kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.677
JokШта је ту чудно? Капа иде одакле је.
Ovđe bi mu se na grob popišavali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JokШта је ту чудно? Капа иде одакле је.
Није никаква предрасуда да су Црногорци по Србији чинили најсвирепије злочине и мучења од 1944.Ostaviti širenje predrasuda mističnima…
Служиш се Шешовим методама. Ценим.Држећи се твоје логике:
Одговорите са да или не.
Да ли Ваши родитељи знају да сте педдер?
Постоји од 1993. године. Тада су довели Михјала Абрамовича, који је претходно служио у СПЦ, да буде митрополит. Касније долази Мираш, исто из СПЦ да буде митрополит, а сада је наступио неки раскол.И? Шта ти кажеш, постоји ли та Црногорска Православна Црква?
То зна Софија.Da nisu možda Krcun i Ranković bili ti nabrojani?
Хвала ти до неба.Ах да, тата покојне Биљане Ковачевић Вучо, још један твој земљак, генерал Ковачевић, који је учествовао у покољу Срба на Лошињу-жена, деце и војске цца. 300 људи.
Али зашто ми је он сад важан осим што је био убица?
Зато што је прво до темеља срушио православну цркву у Дрежници (Горски Котар), а онда је '92-93. донео 20.000 марака за њено' де ново' подизање.
То је то. Сам си поменуо принцип понашања па реко' да ти допуним архиву таквим случајевима.![]()
Не би.Jok
Ovđe bi mu se na grob popišavali
Да би неко могао да живи у Србији и да буде "грађанин", мора да пљује по Црногорцима и Босанцима?Није никаква предрасуда да су Црногорци по Србији чинили најсвирепије злочине и мучења од 1944.
Не знам на који фору их Мистић не помиње.
Или и сам вуче неки корен одоздо или му је неки Босанац отео рибу. Нема другог објашњења.
Аиииии!Служиш се Шешовим методама. Ценим.
Постоји од 1993. године. Тада су довели Михјала Абрамовича, који је претходно служио у СПЦ, да буде митрополит. Касније долази Мираш, исто из СПЦ да буде митрополит, а сада је наступио неки раскол.
То зна Софија.
Хвала ти до неба.
Има ли шта још?
Не би.
Има пречег посла од тога да се скрнави гроб Јова Капе.
Pa dobro.Служиш се Шешовим методама. Ценим.
Постоји од 1993. године. Тада су довели Михјала Абрамовича, који је претходно служио у СПЦ, да буде митрополит. Касније долази Мираш, исто из СПЦ да буде митрополит, а сада је наступио неки раскол.
То зна Софија.
Хвала ти до неба.
Има ли шта још?
Не би.
Има пречег посла од тога да се скрнави гроб Јова Капе.
Pusti Sofiju pito sam tebe jel ti znaš?!То зна Софија.
Kad smo kod rušenja pravoslavnih crkava, u rodnom selu Generala Lazarevića u Srbiji su lokalne SKOJ-ovce posle WW2 takođe srušile pravoslavnu crkvu.Ах да, тата покојне Биљане Ковачевић Вучо, још један твој земљак, генерал Ковачевић, који је учествовао у покољу Срба на Лошињу-жена, деце и војске цца. 300 људи.
Али зашто ми је он сад важан осим што је био убица?
Зато што је прво до темеља срушио православну цркву у Дрежници (Горски Котар), а онда је '92-93. донео 20.000 марака за њено' де ново' подизање.
То је то. Сам си поменуо принцип понашања па реко' да ти допуним архиву таквим случајевима.![]()
Само истина.Да би неко могао да живи у Србији и да буде "грађанин", мора да пљује по Црногорцима и Босанцима?
Где ће да буде премештен Ђинђићев гроб?
Лакше бисмо избројали где их нису рушили, посебно преко Дрине.Kad smo kod rušenja pravoslavnih crkava, u rodnom selu Generala Lazarevića u Srbiji su lokalne SKOJ-ovce posle WW2 takođe srušile pravoslavnu crkvu.
Значи нису Црногорци, Босанци, Ерцеговци, Косовари, Личани, Банијци, Кордунаши и др. извањци, него су Србијанци ти који су то радили?
Аиииии!
Црногорска Православна Црква постоји од 1993.?
Што одмах не рече ово, да знамо од којих си!
Dva Srbina tri partije, troje Srba, deset partija…Pusti Sofiju pito sam tebe jel ti znaš?!
Не мути.Dva Srbina tri partije, troje Srba, deset partija…
Rušili su i u Srbiji, da ih ne bi kritikovali zbog manjka revolucionarnog žara.Лакше бисмо избројали где их нису рушили, посебно преко Дрине.
