Preminuo general Nebojša Pavković

Ja jesam pametna i vrlo lepo racunam tako da ne, ne bi ni upola ljudi Srbija izgubila da je u rat usla kao sto su ulazile i druge zemlje iz okruzenja.

Velicanstvene pobede su odneli i zrtve su podneli Srbi iz Srbije, a ne Srbi iz Bosne. Tih pogibija bi svakako bilo manje, bar upola manje.
I sada bi Srbija imala naslednike onih koji su iskrvarili na Kolubari i Ceru, ostavili tela u Albaniji ili docekali tifus ko zna gde, sada bi svi ti ljudi imali decu njihove dece na tlu njihove zemlje.
Živiš u prošlosli, umjesto da danas grabiš život za vrat.

ништа ново за НАТО војнике не знам одакле је тачно чини ми се В. Британија
Мени се чини да је био Ф-15, а то користи само САД.

Морам поново да проверим.

Значи, видео је да иде путнички воз и свеједно је гађао. Када је погодио воз, онда је поновио напад и опет је гађао већ погођену композицију из које су људи бежали.

Кад ће да иде у Хаг?
UK nikada nije imala F-15.

zato sto su dukljani stisli u svoju drzavu kad je oformljena i gospodski se oprostili od srbije.

znam troje biznismena koji su ovde imali biznis i svi ga preneli dole. ostala je samo siptarsko crnogorska marva koja kupuje po vojvodini zemlju i mulja sa vlascu.

sa dukljanima ce rusi zavrsiti, nadam se za naseg zivota a kamen na kamenu nece ostati dole jer tako zaebati veliku silu i misliti da si nepovrediv se granici sa umobolnoscu. ali crnogorcine imaju kvrc u glavi i to se znalo jos u sfrj i postojali su posebni testovi psihicke uracunljivosti samo za njih.

tako da me i za njih zabole. resavam stvari u hodu, a danasnji hod znas koji je i ko pravi sranja u srbiji.
Брига Русе.
Одрадили бизнис доле, опрали огромну лову, гласали за самосталност ЦГ први и нестали у виду ластиног репа. :lol:

Брига Русе.
Одрадили бизнис доле, опрали огромну лову, гласали за самосталност ЦГ први и нестали у виду ластиног репа. :lol:
U tome je razlika izmedju tebe i mene. Isto mislimo o vecini stvari, sa tom razlikom sto ja znam sta je istorijska pravda a ti mislis da to ne postoji.

Irelevantno i opet greska. Trebalo je da leži u Srbiji. Da bude osudjen u Srbiji.
Da sud u Srbiji donese presudu, na srpskom jeziku, u kojoj piše:

U ime naroda!

E, kada krenu da se nižu takve presude svim radikalima redom - možeš da se nadaš da će da bude bolje.
12 година иза браве није довољно?

Ти си баш неки радикалан тип. Оно, до коске и те приче.

А јеси знао да не можеш два пута да судиш за исту ствар? Да ако си већ неког осудио у другој држави или пред међународним судом за то за шта хоћеш да га гониш у Србији да не можеш?

Ја не бих могао да седим 12 дана у затвору. Не знам шта је 12 година и не желим да знам.

Jedino otvoreno pitanje su Ličanin Čanak i veoma brojni cetinjski rodoljubi sa adresama u BG. :lol:
Еј, али није ни Чанак чист. :lol:
Он је неки војвођанско - лички микс. Мајка му је из војвођанског локала.
Притом, није скоројевић.
Отац му је био универзитетски професор и градоначелник НС.
У Војводини су од 1918. Солунци.

Жали Боже протраћеног капацитета за писање. Одлични су му били Јагодићи.

U tome je razlika izmedju tebe i mene. Isto mislimo o vecini stvari, sa tom razlikom sto ja znam sta je istorijska pravda a ti mislis da to ne postoji.
Мислим да не постоји.
Јер да постоји, мој народ не би оволико патио.
Знам ја одлично да је сто година за историју ништа али исто тако знам какву су голготу Срби прошли где год да су били.
То је довољно да осакати психу људи и народа у целини.
Ово наше лутање није случајност.

Мислим да не постоји.
Јер да постоји, мој народ не би оволико патио.
Знам ја одлично да је сто година за историју ништа али исто тако знам какву су голготу Срби прошли где год да су били.
То је довољно да осакати психу људи и народа у целини.
Ово наше лутање није случајност.
nas greh je veliki.

uzasno velik i vezan je za veru.

i za zenu.

i za najvecu pravoslavnu svetinju.

zato nam se sve desava.

