Strela
Elita
- Poruka
 - 17.244

Norma Kampl:Како год, био је најбољи градоначелник Београда у последњих 60-так год.
Најбољи градоначелник Београда у последњих 60-ак година био је Бранко Пешић.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Norma Kampl:Како год, био је најбољи градоначелник Београда у последњих 60-так год.
Potpis.Norma Kampl:Како год, био је најбољи градоначелник Београда у последњих 60-так год.
Слава му.
Породици, и блискима, саучешће.
Powerslave:Ja kao Beogradjanin i kao nekadasnji glasac DS-a, a sada apstinent nisam potresen smrcu gradonacelnika Beograda. Treba reci da je Bogdanovic osim toga sto je bio gradonacelnik Beograda bio i lopov i reketas. U Beogradu nisi mogao nista da gradis bez njegovog potpisa, a da bi potpisao nesto morao si da mu platis od nekoliko desetina hiljada eura pa do nekoliko stotina hiljada eura, zavisno od lokacije. Zasto zaliti takve ljude.
Pazi ovako sabane, Bogdanovic je mrtav kao i Milosevic i ako o Bogdanovicu treba da pisemo lepe stvari samo zato sto je mrtav to isto treba da cinimo i za Milosevica. Beograd zaista jeste lepsi u zadnje 3-4 godine nego sto je bio 90-ih ali bato znas koliko se on ugradio na tome.Jakobinac:Sabane, Milosevicevu vlast smo svi osetili samo po zlu. Ubedjen sam da je ogromna vecina gradjana Beograda Bogdanovica upamtila samo po dobru. Milosevic je ostavio milijardu puta goru zemlju nego sto ju je preuzeo, Bogdanovic upravo suprotno - milijardu puta lepsi grad nego sto ga je preuzeo. Pojedinsci koji se frljaju "informacijama" o njegovoj korumpiranosti imaju nacina da to i dokazu, ali taj nacina nije iznosenje nedokazanih teorija na topicu otvorenom povodom njegove smrti. Kapito?
Powerslave:Ja kao Beogradjanin i kao nekadasnji glasac DS-a, a sada apstinent nisam potresen smrcu gradonacelnika Beograda. Treba reci da je Bogdanovic osim toga sto je bio gradonacelnik Beograda bio i lopov i reketas. U Beogradu nisi mogao nista da gradis bez njegovog potpisa, a da bi potpisao nesto morao si da mu platis od nekoliko desetina hiljada eura pa do nekoliko stotina hiljada eura, zavisno od lokacije. Zasto zaliti takve ljude.
Bedni crvu, on je usao u istoriju, a to ni u ucionicu srpskog jezika. Gde god da je sada siguran sam da ga boli dupe za sazaljenje od takvih kao sto si ti. On je imao Gradsku cistocu da se brine o vama.nicolla:Samo da se ne povampiri. Ljudi kao sto je bio on ne treba zaliti...
И Бранко је био одличан. Други на тој "ранг листи" најбољих.Strela:Најбољи градоначелник Београда у последњих 60-ак година био је Бранко Пешић.
Tacno tako, nije ga interesovala visoka politika jer je u kao gradonacelnik Beograda imao vise prostora za kradju nego bilo koji ministar.medved_bg:Potpis.
Kod njega sam jako cenila to što se, i pored visokog položaja u stranci, nije gurao u "visoku" politiku (vlade, ministarstva...) već se držao svog dvorišta. Našeg beogradskog dvorišta.
Slava mu.
nicolla:Samo da se ne povampiri. Ljudi kao sto je bio on ne treba zaliti...

Pisao Vonjislav u svojim "knjigama" pa je zato "tacno i opste poznato"? Pa majku mu staru, kamo Velika Srbija, kamo Kurir, Press, Pravda.. da razotkriju tu "opstu istinu"? toliki smradikalski mediji, a niko da pomene Nenadovih stotinak stanova u BGu?Strela:Ово болдовано је тачно и опште познато.
medved_bg:Potpis.
Kod njega sam jako cenila to što se, i pored visokog položaja u stranci, nije gurao u "visoku" politiku (vlade, ministarstva...) već se držao svog dvorišta. Našeg beogradskog dvorišta.
Slava mu.
Lazljiviv smradikalcic. Ne tvrdim da korupcije i mita nema, naravno da ih ima, zapatili su to Sloba i Voja ovde da se ne iskoreni sto godina. Ono sto tvrdim je da nisu svi korumpirani jerbo sam licno na odredjen nacin ucestvovao u izgradnji nekoliko zgrada u BGu i ZNAM da nije dato ni dinara mita.Jуриј Роперов:pa bolje je biti gradonacelnik beograda jer raspolazes sa vise para nego premijer srbije.
evo da vam samo kazem da se beograd nalazi pod vlascu tzv. gradjevinske mafije i da nista ne mozete u bgu da gradite ako prethodno ne uplatite propisani reket toj mafiji. ko god je pokusao u bgu da gradi nesto vece od garaze - zna o cemu govorim.
Da vidis tek koliki reket placaju radikalima (Mirovicu, Zavod za izgradnju grada) u Novom Sadu....Jerry Ropero:takodje par mojih prijatelja je htelo da investira u izgradnju stanova u beogradu al su se pokolebali i odustali kad su saznali koliki reket moraju da plate bogdanovicevoj gradjevinskoj mafiji
tacnije taj rashod nisu ukalkulisali u svoj finansijski plan
dok!:Ja znam coveka koji je imao trafiku u centru grada. Jednog dana mu je receno da tu po planu vise nije predvidjeno da bude trafika i srusili je. Par dana kasnije tu je postavljena nova trafika futura plus.
Atreid:Da vidis tek koliki reket placaju radikalima (Mirovicu, Zavod za izgradnju grada) u Novom Sadu....
dok!:Ja znam coveka koji je imao trafiku u centru grada. Jednog dana mu je receno da tu po planu vise nije predvidjeno da bude trafika i srusili je. Par dana kasnije tu je postavljena nova trafika futura plus.
Jerry Ropero:da placaju reket ti stanovi bi bili daleko skuplji u prodaji ili jednako skupi kao u beogradu a cinjenica je da stanovi u novom sadu odprilike 50-100% manje kostaju nego u Beogradu.
To je tako ne zato sto je gradnja skuplja u BGu nego u NSu , gradnja sama kosta isto, nego je zato delimicno sto su placevi za izgradnju skuplji u BG-u a tu isto treba dodati i ovaj cuveni reket bogdanoviceve gradjevinske mafije.
Jerry Ropero:nego oce li ici DS-ovci i LDP-ovci da pustaju balone sa Kalemegdana ko sto su radili kad je umro Milosevic?