Preminuo general Nebojša Pavković

Rečeno ti je već. Crvene Lopurde da skinemo sa vlasti i vratimo u postojebinu.
Радите шта вам воља. Ја нисам један од њих.

Мене занима кад ће Парага да одговара за исту ствар као и Шешељ.

Друго, Павковић није био из "постојебине" већ из Србије.

Треће, хоће ли Ђинђићев гроб бити пребачен у Босански Шамац или остаје овде?

Шешељ је био у затвору због говора мржње.
Lažeš.

Šešelj nije bio u zatvoru u Srbiji zbog govora mržnje.

Nikada ga Srbija nije osudila za poodstrekivanje na rat i na zločine.

Za imovinu bez pokrića.

Za veze sa kriminalnim klanovima, pre svega sa zemunskim klanom.

Kad Srbi i srpski sud osudi smrdljivog radikala, onda mozemo da pricamo o dobroj karmi za Srbiju.

Lažeš.

Šešelj nije bio u zatvoru u Srbiji zbog govora mržnje.

Nikada ga Srbija nije osudila za poodstrekivanje na rat i na zločine.

Za imovinu bez pokrića.

Za veze sa kriminalnim klanovima, pre svega sa zemunskim klanom.

Kad Srbi i srpski sud osudi smrdljivog radikala, onda mozemo da pricamo o dobroj karmi za Srbiju.
Био је у Хагу, пријатељу.

Не можеш да му судиш за исту ствар два пута, разумеш?

Како ће Србија да му суди за подстрекавање, када је већ за то осуђен? М?

Мора Србија да суди овима што имају више лове од Шекија.

А што се кланова тиче, ту су други предњачили, но није политички коректно да се о томе прича, а и мртва уста не говоре.

Ако је Шеш највећи проблем савремене Србије, онда смо и више него добри.

Није ђабе, каже се џабе.

Шумадинац неће владу од броза који су дошли преко Дрине 1944 , напали србију и освојили је.

Шумадинац хоће своју владу, а не туђинску
Јесте, и онда му Шумадинка из Тополе, рођена Крагујевчанка, Кандићева кроји капу накриво. :lol:
Или социјалисткиња др Славица Ђукић Дејановић. Или Горица Гајевић. Или Живадин Јовановић... Лека Ранковић, Минић....

Не знам зашто се стално Црногорци заобилазе кад су они убедљиво највеће злочине починили у Србији?
Од Броза до данас им нема премца.
Црногорци и делом Херцеговци су чинили кор свих ужаса од комунизма до ове босанске епохе. И босанска епоха је интересантна. Јер слаб је прилив из Босанске Крајине. Доминирају Сарајлије и околина.
Крајишници и Пречани , јок,од комунизма до данас.

Ово с Црногорцима и Херцеговцима је објашњиво сировим, суровим и сиротињским менталитетом.
А са Сарајлијама, БашЋаршија, дружба с турским трговачким менталитетом па још кад је утекао из сиротиње, маму продаје.
Бањалучани никад нису волели Сарајлије јер су дијаметрално супротни.

Тако да, ето, овог пута ме није мрзело да ти мало прецизније појасним ситуацију. :lol:

одвели су Тачија и Харадинај је био реда ради (Тачија) су склонили само и политичког и јавног живота на Косову
Не Шиптари, него војни пилот који је гађао први пут и онда поново гађао путнички воз.

Био је чак и на ТВ-у. Причао је о томе. Живи слободно и спокојно.

ma q mogu da vladaju srpskim seljakom :lol:

nije mogao velja ilic, mogao je samo godinu da ih maze a bio njihov, posle nije smeo ni u jedno selo da bane bez pet celavaca.

a ce ova dosljascka marva.
А што Срби из Шумадије не врате српско име уместо што држе турско име "Чачак"?

Ja jesam pametna i vrlo lepo racunam tako da ne, ne bi ni upola ljudi Srbija izgubila da je u rat usla kao sto su ulazile i druge zemlje iz okruzenja.

Velicanstvene pobede su odneli i zrtve su podneli Srbi iz Srbije, a ne Srbi iz Bosne. Tih pogibija bi svakako bilo manje, bar upola manje.
I sada bi Srbija imala naslednike onih koji su iskrvarili na Kolubari i Ceru, ostavili tela u Albaniji ili docekali tifus ko zna gde, sada bi svi ti ljudi imali decu njihove dece na tlu njihove zemlje.

Јесте, и онда му Шумадинка из Тополе, рођена Крагујевчанка, Кандићева кроји капу накриво. :lol:
Или социјалисткиња др Славица Ђукић Дејановић. Или Горица Гајевић. Или Живадин Јовановић... Лека Ранковић, Минић....

