Ne, cuvamo ih kada ono kvme dodje iz Haga sa nogama unapred.Jerry Ropero:nego oce li ici DS-ovci i LDP-ovci da pustaju balone sa Kalemegdana ko sto su radili kad je umro Milosevic?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, cuvamo ih kada ono kvme dodje iz Haga sa nogama unapred.Jerry Ropero:nego oce li ici DS-ovci i LDP-ovci da pustaju balone sa Kalemegdana ko sto su radili kad je umro Milosevic?
robespjer:Ja znam lika koji je licno gledao Seselja kako kara leseve Srba po vrletima Hercegovine dok je jos bio mlado momce.
Jakobinac:Ne, cuvamo ih kada ono kvme dodje iz Haga sa nogama unapred.

pa tasko da ce uci u istoriju... to ti kazem kao predstavnik struke. da se u istoriju ulazi time so je bio gradonacelnik 3 god pa pola srbije bi bilo po udzbenicima!Jakobinac:Bedni crvu, on je usao u istoriju, a to ni u ucionicu srpskog jezika. Gde god da je sada siguran sam da ga boli dupe za sazaljenje od takvih kao sto si ti. On je imao Gradsku cistocu da se brine o vama.
DJM:Sta bre?! Ako je ovo istina, onda je prevazislo granice najvece bolesti...
Odvratno...

DJM:Sta bre?! Ako je ovo istina, onda je prevazislo granice najvece bolesti...
Odvratno...
Ma gotovo kvme do kvaja godine. Paj sta ti kaemJerry Ropero:eee tu ces malo da se nacekas bato.
izglednije je da ce ceda da ti crkne u medjuvremenu od overdose-a i da ga sahrane na ciganskom groblju na ledinama![]()
a što to ne uradiš pod pravim nikom...Skijasica:evo posto niko nece da pusti balone za bogdanovica evo ja cu
GOTOV JE!!!
svetolik trpkovic:Pa ako cemo realno ove Canetove futura plus trafike su melem za oci u estetskom i urbanistickom smislu od onih zardjalih kontejnera i konzervi koje su pre "krasile " nase gradove ,a kojih je bilo svih boja velicina ,materjala i godina starosti od onih iz sezdesetih do onih novijih , bez ikakvog reda i pravila koji su bili pravo ruglo koje je samo zagadivalo gradove tako da ko god da je dao Canetu te trafike svaka mu cast jer je bar malo doveo u red i ulepsao nase ulice .
Skijasica:evo posto niko nece da me pipne ja cu se ubijem,na mojoj sahrani zelim ovakve balone u vazduh
![]()
more mrsh bre majmune!Powerslave:A tako znaci, ako o mrtvima treba lepo da pricamo onda treba i o Milosevicu lepo da pricamo, idite onda u Pozarevac i polozite cvece na njegov grob i pricajte lepe stvari o njemu.
Zasto vlasnicima tih trafika nisu rekli trafika sme da izgleda tako i tako ako ne mozete da ispunite te uslove trafike ce biti uklonjene, nego su odmah uklonili te trafike i postavili usminkane futura plus trafike.svetolik trpkovic:Pa ako cemo realno ove Canetove futura plus trafike su melem za oci u estetskom i urbanistickom smislu od onih zardjalih kontejnera i konzervi koje su pre "krasile " nase gradove ,a kojih je bilo svih boja velicina ,materjala i godina starosti od onih iz sezdesetih do onih novijih , bez ikakvog reda i pravila koji su bili pravo ruglo koje je samo zagadivalo gradove tako da ko god da je dao Canetu te trafike svaka mu cast jer je bar malo doveo u red i ulepsao nase ulice .
Skijasica:NADAM SE DA SE NECU POVAMPIRITI,IDEM SE UTEPAM SA BRANKOV MOST
![]()
![]()
nisam chuo...DellBoy-011:upravo su javili na tv-u.

svetolik trpkovic:Pa ako cemo realno ove Canetove futura plus trafike su melem za oci u estetskom i urbanistickom smislu od onih zardjalih kontejnera i konzervi koje su pre "krasile " nase gradove ,a kojih je bilo svih boja velicina ,materjala i godina starosti od onih iz sezdesetih do onih novijih , bez ikakvog reda i pravila koji su bili pravo ruglo koje je samo zagadivalo gradove tako da ko god da je dao Canetu te trafike svaka mu cast jer je bar malo doveo u red i ulepsao nase ulice .