Preporuci film

Into the Wild
http://www.imdb.com/title/tt0758758/

intothewild.jpg

Western - the very best

The Good, the Bad and the Ugly
Once Upon a Time in the West
Unforgiven
Butch Cassidy and the Sundance Kid
For a Few Dollars More
The Wild Bunch
Rio Bravo
Dances with Wolves
True Grit
The Searchers
Stagecoach
True gift
The Magnificent Seven
Winchester '73
Lonely Are the Brave
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
El Dorado
Pale Rider
McCabe & Mrs. Miller

folder.jpg

Uh....Odgledah ga sad posle mnogo odlaganja...Sjajna prica o misiji ciji je cilj pronalazenje vojnika Ryan-a,koji ucestvuje u Drugom svetskom ratu ( i koji je jedini preziveli od cetvorice brace ) i koga treba vratiti kuci...Gluma je na nivou,pocevsi od sporednih uloga do glavnih...Nemam neku zamerku,osim mozda sto bih sam uvod u celu pricu,odnosno pocetak filma malo skratila.... Tom Hanks kao i uvek-DIVAN...Preporucujem film svakome ko voli ratnu tematiku ( ko ne voli neka batali,jer film ipak traje skoro 3 sata,stoga kome je to dosadno neka ne gleda ),dobru pricu i ko ima jak zeludac...
9/10

folder.jpg

Uh....Odgledah ga sad posle mnogo odlaganja...Sjajna prica o misiji ciji je cilj pronalazenje vojnika Ryan-a,koji ucestvuje u Drugom svetskom ratu ( i koji je jedini preziveli od cetvorice brace ) i koga treba vratiti kuci...Gluma je na nivou,pocevsi od sporednih uloga do glavnih...Nemam neku zamerku,osim mozda sto bih sam uvod u celu pricu,odnosno pocetak filma malo skratila.... Tom Hanks kao i uvek-DIVAN...Preporucujem film svakome ko voli ratnu tematiku ( ko ne voli neka batali,jer film ipak traje skoro 3 sata,stoga kome je to dosadno neka ne gleda ),dobru pricu i ko ima jak zeludac...
9/10

... dobar film, el spilbergo je revolucionirao snimanje ratnih filmova... sa ramena, iz ruke... vuce kameru za oskara, ali mene je taj film uvek asocirao na legendarni transparent podrske nama koji su navijaci S.S. Lacia irriducibili razvili za vreme nato bombardovanja 99', a glasio je - Ubijte redova Rajana ! :lol: gendele

fm12-513.jpg

Back