i muza. Pretpostavljam da ce njih troje zajedno putovati, sto znaci trebace joj i malcie jaci auto. Ima bas puno mesta, sve u passatu je prostrano i udobno. Trosi oko 10 litara u gradu sto je naravno vise od clia.. ali nije neki lukzus,A i uvek je tu prebacivanje na gas. A ako bi pogledali sa gledalista sigurnosti, passat je mnogo jaci i sigurniji auto od ovih manjih, sto je svakako bitna stvar ako racunamo na malo dete. Odmah da se ogradim nisam ekspert za kola tako da ne zamerite mi , specijalizovao sam se vise dok sam kupovao kola, kratak kurs mesec dva :D.

Zike misli da si pratio sve aktuelne teme, ukljucujuci i onu za Fiat Punto pa zato takva sala.

Inace, ja bih najverovatnije uzeo Bravo, mislim da je bolji auto od Megana, a o Alfi sam citao i previse je nakrcana elektronikom, a znamo da ni italijanska a ni francuska vozila nemaju bas pouzdanu elektroniku, a jos je za Alfu sve skuplje nego za Fiata (a maltene je isto), pa eto, tako sam dosao do mog izbora.

[Ne_Vazim_Se];15904216:
Nije kradena... :lol:

Bio, pogledao, odlichna je... :confused:

Jedino shto jeste sluzbena bila, ono sedamdeset hiljada preshla, i shto je benzinac...

Ali odlichno ochuvana, sve od opreme, 3 god stara... hmmm...

Opet je chudno niska ta cena.

A mozda firma nije imala da isplati radniku platu, (otisla na dobos) pa mu za zaostatak dala taj auto, a njemu hitno trebaju pare, a mozda ne zna ni koliko se krece cena takvog automobila...Sta znam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back