Exaybachay1
Ističe se
- Poruka
- 2.921
Jel moze neko da mi preporuci italijanski film, tipa Malena, znaci da je u pitanju jug Italije, Napulj, Sicilija... more, romansa itd...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel moze neko da mi preporuci italijanski film, tipa Malena, znaci da je u pitanju jug Italije, Napulj, Sicilija... more, romansa itd...![]()
pada mi na pamet ovo http://www.imdb.com/title/tt1467306/
ali se sećam da mi je bio dosadnjikav, tako da... (i ima neka fora Virdžina ili transgender, ne znam....)

Opa, Thumbsteru! Gledas li gledas..."
Gledao odavno, Robocop repriza me podsetila na Verhoevena i muvi, a inace ga imam u ovoj jednoj taschen knjizi
My, my... : )
I onaj prequel ti je dobar (In Cold Blood)!
Gledao odavno, Robocop repriza me podsetila na Verhoevena i muvi, a inace ga imam u ovoj jednoj taschen knjizi
My, my... : )
I onaj prequel ti je dobar (In Cold Blood)!
, a jos uvek se secam ABBA-inog SOS-a sa koncerta u Indjiji... i onog pandemoniuma posle koncerta kada 5 sati nismo mogli da izadjemo sa "parkinga"...Ne mogu da ti dam reputaciju, ali evo vec sat vremena vrtim ovu Frushanteovu stvar, a jos uvek se secam ABBA-inog SOS-a sa koncerta u Indjiji... i onog pandemoniuma posle koncerta kada 5 sati nismo mogli da izadjemo sa "parkinga"...
Ne mogu da ti dam reputaciju, ali evo vec sat vremena vrtim ovu Frushanteovu stvar, a jos uvek se secam ABBA-inog SOS-a sa koncerta u Indjiji... i onog pandemoniuma posle koncerta kada 5 sati nismo mogli da izadjemo sa "parkinga"...
Jel moze neko da mi preporuci italijanski film, tipa Malena, znaci da je u pitanju jug Italije, Napulj, Sicilija... more, romansa itd...![]()
Amarkod iz 1973
Ја сам 6 сати чекао да изађем са паркинга у Инђији, са концерта, тачније кратког наступа Чили Пеперса. Проклео сам јешића и остале лажовчине, а што је најгоре, према поменутој групи сам мање више равнодушан.
Тако ти је то кад слушаш жене![]()
Amarkod iz 1973

Marsovac: Spasilačka misija
Ovaj film tek dolazi, činimi se da je vredan pažnje i odlaska u bioskop![]()
Marsovac: Spasilačka misija
Ovaj film tek dolazi, činimi se da je vredan pažnje i odlaska u bioskop![]()

Meni deluje kao interesantna tema. Fascinira me volja i borba da se priživi![]()
Mislim da ce biti odlican!
svi filmovi od roberta beninija ako trazis starijeJel moze neko da mi preporuci italijanski film, tipa Malena, znaci da je u pitanju jug Italije, Napulj, Sicilija... more, romansa itd...![]()