Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako pričamo o Passatu B6 12.000 je plafon.

B7 se kreće od 17.000 do 25.000.

Zavisi sta znaci to sva oprema. Pisu tako ljudi da auto ima sve od opreme, a ni ne znaju sta jos moze da stane u njega, jer nikad nisu videli tako nesto od opreme.

Apsolutno.Dakle,zavisi šta ima od opreme.Neretko se u oglasima mogu videti informacije tipa : "Full Fullova" ; "Totalni Full" itd. ,a auto nema ni polovinu opreme koju ima konkurencija u klasi.Zato lepo vidiš šta sve tačno ima od opreme,stavku po stavku,uporediš sa VW-ovom zvaničnom specifikacijom nivoa opreme i onda zapravo vidiš šta sve ima,a šta nema.
Često se dešava da neki modeli imaju dve,tri jače stavke,po pitanju dodatne opreme,kao na primer,tempomat i Xenon,a sve ostalo standardno.I onda kažu - ovo je auto sa FULL opremom.

IX:
Pitam, jer sam u prilici da kupim dosta povoljno Pezoa 205, kabriolet.
Limarija mu je ok, motor mora da se pretrese (1.4 motor). Auto inace nije vozen poslednjih 16 godina (stajao je u garazi). I krov mu je dosta "dronjav" (mora komplet da se menja).

Motor 1.4 kod 205ice? Dobar/los izbor?
Pa bolje bi bilo da je 1.9 :)
nije loš taj motorić, ali ako je toliko stajao trebaće još ponešto da se pretrese

Sta bi mogao da uzmem za jedno 8000 eura???
Nude mi da mi doteraju vektru C,kakva je ona???
Ima i neki audi a6 2002 za 7500e al ne znam kakav je to mi izgleda malo para za a6,a6 je 2.5 tdi.
Sta bi osim ovoga moglo za ove pare?

Ako budeš uzimao Vectru,dizela odmah izbaci iz razmatranja.Godinama su dizelaši bili očajni na Opelima,a odnedavno su na Dti motorima malo poravili utisak,ali opet je to daleko od kvaliteta.Benzinci su porilično pouzadani.

Što se tiče Audija i meni ova cifra deluje isuviše mala,tako da obavezno vidi koliko je prešao.

Kao alternativu,možeš uzeti Lagunu i C5.407 se retko može naći ispod 10 hiljada.
Laguna je poprilično pozdana,jaka ,udobna,C5 još udobniji,ali malo manje pouzdaniji od Lagune,pre svega kada je donji postroj u pitanju.

Па човек и прича о новим аутомобилима... ;)

Гранде је највећи, а реално и најјефтинији за касније одржавање... било би мудро размислити о неком м-јету ;)

Dizel super vozila :)
A eto ja bi uzeo u obzir punta ili ford fiesta,clio po to para ne moze doci sa bogatom opremom nov(dodje neka sarena oprema ),a ova toyota je meni prespicen auto :)

Dizel super vozila :)
A eto ja bi uzeo u obzir punta ili ford fiesta,clio po to para ne moze doci sa bogatom opremom nov(dodje neka sarena oprema ),a ova toyota je meni prespicen auto :)

Ja uopšte nemam povjerenja u Fiate i ne bih ga uzeo. Ni Clio mi se ne sviđa. A Toyotina auta su odlična, samo što ja opet ne bih uzeo Yaris jer je premala, ali kad su u pitanju ova 3 automobila, Yaris definitivno

Ja uopšte nemam povjerenja u Fiate i ne bih ga uzeo. Ni Clio mi se ne sviđa. A Toyotina auta su odlična, samo što ja opet ne bih uzeo Yaris jer je premala, ali kad su u pitanju ova 3 automobila, Yaris definitivno

ja sam imao i punta I i dvojku i dobro su me sluzili, a posto bi ovo bio nov auto mislim da tu ne bi bilo problema ni sa jednim od ova tri.......
Jaris me odbija jer sam cuo da je odrzavanje tojote veoma skupo skupo

ja sam imao i punta I i dvojku i dobro su me sluzili, a posto bi ovo bio nov auto mislim da tu ne bi bilo problema ni sa jednim od ova tri.......
Jaris me odbija jer sam cuo da je odrzavanje tojote veoma skupo skupo

Ja znam dosta ljudi koji se žale na punta i 'vataju se za glavu što su ga kupili. Imao sam priliku da ga probam i nijesam nešto oduševljen, više mi se dopada Toyota. A što se tiče održavanja, dobro si čuo :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back