- Poruka
- 28.900
Malo zavisi i od profesora, znalo se kod koga možeš da probaš da prepisuješ ali se zato i znalo da kod nekih ne smeš pogled da skreneš jer ti sledi jedinica i opomena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad dete koje odrasta bez roditelja, a znaš kako je, i nije baš pod staklenim zvonom.
Ali me čudi , dobro kad neko vrši prevaru obično se time ne hvali niti priča o tome. Kod nas je to kao normalno nešto.
To pokazuje koliko cenimo školstvo. Jer ne verujem ako vas prime na Oxford da biste tamo pokušali nešto da prepišete. Suviše je veliki ulog. A ovo kod nas, ništa.
I onda su sve ove diskusije o poštenju u politici itd potpuno besmislene.
A gde je onaj adrenalin koji osetiš za tri sekunde kada se profa okrene, a ti pokušaš da prepišeš jedno pitanjeŠta da vam kažem, meni je to još od osnovne škole bilo bljakić i jadno. Više sam volela da dobijem zasluženog keca. valjda sam zato i uspela da dođem na vrh. Zasluženo. Bez ikakve veze i bez prepisivanja. I ponosim se time. Bilo bi normalno da i drugi gledaju tako.
Spada u ekstremne sportove, što opasniji profa, to uzbuđenje većeA gde je onaj adrenalin koji osetiš za tri sekunde kada se profa okrene, a ti pokušaš da prepišeš jedno pitanje
A gde je onaj adrenalin koji osetiš za tri sekunde kada se profa okrene, a ti pokušaš da prepišeš jedno pitanje
Spada u ekstremne sportove, što opasniji profa, to uzbuđenje veće![]()
Pa da. Džaba ti puškica ako nisi nešto naučio.Priznajem da sam pokušavala da prepišem par puta ali onda sam shvatila da ako ne naučim sve, taj deo koji prepišem nema poentu, ako ne znam ostatak pa sam odustala.. inače i prilično sam bila smotana, tačno se na meni videlo na km da nešto muvam, ništa poker face![]()
Nikad neću zaboraviti, radili mi trigonometriju ja došla na kontrolni, blaaage veze nemam, na sve načine sam pokušavala da odradim barem neštoSpada u ekstremne sportove, što opasniji profa, to uzbuđenje veće![]()
Ako roditelj pohvali svoje ''sposobno dete'' koje sve prepisalo, pa ga uči da na taj način prevari sistem, onda da ponovim, nisu deca krivaAko deca maovno prepisuju, onda se treba zapitati da li je problem samo u deci?
Ako roditelj pohvali svoje ''sposobno dete'' koje sve prepisalo, pa ga uči da na taj način prevari sistem, onda da ponovim, nisu deca kriva
"Takav nam treba!!!"- to da kaže. Šta će neki nesposobni šonjo. Nama treba neko ko ume da krši pravila i probija graniceI to, ali i deca znaju, vide, cuju, kapiraju.
Videli su da je lik postao predsednik drzave sa kupljenom diplomom - najvecim stepenom prepisivanja.
Znaci da ponovim: najveca funkcija u drzavi sa najvecim stepenom prepisivanja!!!
Sta dalje da se kaze?![]()
Problem je i u predmetima.Ako deca maovno prepisuju, onda se treba zapitati da li je problem samo u deci?
kakva su to djeca nesposobna, ne umiju sami prepisati i snaci seMeni se desilo da me zove roditelj jednog klinca iz odeljenja mog sina, da mi kaže da je došao u posed testa iz fizike koji će imati njihov razred za sat vremena, i pita da ga ja rešim oni će doturiti deci i oni će prepisati.
Ja sam još u šoku![]()