крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 10.443
Није био лош Јово Капа.
Свашта је прича, па је на себе навукао и што треба и што не треба.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na dotičnog sam mislio, na Titinog Jovu što ga je DOS pustio da provocira svojim titoizmom.Капичић, а не Капиџић. Капиџићи су из Босне.
И другачије се акцентује.
To ne isključuje ono što sam mu napiso.Da Hrvatske ne bi bilo bez Bosanaca i Hercegovaca.Oni su je stvarali.Nemoj našeg Jugoslava, on čovek samo pomalo troluje, za razliku od izvesnih...
Posle je bio šef Golog otoka, a javno se hvalio komunističkim egzekucijama ‘44-‘45…Није био лош Јово Капа.
И Јово је причао и што треба и што не треба.Na dotičnog sam mislio, na Titinog Jovu što ga je DOS pustio da provocira svojim titoizmom.
U avnojevskim granicama ne, doduše ppd kraljevinom je Banovina Hrvatska bila još veća nego sad…To ne isključuje ono što sam mu napiso.Da Hrvatske ne bi bilo bez Bosanaca i Hercegovaca.Oni su je stvarali.
На Отоку је био свега три или четири пута. Не пориче да су људи ишли, али није он једини задужен за Оток.Posle je bio šef Golog otoka, a javno se hvalio komunističkim egzekucijama ‘44-‘45…
Опааа! Црногорац значи!Који Црногорци су чинили стравичне злочине по Србији?

Nzm, npr. Nataša Kandić je produkt staljinizma u Titovoj interpretaciji.На Отоку је био свега три или четири пута. Не пориче да су људи ишли, али није он једини задужен за Оток.
Ја Голи не подржавам у варијанти да иду стаљинисти и људи који су невини.
Данас би добро дошао за неке друге прекршиоце закона.
Ма хајде, из Босне.Капичић, а не Капиџић. Капиџићи су из Босне.
И другачије се акцентује.
Баш се залаже за стаљинизам и СССР.Nzm, npr. Nataša Kandić je produkt staljinizma u Titovoj interpretaciji.
Nzm, rekao bih da je Srbima kapa skrojena još u “Jajcu.”Опааа! Црногорац значи!
Они што су их довукли овде 1944.
Ранковић је забранио да му се доводе као извршиоци уз образложење да су његове руке крваве до лаката али да њихову суровост не може да поднесе.
Било је Јова Капа колико ти душа иште.
А да не причамо како су 90их Црногорац Милошевић и Црногорац Караџић кројили Србима капу с обе стране Дрине.
Шта је ту чудно? Капа иде одакле је.Ма хајде, из Босне.
А Јовов син Јова однео у ЦГ да сахрани.![]()
Okrenula ćurak naopako, kao i oni ruski staljinisti, po ugledu na Visarionovičevu ćerku koja je elegantno pobegla u Ameriku.Баш се залаже за стаљинизам и СССР.
Боро Јовић је исто пореклом Црногорац. Бранко Костић је исто Црногорац. Момир Булатовић.Опааа! Црногорац значи!
Ранковић је забранио да му се доводе као извршиоци уз образложење да су његове руке крваве до лаката али да њихову суровост не може да поднесе.
А да не причамо како су 90их Црногорац Милошевић и Црногорац Караџић кројили Србима капу с обе стране Дрине.
Hajde koleginice da se bar ovde ostavimo toga…Опааа! Црногорац значи!
"И ти си ми сумњив, Јосифе Висарионовичу".Okrenula ćurak naopako, kao i oni ruski staljinisti, po ugledu na Visarionovičevu ćerku koja je elegantno pobegla u Ameriku.
Retko pošteni ljudi, očigledno zalutali u politiku.Боро Јовић је исто пореклом Црногорац. Бранко Костић је исто Црногорац. Момир Булатовић.
Борис Тадић је пореклом из Пиве.
Значи Ранковић тражи ликвидаторе, али да се не доводе Црногорци. То би значило да нису дошли да убијају, је л да?
Ко је дошао место њих? Личани?
Па и Пеко Дапчевић је.Капа је одао признање патријарху Павлу.
Ма пре.Nzm, rekao bih da je Srbima kapa skrojena još u “Jajcu.”
Mislim na NDH.Oni su napravili i okvir za AVNOJ-evsku Hrvatsku,ili misliš da su partizani izgubili da bi postojala bilo kakva Hrvatska vidljivija sa Sljemena?U avnojevskim granicama ne, doduše ppd kraljevinom je Banovina Hrvatska bila još veća nego sad…
Pomagao je i Dragiša Cvetković…
Tadić je toliko izbrukao svog oca da se to retko viđa. Čovek iz čista mira rešio da se svrsta u isti koš sa Čedom Jovanovićem….Боро Јовић је исто пореклом Црногорац. Бранко Костић је исто Црногорац. Момир Булатовић.
Борис Тадић је пореклом из Пиве.
Значи Ранковић тражи ликвидаторе, али да се не доводе Црногорци. То би значило да нису дошли да убијају, је л да?
Ко је дошао место њих? Личани?