Preporuci film

Odličan.

Istinita priča.

220px-Blow_poster.jpg

He is just not that into you je film koji bi trebala svaka devojka da vidi ....ima korisnu lekciju dok ne pokvare na kraju ....

Neki od ovih filmova imaju romanticni komponent ali ne bih rekla da su im price "romance" vredne vise su duhovite, relaxing i interesantne na svoj nacin ...

Poslednja izmena:
Kako će svet izgledati kad civilizacija koju poznajemo doživi krah?
(ima puno filmova sa ovom tematikom,ali ovo je jedan lepo urađen)
Stvari koje uzimamo zdravo za gotovo: topla voda, hrana, voda za piće, mekan i udoban krevet postaće samo daleka uspomena.....
The Road 2009
http://www.imdb.com/title/tt0898367/

Film je zaista dobar.Iako je dosta statičan,to je zapravo i normalna postapokaliptična realnost.Nema jurnjave brzim automobilima kao u Pomahnitalom Maksi :lol: Niti ljubavne priče kao u Zombilendu,mada je Zombilend komedija,pa se i očekuje hepi end.Ovo je realnost ,vučeš se polagano kroz uništeni svet.Jedan od retko inteligentnih filmova te vrste.Naročito mi se svidela priča o odnosu oca i sina.Viggo Mortensen je majstorski odradio posao.A i njemu ta uloga srdačnog,dobrog oca leži. ( Eto primera da i mi muškarci možemo da budemo dobri roditelji.:hahaha: )
Koliko je film blizak realnosti govori ambijent u kojem se sve dešava.Nema zelenih livada,sunca,cveća.Sivilo.

I The Road i Norwegian Wood sam procitao knjige ali nikako da pogledam filmske adaptacije. Inace cini mi se da sam negde procitao da nisu bas u potpunosti preneli duh knjige i samih karaktera iz Norveske Sume, pa stoga i relativno slaba ocena (u odnosu na knjigu koja je po mom misljenju bar 8/10).

Film je zaista dobar.Iako je dosta statičan,to je zapravo i normalna postapokaliptična realnost.Nema jurnjave brzim automobilima kao u Pomahnitalom Maksi :lol: Niti ljubavne priče kao u Zombilendu,mada je Zombilend komedija,pa se i očekuje hepi end.Ovo je realnost ,vučeš se polagano kroz uništeni svet.Jedan od retko inteligentnih filmova te vrste.Naročito mi se svidela priča o odnosu oca i sina.Viggo Mortensen je majstorski odradio posao.A i njemu ta uloga srdačnog,dobrog oca leži. ( Eto primera da i mi muškarci možemo da budemo dobri roditelji.:hahaha: )
Koliko je film blizak realnosti govori ambijent u kojem se sve dešava.Nema zelenih livada,sunca,cveća.Sivilo.

E pozdrav posle par meseci.

Slozicu se sa navedenim. Ali moram priznati da je u nekim situacijama film dosadan, sve je to lepo osmisljeno briga oca prema sinu kada ostanu sami na cedilu bez igde ikoga, a i onakav odnos je sasvim normalan ne znam zato je preneseno na platnu kada smo svi svesni onoga, Valjda svi zivimo za naslednike, zar ne?
Ipak opet imalo je skroz bezpotrebnih scena gde se razvlaci kadar od 10 do 35 sekundi gde se ama bas nista posebno ne desi, u tom trenutku mi se dolazilo jednostavno ugasiti film, ali opet nekako me je drzao i dalje, cekaj da vidim sta ce i kako ce biti sledeca scena. Falilo je ako ne vise bar jos 5 minuta trajanja filma pored svih onih odugovlacenih scena, kako je zbog i zasto doslo do one vrste apokalipse ...

I preporucio bih film nevezan sa temom

The Thomas Crown Affair
http://www.imdb.com/title/tt0155267/

220px-Thomascrownposter1999.jpg

Poslednja izmena:
He is just not that into you je film koji bi trebala svaka devojka da vidi ....ima korisnu lekciju dok ne pokvare na kraju ....

Neki od ovih filmova imaju romanticni komponent ali ne bih rekla da su im price "romance" vredne vise su duhovite, relaxing i interesantne na svoj nacin ...

jedino johnny englisha sam gledao do pola i dosadan je mada igrao sam WoW dok sam ga gledao pa se mozda ne racuna a i nemam zelju da ga odgledam ponovo

U mojih top 10 najboljih filmova modernog doba!Gluma je na visokom nivou plus priča vrlo aktuelna za sva vremena!Odličan,od mene čista desetka!

nemi se nije svidelo ono silovanje ni malo neam pojma kako to moze da uspe ... ubacio sam se u situaciju i to kod mene nemoze nikako da prodje
sve sumljam da je derek potajno zeleo tako nesto da mu se desi pa se kao odupiro

The Road je napisan po istoimenoj knjizi Kormaka Makartija,jednog od najboljih americkih pisaca danasnjice..Po njegovoj knjizi "Nema zemlje za starce" su i braca Koen napravila film..

nemi se nije svidelo ono silovanje ni malo neam pojma kako to moze da uspe ... ubacio sam se u situaciju i to kod mene nemoze nikako da prodje
sve sumljam da je derek potajno zeleo tako nesto da mu se desi pa se kao odupiro
Pa Milanche tebe da nema ja se ne bih smijao!:lol::lol::lol: Nisi ti to dobro protumačio,starom skinsu koji lema pedere,crnce i druge nečiste nacije to je došlo kao najveća kazna i to od njegovih,zato što im se suprostavio.Film je poučan prije svega,scena kada razvaljuje vilicu crncu nogama od trotoar(zbog kojeg posle ide u zatvor) spada u top najboljih scena koje sam pogledao ikada.

Back