Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
ODLICAN filmDD
ja msm da sam ge preporucio odavno)
mnnogi su,pa se iskreno nisam ni setila ko je sve,ali sjajan u svakom slucaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ODLICAN filmDD
ja msm da sam ge preporucio odavno)
bas dugo planiram da pogledam ovaj film..ima li patetike?ne bih da se nerviram preterano..![]()
Ja sam ga preporučio odavno,meni je bio neobičan,čudan i zastrašujuće realan, s odličnom glumačkom postavom!Ovaj drugi to isto plus prvi se sjetio teme za film,ko prvi njegova slava!hehe
drugi mi je jos bolji....apsolutno savrsen film i kako su bolesnici predstavljeni,skroz sam se odusevilajel ima neko jos neku preporuku vezano za tu tematiku?
Ima jedan sa Stiven Sigalom ali sam zaboravio naziv filma![]()
vrv igra doktora koji shvata da se ne moze svaki problem resiti mirnim putem![]()
Nadjoh... ladno jeste Dr. u filmu... ali sam se ipak zahebo... nije vlada.. nego paramilitantna grupa... normalno... nece Sigal da sa zamera Washingtonu...
Ima jedan sa Stiven Sigalom ali sam zaboravio naziv filma![]()
Nadjoh... ladno jeste Dr. u filmu... ali sam se ipak zahebo... nije vlada.. nego paramilitantna grupa... normalno... nece Sigal da sa zamera Washingtonu...
http://www.imdb.com/title/tt0369702/
Sjajna drama. Jako tuzna prica o Ramonu, koji 28 godina lezi paralizovan trazeci svoje pravo na eutanaziju. Obavezno pogledati! 10/10
sa njim?nesto mi ne deluje obecavajuce![]()
uhuuu,3.9![]()