Preporuci film

Da li mogu moderatori da uslove da se u ovoj temi ne dozvole postovi koji sadrze samo youtube linkove, vec da se mora i napisati naziv filma? Svaka cast Sol Invicto na doprinosu temi, ali na aplikaciji za mobilni se ne vidi naziv filma koji preporucujes, kao i kod ostalih sa istim postovima. Iz inata necu ni da otvaram link jer se mozete potruditi i izdvojiti par sekundi vremena da napisete naziv filma.
Da preporucim Manuale D'amore trilogiju. Solidni italijanski filmovi gde briljira Carlo Verdone u svojim segmentima. Prvi i treci deo su super, drugi onako ali vredi ga odgledati zbog dela sa ovim glumcem.

Poslednja izmena:
i-capture-the-castle-movie-poster-2003-1020204012.jpg

Odlican
9/10

Nisam skoro gledao baš ništa. Ali 'Snow Piercer' je stvarno svežina. Sve štima, atmosfera, priča, sasvim odgovarajuća postava sa Dambldorom, Tildom Swinton otkačeno kvalitetne glume i neočekivano dobrim Edom Harisom (osim glavne uloge, klinac je nezreo za nju bio), koreografija, koreografija borbi, analogija, kamera, režija, vernost u odnosu na original (g.novela), obrti, završetak, poruka.
Prava stvar.

locandina-snowpiercer.jpg

Gledao sam taj Scenes from marriage ali mi je bio dosadan. Ta zena je nekako stalno hiaterisala i jako mi je isla na zivce. To mi preporucila starija sestra, ali ona je malo specificna pa voli takve smaracke filmove.

Ma, da. Taj Bergman je bio "specificno specifican" i uglavnom je co'ek rezir'o "smaracke" filmove.
Ne moz' covjek u njegovim filmovima vidjeti (naci) ni malo umjetnicke vrijednosti i ukusa stvarnog zivota.

Kinematografska sakatost je j***na stvar! Ovo je self-kritika, bajdvej.

Pade mi Franki boy na pamet, jbt. Cosmik Debris and sh*t like that...

Back