Daniel Bor
Poznat
- Poruka
- 9.675
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, nikako. Ono sto je modernoj pevaljki Apokalipsa, meni je mutna reka.
Moze li mi neko preporuciti filmove sa tematikom slicnom filmovima Apokalipto,Robinzon Kruso itd
Moze li mi neko preporuciti filmove sa tematikom slicnom filmovima Apokalipto,Robinzon Kruso itd
Sad sam gledao Source Code. To je onaj slucaj kad u skoli na kontrolnom zadatku prepisujes od nekoga pa nesvesno prepises i njegove greske. Ovaj je prepisivao od Deja Vu-a.
Ako se zanemari ono iskakanje iz voza, sve ide dobro do trenutka kad glavni lik odlucuje da postane heroj i spreci katastrofu. Amerikanci presrecni.

![]()
film koji bi mogao stalno da gledam...ima neki taj kumovski kvalitet u sebi da moze da se vrti bezbroj puta a ne dosadi...jedina shvarcigina uloga gde nije 100% ochajan klovn
i upravo cu pnovo..mislio sma neki novi al neam zivce
kad pomislim da upravo snimaju rimejk sa onim retardiranim kolinom farelom...i bekinsejlova da zameni sheronku...qq..kuda ide ovaj svet...
kao klinka ( od recimo 6-7 godine do neke 15-16te ) sam bila vatreni fan svarcenegera haha i ovaj mi je bio jedan od njegovih boljih filmova
i ona devojka sa tri sise
divaannnn
http://3.***************/_hrdwcncbaQ4/THpyAauVQ9I/AAAAAAAAEdE/kLyGrEloh1I/s1600/Munich+(2005).jpg