metacortex
Gost
- Poruka
- 785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super filmic,volim ovakve komedije koje jednostavno opuste i zabave..ja sam uzivao
meni je jedan od najtragicnijh filmova koje sam ikada gledala,odnosi se na sucker punchSve sam hteo da skinem ovaj, ali ne znam kakav je...???
Najzalostniji deo mi je kad jedna devojcica kaze na srpskom ''Ja sam dobra'' a ova debela Troka zatvori logor![]()
Super filmic,volim ovakve komedije koje jednostavno opuste i zabave..ja sam uzivao
http://3.***************/_hrdwcncbaQ4/THpyAauVQ9I/AAAAAAAAEdE/kLyGrEloh1I/s1600/Munich+(2005).jpg
The Terminal (2004)
jednom recju fantastican film (zabavan,super prica,dobra gluma)
![]()
Uh....Odgledah ga sad posle mnogo odlaganja...Sjajna prica o misiji ciji je cilj pronalazenje vojnika Ryan-a,koji ucestvuje u Drugom svetskom ratu ( i koji je jedini preziveli od cetvorice brace ) i koga treba vratiti kuci...Gluma je na nivou,pocevsi od sporednih uloga do glavnih...Nemam neku zamerku,osim mozda sto bih sam uvod u celu pricu,odnosno pocetak filma malo skratila.... Tom Hanks kao i uvek-DIVAN...Preporucujem film svakome ko voli ratnu tematiku ( ko ne voli neka batali,jer film ipak traje skoro 3 sata,stoga kome je to dosadno neka ne gleda ),dobru pricu i ko ima jak zeludac...
9/10