Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
 - 14.070

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko da 3 somića nek je nosi!
Auto kupljen u Fiatovom salonu u Nemačkoj i na satu imao 84k km i cenu na soferki od 2800 evropljana.
Zbog carine sam morao da dignem km na 174k i sad posto nemam dokaz za manju onda ostavljam ovu i tako je prodajem.
Doduse kod motora na veznom limu ima nalepnica da je 2007 radjen veliki servis na 70k km.
Znaš onu
"Neću, dobar si u dušu,
al neću, neću u jugiću..."
![]()

[Ne_Vazim_Se];15731154:Puna podrshaka novoj generaciji sponzorusha c c c ...
Koji apsolutni neukus i idiotizam ne verujem... ko ovo slusha nije normalan.
"Bar da je BMW, pa da razmislim... "
![]()
[Ne_Vazim_Se];15731154:Puna podrshaka novoj generaciji sponzorusha c c c ...
Koji apsolutni neukus i idiotizam ne verujem... ko ovo slusha nije normalan.
"Bar da je BMW, pa da razmislim... "
![]()
Potpuno se slažem s ovim što si rekao... Al kad izađeš u grad, ovo ti bubnji sa svake strane... Ovo i ovome slično
Ne kažem, volim i ja poneke narodnjake, to ne krijem... Al stvarno ovo ispiranje mozga i ove pjesme tipa "jebi me, ja ću moći", "neću u jugiću, oću u BMW-u"...![]()

sponzoruse drma virus X6Q7.

oni jebbu i lazu vas, vi nas i tako u krugKo da 3 somića nek je nosi!
Auto kupljen u Fiatovom salonu u Nemačkoj i na satu imao 84k km i cenu na soferki od 2800 evropljana.
Zbog carine sam morao da dignem km na 174k i sad posto nemam dokaz za manju onda ostavljam ovu i tako je prodajem.
Doduse kod motora na veznom limu ima nalepnica da je 2007 radjen veliki servis na 70k km.
[Ne_Vazim_Se];15725544:Nije, taj ima bash svu opremu i abs, i sa popustom + ono staro za novo, znachi taj je bio 9700, sa popustom 8700 + ono staro za novo 7700 al' moram i neki krsh od 300 jura tipa da ubacim u tu presu i eto cifre od 8 soma... onaj sa gasom je josh skuplji ako bi svu opremu da imash, mada koliko sam video tu nudeo ono kao dynamic ac... i onda dok doplatish taj bi te izashao 9. Tachno soma vishe...
pogodi:
Ovo nije u redu.......je ovo nas punto?taj auto ni u ludilu ne moze 190......s*eban ti brzinomer......

Otkud ti znaš da nije bilo nizbrdo?![]()
to nije punto iz Kragujevca. motor je 1.9dxaxaax jedino pod uglom od 90 stepeni ili da ga je vukao mercedes.......
samo ne znam kako je montirao ovu sliku?!!
xaxaax jedino pod uglom od 90 stepeni ili da ga je vukao mercedes.......
samo ne znam kako je montirao ovu sliku?!!

Ja sam svog platio 8 100 evra sa plinom nema ABS (jer se vise ne prave sa ABS),ima manuelnu klimu ima putni racunar znaci full koji postoji za punta,kostao je 9 700 prava cena,1000 popust na ficu,i 600 evra bio neki popust ovako.......moj je dynamic ac