delija junior
Zainteresovan član
- Poruka
- 318
Koliko vredi pasat 1.9 tdi,2004 godiste,sa svom opremom,kupljen nov kod nas mi smo drugi vlasnici???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko vredi pasat 1.9 tdi,2004 godiste,sa svom opremom,kupljen nov kod nas mi smo drugi vlasnici???
Zavisi sta znaci to sva oprema. Pisu tako ljudi da auto ima sve od opreme, a ni ne znaju sta jos moze da stane u njega, jer nikad nisu videli tako nesto od opreme.
Pa bolje bi bilo da je 1.9Pitam, jer sam u prilici da kupim dosta povoljno Pezoa 205, kabriolet.
Limarija mu je ok, motor mora da se pretrese (1.4 motor). Auto inace nije vozen poslednjih 16 godina (stajao je u garazi). I krov mu je dosta "dronjav" (mora komplet da se menja).
Motor 1.4 kod 205ice? Dobar/los izbor?
9,10,11 hiljada otprilike.Zavisi koliko je prešao.
Sta bi mogao da uzmem za jedno 8000 eura???
Nude mi da mi doteraju vektru C,kakva je ona???
Ima i neki audi a6 2002 za 7500e al ne znam kakav je to mi izgleda malo para za a6,a6 je 2.5 tdi.
Sta bi osim ovoga moglo za ove pare?
pozdrav svima, zanima me koja je po vama bolja kupovina........
fiat grande punto vs reno klio III vs tojota jaris.....vec dugo se troumim i nikako da odlucim.......
uzeo bih benzince ali sa klimom obavezno i svi su tu negde oko 10-11soma
Па човек и прича о новим аутомобилима...![]()
Гранде је највећи, а реално и најјефтинији за касније одржавање... било би мудро размислити о неком м-јету![]()
Dizel super vozila![]()
A eto ja bi uzeo u obzir punta ili ford fiesta,clio po to para ne moze doci sa bogatom opremom nov(dodje neka sarena oprema ),a ova toyota je meni prespicen auto![]()
Ja uopšte nemam povjerenja u Fiate i ne bih ga uzeo. Ni Clio mi se ne sviđa. A Toyotina auta su odlična, samo što ja opet ne bih uzeo Yaris jer je premala, ali kad su u pitanju ova 3 automobila, Yaris definitivno
Kupi ford fiestaI rijesi se dileme
![]()
ja sam imao i punta I i dvojku i dobro su me sluzili, a posto bi ovo bio nov auto mislim da tu ne bi bilo problema ni sa jednim od ova tri.......
Jaris me odbija jer sam cuo da je odrzavanje tojote veoma skupo skupo