Има ових што тврде да је успостављена када је Турска укинула Пећку патријаршију и да је од тада била независна све до 1920. године.Аиииии!
Црногорска Православна Црква постоји од 1993.?
Што одмах не рече ово, да знамо од којих си!
General Nebojša Pavković preminuo je u 79. godini u Beogradu, prenose mediji.
Pogledajte prilog 1803396
Podsetimo, on je 28. septembra pušten pre odluženja zatvorske kazne u Finskoj kako bi se lečio u Srbiji.
General Pavković je, tokom rata 1999. godine, bio komandant Treće armije. Haški tribunal ga je 2009. godine osudio na 22 godine zatvora na osnovu optužnice za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja tokom sukoba na KiM. Optužnica je otpečaćena oktobra 2003. godine, a general Pavković se skoro dve godine kasnije predao Tribunalu u Hagu.
Rođen je 10. aprila 1946. u Senjskom Rudniku kod Despotovca, u centralnoj Srbiji.
Učiteljsku školu je završio u Aleksincu, zatim i visoke vojne škole u Beogradu, navodi se u njegovoj biografiji.
Obavljao je brojne dužnosti u Jugoslovenskoj narodnoj armiji (JNA), nekadašnje Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije (SFRJ).
Tokom njenog raspada u krvavom ratu, Pavković je 1994. raspoređen u Prištinski korpus na Kosmetu, gde je služio kao načelnik Odeljenja za operativne poslove i obuku, načelnik štaba i komandant korpusa.
Komandant Treće armije, zadužene i za Kosovo i Metohiju, bio je od decembra 1998. do februara 2000, baš u periodu sukoba srpskih i jugoslovenskih bezbednosnih snaga sa pripadnicima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK).
„Odbrana Kosova je strateški cilj i naš glavni nacionalni interes", izjavio je Pavković u martu 1999, neposredno pred početak NATO bombardovanja SR Jugoslavije. "Ako izgubimo Kosovo, izgubićemo Srbiju, Jugoslaviju i slobodu koja je sveta našim građanima."
Politika
Legendarni komadant Srpske vojske, danas je preminuo.
Ostaće upamćen kao heroj, i kao general koji je ponizio NATO..
Ostaće i upamćen kao general koji je osudjen bez i jednog dokaza.
"Robijao" zbog "komandne odgovornosti" jer nije htio da optuži svoju državu na pravdi Boga.
Laka ti crna zemlja generale.
Не знам.Pusti Sofiju pito sam tebe jel ti znaš?!
Не, ја само тражим да ми се каже од речи до речи ко, шта, како и колико.Само истина.
Неки овде знају, ја имам документације о томе као омањи архив.
И одлично знам да је Мистикова прича убачена коска.
Што се твојих Црногораца тиче, да чинили су злочине али то никако не значи да су то сви радили и да треба све људе из ЦГ повезивати са њима.
Оно што је мени проблематично у твојим ставовима је што покушаваш да их оправдаш, минимизираш њихову нечасну улогу.
Ја зато и инсистирам на отварању архива. Да се коначно суочимо с истином. Можда би ти неки нови подаци били бољи за твоје земљаке од ових који су нам сад доступни.
Када ће Ђинђић бити пребачен у Босански Шамац?Pa dobro.
Po završetku prečeg posla iskopat ga i šutnut u cg
Rešiše nas truda...
Тема је Павковић, али сте ви пребацили на комунисте и СФРЈ.Иначе, по томе што се свака тема сведе на учинак комуниста и комунизма на Србе, видимо да је то чвор који мора да се развеже.
Док се то не уради, нема нама ни милиметар напред.
Није он основао ЦПЦ, већ су то урадили на Цетињу и довели Антонија Абрамовича да буде први митрополит.Miraša su izbacili iz SPC,i onda je on iz protesta osnovo CPC.Tako je nastala čuvena CPC.
Hvala Bogu, Čačak ipak nije turcizam, od većih mesta turcizmi su samo Yeni Bazaar, Ćuprija i sve Palanke. To će morati da sačeka neku vlast koja će doneti odluku o opštem ukidanju turcizama i svega što je turski okupator ostavio za sobom.А што Срби из Шумадије не врате српско име уместо што држе турско име "Чачак"?
U policijskoj stanici, kao što je i “donošena odluka” o Njegoševoj kapeli…Није он основао ЦПЦ, већ су то урадили на Цетињу и довели Антонија Абрамовича да буде први митрополит.