Не знам зашто се стално Црногорци заобилазе кад су они убедљиво највеће злочине починили у Србији?
Црногорци и делом Херцеговци су чинили кор свих ужаса од комунизма до ове босанске епохе. И босанска епоха је интересантна. Јер слаб је прилив из Босанске Крајине. Доминирају Сарајлије и околина.

Ово с Црногорцима и Херцеговцима је објашњиво сировим, суровим и сиротињским менталитетом.
А са Сарајлијама, БашЋаршија, дружба с турским трговачким менталитетом па још кад је утекао из сиротиње, маму продаје.

Тако да, ето, овог пута ме није мрзело да ти мало прецизније појасним ситуацију. :lol:
zato sto su dukljani stisli u svoju drzavu kad je oformljena i gospodski se oprostili od srbije.

znam troje biznismena koji su ovde imali biznis i svi ga preneli dole. ostala je samo siptarsko crnogorska marva koja kupuje po vojvodini zemlju i mulja sa vlascu.

sa dukljanima ce rusi zavrsiti, nadam se za naseg zivota a kamen na kamenu nece ostati dole jer tako zaebati veliku silu i misliti da si nepovrediv se granici sa umobolnoscu. ali crnogorcine imaju kvrc u glavi i to se znalo jos u sfrj i postojali su posebni testovi psihicke uracunljivosti samo za njih.

tako da me i za njih zabole. resavam stvari u hodu, a danasnji hod znas koji je i ko pravi sranja u srbiji.

Радите шта вам воља. Ја нисам један од њих.

Мене занима кад ће Парага да одговара за исту ствар као и Шешељ.

Друго, Павковић није био из "постојебине" већ из Србије.

Треће, хоће ли Ђинђићев гроб бити пребачен у Босански Шамац или остаје овде?
Pavković je bio domaće crveno govance zato i imamo pravo da ga pljujemo koliko hoćemo jer je izdajica svog naroda. Crveni general koji je služio crvenom kopilanu Slobi. Opet te pitam kad ćeš da budeš za to da kriminalci poput Šeselja budu u zatvoru za kriminal koji ovde rade? Kad? Kad Kinezi naprave još jedan Kineski zid? Kad Kolumbijci uzdignu novog Eskobara? Kad Englezi dobiju lepe prirodne zube i prestanu da piju čaj? Kad si ti raspoložen za obračun sa kriminalcima koji ovde vladaju I koje više izgovore imaš? **** mi se za sve van granica ove zemlje! Ne ometa nas rat u Gazi ili tenzija oko Tajvana da sredjujemo dvorište ovde. Ne ometa nas ni ta Hrvatska niti nam šta može ako se odlučimo da se sredimo i budemo bolji!

војни пилот који је гађао први пут и онда поново гађао путнички воз.

Био је чак и на ТВ-у. Причао је о томе. Живи слободно и спокојно.
ништа ново за НАТО војнике не знам одакле је тачно чини ми се В. Британија

Jedino otvoreno pitanje su Ličanin Čanak i veoma brojni cetinjski rodoljubi sa adresama u BG. :lol:

Мени се чини да је био Ф-15, а то користи само САД.

Морам поново да проверим.

Значи, видео је да иде путнички воз и свеједно је гађао. Када је погодио воз, онда је поновио напад и опет је гађао већ погођену композицију из које су људи бежали.

Кад ће да иде у Хаг?

ne mozes potkivati konja dok ga jos nemads.

nisi rom.

kad zajasese onda ces videti kako kljusina ore sve pod sobom a svi cvile nemoj brate srbine ja sam uvek bio vas.
За то се не питају Срби из Босне, већ Срби из Србије.

Ако су толики Срби и домаћини, што држе турски назив једног од најпознатијих градова?

Зато се стварају нове методе владања над Шумадинцима.

Али мислим да ће брзо доћи крај тој мађији
Поданички менталитет Мистић.
Турци нису имали уређен систем него су отимали.
Док су Пречани живеђи у царевини која је била уређена у сваком смислу па и пореским системом.
Има овде у Земуну једна основна школа, носи име једног комунистичког "мученика", Лазара Саватића.
Знаш како је тај завршио каријеру кад је дошао да отима војвођанском паору?
Умлатили су га на мртво.
Кад су Шумадинци итжзвели тако нешто?
Никад.
Ћути, трпи, савиј се. Е, прво то да решимо. Онда ћемо у подвиге.
Немамо ништа од убеђивања самих себе да смо супер, недодирљиви и сл. То је само грандиозна представа у оквиру локалног нарцизма.

Авиаудар произошёл примерно в 11:40 часов по местному времени. Высокоточная ракета AGM-130, выпущенная самолётом F-15E Strike Eagle сил НАТО, попала в центр моста в тот момент, когда по нему проходил пассажирский поезд № 393, следовавший из Белграда в Ристовач. Ракета попала в поезд, причинив значительные повреждения, но не разрушила мост.

Back