Preporuci film

:heart: :heart :heart:
volim kad se ja tako raspisem kao neka ovca i ti sve lijepo kazes u jednu i po recenicu.isto tako volim kad se ljudi razmashu bez argumenata.ako iko pljuje po americi,toje oliver stoun. toliko,da je cak i iritantno jer se opnasa kao neki balkanski tinejdzercic koji je dva put izasao do prodavnice. srecjom,ili nesrecom, u njegovom slucaju znamo da nije tako, no je coek been there,done that.
zato je vijetnamski rat neiscrpa dzungla ideja (props za metaforu)
u slucaju da zelis da dozivis vietnam first hand, odigraj Vietcong. stara je i za danasnje standarde nikakva,al remek djelo u svoje doba.od tud i moja opsesija .
muzika

cesi su najbolji kompozitori...

Sin Loi choveku z:lol:... naravno da sam je igrao... i nisam mogao dalje od onih tunela kada treba da ih cistis od VC pacova, ali dobijes samo odredjen broj onih palica plave svetlosti... nisam mogao da se iskobeljam iz njih i izgubio posle interesovanje...

ako iko pljuje po americi,toje oliver stoun. toliko,da je cak i iritantno jer se opnasa kao neki balkanski tinejdzercic koji je dva put izasao do prodavnice. srecjom,ili nesrecom, u njegovom slucaju znamo da nije tako, no je coek been there,done that.

naravno, samo sto za ovo zna 0.01 % ljudi ovde... za Stouna, koji je producirao onog Spasitelja btw su culi samo kroz gej ekranizaciju Aleksandra... ili onog WTC filma... a za intervjue sa Fidelom, JFK, W.; njegovu nam' trilogiju nemaju pojma... pola ljudi ni ne razlikuje VC od Koreanaca a ovde pljuju...

zato je vijetnamski rat neiscrpa dzungla ideja (props za metaforu)
:cepanje:

cesi su najbolji kompozitori...

Poslednja izmena:
hahhahahahaha kralju. i ja sam imao isti problem pa mi posle ortak reko da mogu da ukljucim LAMPU na l i onda mozes da vidis ceo tunel :D

nemoguce?... pa zasto ti uopste daju plavu svetlost, ako imas lampu?... to je neka fora... verovatno si ukucao neku sifru u konzolu i varao... yap, yap... to je to ... nemoguce da sam bas tol'ko glup :zelenko2:...

... nego Cole, brisi taj quote.. moram da editujem post... vidis da sam se kompromitovao sinoc :zstidljivko:...

nemoguce?... pa zasto ti uopste daju plavu svetlost, ako imas lampu?... to je neka fora... verovatno si ukucao neku sifru u konzolu i varao... yap, yap... to je to ... nemoguce da sam bas tol'ko glup :zelenko2:...

... nego Cole, brisi taj quote.. moram da editujem post... vidis da sam se kompromitovao sinoc :zstidljivko:...

veruj mi nisam nikakve sifre kucao. zelena svetlost ti sluzi da radi orijentacije.

veruj mi nisam nikakve sifre kucao. zelena svetlost ti sluzi da radi orijentacije.

... davno sa je igrao... ne secam se vise... ali mi nemoguce zvuci da kroz trening naucis da navodis artiljeriju preko mape koristeci radio (ili prearranged boom boom supportt, kako bi rekli u 'nam slengu )... a da niko ni ne spomene da imas baterijsku lampu... da je imas kod sebe uopste... ili se i ona trosi... ali kazem, ne secam se...

ps. obrisi quote u postu 5953 z:hm:

Poslednja izmena:
cole je upravu...:lol: ...brat i ja smo se ubili prije nego sto je nejgov drug rekao da jednostavno trebamo L da pritisnemo :lol: ...te agonije...i 90 % ljudi ima problem sa tom misijom....
kako god , posle igra i nije nesto.meni makar.odigrala sam misiju posle toga i digla ruke.

i sto se tiche onog dijela koji si izbrisao , naravno da sam zensko :lol: ....fudbal volim, igre nekad, al rijetko u zadnje vrijeme :) ...kantere nisam igrala zbog histericnih niksicana u igraonicama......sem toga...prilicno sam zensko ,da :mrgreen: ...sa osobinama i sve :mrgreen: ...taf talk je samo na forumu, to je taj eksterijer, i'm a fragile being... i stavila sam na temu jednu kako izgledam , tj . glumicu,so , if you are still interested
:zper: :lol:

spasitelj je dobar film, preporuke....a sto bi nasi ljudi radili no pljuvali :D
ja sam jednom mom bivsem u pocetku nase veze dala tog aleksandra...to mi je neprezaljena ljubav...inace... on je znao da ja volim filmove pa kao, mislio da ja imam kolekciju pfff (sto nemam,naravno) i trazio...jedini film na DVD koji sam imala je taj i dadoh mu ga...nikad ga ne dobih nazad,stoka jedna i ne odgledah,mada mislim da nisam mnogo propustila.

.. to cemo ja i ti na pp :lol:... a ovo neka se brise.. gde za 20 dina kada se kandidujem za predsednika da mi ovo iskopaju i iskoriste protiv mene u republikanskoj debati... clean sheet... konzevativac bez ijedne mrlje u mom reckord-u... kao i do sad...

kantere nisam igrala zbog histericnih niksicana u igraonicama

steta..... kada god naletis na ribu u igraonici... uvek je neka sex bomba u pitanju bila... ili recimo u Bg poker underground subkulturi, retke su devojke... ali ako riba igra texas hold'em obavezno izgleda kao Brizit Bardo u full blumu... gabor nikada ne seda za sto :lol:...

edit.
..jedini film na DVD koji sam imala je taj i dadoh mu ga...

pa odakle i ideja da mu dajes bilo sta :lol;.. to je k'o da si mu pozajmila pare... sifra: mala vraticu ti prvom prilikom.... a u sebi : sta li jos mogu da izmuzem dok me ne otkaci :lol:

Poslednja izmena:
steta..... kada god naletis na ribu u igraonici... uvek je neka sex bomba u pitanju bila... ili recimo u Bg poker underground subkulturi, retke su devojke... ali ako riba igra texas hold'em obavezno izgleda kao Brizit Bardo u full blumu... gabor nikada ne seda za sto ...
isla sam jedno vrijeme, al rekoh ti, puk'o mi film kad lome tastature , misheve, deru se okolo ,***** i psuju...ja sam dama,prije svega.
mozes ti bit ' djevojka johna romera, nikad neces zaraditi njihov rispekt. jednom smo ja i drug zamijenili nickove i tad je bilo dobro :lol: . al nisam ni vicna u kaunteru,if ju rili vont tu nou.

pa odakle i ideja da mu dajes bilo sta :lol;.. to je k'o da si mu pozajmila pare... sifra: mala vraticu ti prvom prilikom.... a u sebi : sta li jos mogu da izmuzem dok me ne otkaci
nije meni zao aleksandra, nego sto mu daDNUh neke druge stvari :mrgreen:

i for the record...ja sam s njim zavrsila :mrgreen: autodestruktivnost na nivou

al to je bilo veri long tajm.i upravo sam rekla dadnuh.vrijeme je za penziju.izbrisah ono, mada ja bi se pazila coleta, on te sad zna u dushu i jedini ima informacije...on je tvoj nemezis.

images

preporuke.

Back