12 година иза браве није довољно?

Ти си баш неки радикалан тип. Оно, до коске и те приче.

А јеси знао да не можеш два пута да судиш за исту ствар? Да ако си већ неког осудио у другој држави или пред међународним судом за то за шта хоћеш да га гониш у Србији да не можеш?

Ја не бих могао да седим 12 дана у затвору. Не знам шта је 12 година и не желим да знам.

Ne kapiras sta je potrebno za ozdravljenje bolesne drzave i za skidanje lose karme.

Dzaba da ti se priča. 🤷

O mrtvima samo iskreno.
тачно
Bio je bahato govedo
типични каријериста ,све за чварке и титулу...

то никако да се иѕнесе овде...

друго можели ми ико овђе описати то његово ''јунаштво'' на косову ?

мене не могу лагати. 98му је полиција ратовала на косову са шифтарским терористима. војска само повремено по мало на самим грнаичним прелазима...
99те од мрата када је био ѕавршни део рата на косову меша се и војска али опет некако прорачунато јер је војска оставила ГОЛОБРАДЕ ВОЈНИКЕ НА РЕДОВНОМ РОКУ њих неких 200 до 300 на кошарама и мали број добровољаца резервиста да буду ЖРТВОВАНИ и да се боре против 5 до 6 000 шидтара...
док су остале ваше војне јединице прделе дебело у поѕадини на косову .... а и од марта 99 је опет полиција била гта која је највише гинула поготово тај погрничнидео ђаковица, па призрен...

осим тих жртвованих голобрадих војника на кошаре и паштрику , остали сте свирали кити марјановој дап ростиш...

добро пво је имала посла требало је рпавити и премештати онолике силне макете...

зато кажем, не видим то његово неко херојство нити бог зна какву улогу војске на космету...

кад је тај рат био наш, тј полицијски...

немој се лажемо...

Ne kapiras sta je potrebno za ozdravljenje bolesne drzave i za skidanje lose karme.

Dzaba da ti se priča. 🤷
Шешељ је ситна риба, личе.

Мени никако да кажеш која карма је довела до 500 година турског ропства, до Првог и Другог светског рата.

Да би могао да оптужиш Шеша за лошу карму данашњице, прво разјасни ово, јер је неупоредиво грђе.

Шешељ је ситна риба, личе.

Мени никако да кажеш која карма је довела до 500 година турског ропства, до Првог и Другог светског рата.

Да би могао да оптужиш Шеша за лошу карму данашњице, прво разјасни ово, јер је неупоредиво грђе.

Mozda stotine hiljada pobijenih bogumila?
Mozda sto su Nemanjici, bukvalno, vadili oci jedni drugima u borbi za presto?

Ma jok, mi smo nebeski, sveti, bezgresni :D

Domanovic i Nusic su sve rekli, ne bih se vise zadrzavao.

Mozda stotine hiljada pobijenih bogumila?
Mozda sto su Nemanjici, bukvalno, vadili oci jedni drugima u borbi za presto?

Ma jok, mi smo nebeski, sveti, bezgresni :D

Domanovic i Nusic su sve rekli, ne bih se vise zadrzavao.
Да. То је то.

Мора бити тако.

Богумили. Милутин и Драгутин. Душан Силни.

...

Шта је тек остало онда за друге, ако смо ми за то толико сурово кажњени?

Јесте, и онда му Шумадинка из Тополе, рођена Крагујевчанка, Кандићева кроји капу накриво. :lol:
Или социјалисткиња др Славица Ђукић Дејановић. Или Горица Гајевић. Или Живадин Јовановић... Лека Ранковић, Минић....

Не знам зашто се стално Црногорци заобилазе кад су они убедљиво највеће злочине починили у Србији?
Од Броза до данас им нема премца.
Црногорци и делом Херцеговци су чинили кор свих ужаса од комунизма до ове босанске епохе.
И босанска епоха је интересантна. Јер слаб је прилив из Босанске Крајине. Доминирају Сарајлије и околина.
Крајишници и Пречани , јок,од комунизма до данас.

Ово с Црногорцима и Херцеговцима је објашњиво сировим, суровим и сиротињским менталитетом.
А са Сарајлијама, БашЋаршија, дружба с турским трговачким менталитетом па још кад је утекао из сиротиње, маму продаје.
Бањалучани никад нису волели Сарајлије јер су дијаметрално супротни.

Тако да, ето, овог пута ме није мрзело да ти мало прецизније појасним ситуацију. :lol:
Који Црногорци су чинили стравичне злочине по Србији?

Back