Compañeros
Gost
- Poruka
- 622
:heart
volim kad se ja tako raspisem kao neka ovca i ti sve lijepo kazes u jednu i po recenicu.isto tako volim kad se ljudi razmashu bez argumenata.ako iko pljuje po americi,toje oliver stoun. toliko,da je cak i iritantno jer se opnasa kao neki balkanski tinejdzercic koji je dva put izasao do prodavnice. srecjom,ili nesrecom, u njegovom slucaju znamo da nije tako, no je coek been there,done that.
zato je vijetnamski rat neiscrpa dzungla ideja (props za metaforu)
u slucaju da zelis da dozivis vietnam first hand, odigraj Vietcong. stara je i za danasnje standarde nikakva,al remek djelo u svoje doba.od tud i moja opsesija .
muzika
cesi su najbolji kompozitori...
Sin Loi choveku
... naravno da sam je igrao... i nisam mogao dalje od onih tunela kada treba da ih cistis od VC pacova, ali dobijes samo odredjen broj onih palica plave svetlosti... nisam mogao da se iskobeljam iz njih i izgubio posle interesovanje... ako iko pljuje po americi,toje oliver stoun. toliko,da je cak i iritantno jer se opnasa kao neki balkanski tinejdzercic koji je dva put izasao do prodavnice. srecjom,ili nesrecom, u njegovom slucaju znamo da nije tako, no je coek been there,done that.
naravno, samo sto za ovo zna 0.01 % ljudi ovde... za Stouna, koji je producirao onog Spasitelja btw su culi samo kroz gej ekranizaciju Aleksandra... ili onog WTC filma... a za intervjue sa Fidelom, JFK, W.; njegovu nam' trilogiju nemaju pojma... pola ljudi ni ne razlikuje VC od Koreanaca a ovde pljuju...
zato je vijetnamski rat neiscrpa dzungla ideja (props za metaforu)

cesi su najbolji kompozitori...
Poslednja izmena:
:heart
...
...

nema veze... cole, sad vise ne moras da brises
...kantere nisam igrala zbog histericnih niksicana u igraonicama......sem toga...prilicno sam zensko ,da
...sa osobinama i sve