Preporuci film

Beaches.jpg

Odlicna prica o prijateljstvu i koliko je ono zapravo bitno. Obe glumice odlicne, ali Bette Midler je ipak ta koja mahom nosi film.
9/10

The Forgotten One (1989) је мој омиљени филм са духовима и један од најдражих филмова. Главни глумац је Terry O'Quinn, познат по улози у серији Lost.
Човек се уселио у кућу и почињу да се дешавају чудне ствари. Одлази до подрума и открива да није сам. Следи занимљива прича.
Свима бих препоручио овај филм.

The Forgotten One (1989) је мој омиљени филм са духовима и један од најдражих филмова. Главни глумац је Terry O'Quinn, познат по улози у серији Lost.
Човек се уселио у кућу и почињу да се дешавају чудне ствари. Одлази до подрума и открива да није сам. Следи занимљива прича.
Свима бих препоручио овај филм.

jel ima da se skine?

- - - - - - - - - -

So_Dear_To_My_Heart.jpg

Volim ovakve stare, bezbrizne filmove sa nekom porukom. Malo je danas takvih.
8/10

Не знам. Ја филмове гледам на разним сајтовима, па ако ти одговара тако тражи The Forgotten One (1989).

Овај филм што си навела ме је подсетио на један филм где има и правих глумаца и цртаних ликова, са неким зецом и црнцем. Не могу да се сетим који је филм. Дешава се на некој фарми.

Не знам. Ја филмове гледам на разним сајтовима, па ако ти одговара тако тражи The Forgotten One (1989).

Овај филм што си навела ме је подсетио на један филм где има и правих глумаца и цртаних ликова, са неким зецом и црнцем. Не могу да се сетим који је филм. Дешава се на некој фарми.

da nije song of the south?

Opa, Thumbsteru! Gledas li gledas... :)

Moja preporuka ce izgledati mildly boring (ako ne i totalno boring) poslije ovih cool fotografija.

Anyhow, here it is:

Crimson Gold (2003)

Scenario: Abbas Kiarostami
Rezija: Jafar Panahi

large_dORC319DIRICsF5d1a2JNeLuq6M.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0371280/

Note: "In real life, Hussein Emadeddin (glavni junak, inace naturscik), is a paranoid schizophrenic.
Having learned this information, I felt obliged to share it with you, but the film does not refer to the disease;
perhaps Jafar Panahi found that Emadeddin's demeanor, whatever its source, provided the kind of detachment he needed for his character.
Hussein (the character) is doubly effective because he does not seem to be an active participant in the story, but an observer carried along by the currents of chance."

Back