dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.884
Nikad.Кад ће Парага у затвор?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad.Кад ће Парага у затвор?
ma nebitno.Одговоран у Крстарици и поједини модератори могу да плате непоштовање закона РСрбије
Радите шта вам воља. Ја нисам један од њих.Rečeno ti je već. Crvene Lopurde da skinemo sa vlasti i vratimo u postojebinu.
Lažeš.Шешељ је био у затвору због говора мржње.
одвели су Тачија и Харадинај је био реда ради (Тачија) су склонили само и политичког и јавног живота на КосовуДва пута гађали путнички воз.
Кад ће у Хаг?
Ajde ne lupaj. Po kom to osnovu je Šumadija “više Srbija” od Smedereva?Није битно да ли је
Кажемо није Шумадинац. Нападао је Србију 1914. и 1944.г.
Био је у Хагу, пријатељу.Lažeš.
Šešelj nije bio u zatvoru u Srbiji zbog govora mržnje.
Nikada ga Srbija nije osudila za poodstrekivanje na rat i na zločine.
Za imovinu bez pokrića.
Za veze sa kriminalnim klanovima, pre svega sa zemunskim klanom.
Kad Srbi i srpski sud osudi smrdljivog radikala, onda mozemo da pricamo o dobroj karmi za Srbiju.
Јесте, и онда му Шумадинка из Тополе, рођена Крагујевчанка, Кандићева кроји капу накриво.Није ђабе, каже се џабе.
Шумадинац неће владу од броза који су дошли преко Дрине 1944 , напали србију и освојили је.
Шумадинац хоће своју владу, а не туђинску

najbucnije daire su tvoje.Ajde ne lupaj. Po kom to osnovu je Šumadija “više Srbija” od Smedereva?
Не Шиптари, него војни пилот који је гађао први пут и онда поново гађао путнички воз.одвели су Тачија и Харадинај је био реда ради (Тачија) су склонили само и политичког и јавног живота на Косову
А што Срби из Шумадије не врате српско име уместо што држе турско име "Чачак"?ma q mogu da vladaju srpskim seljakom
nije mogao velja ilic, mogao je samo godinu da ih maze a bio njihov, posle nije smeo ni u jedno selo da bane bez pet celavaca.
a ce ova dosljascka marva.
Ja jesam pametna i vrlo lepo racunam tako da ne, ne bi ni upola ljudi Srbija izgubila da je u rat usla kao sto su ulazile i druge zemlje iz okruzenja.
Velicanstvene pobede su odneli i zrtve su podneli Srbi iz Srbije, a ne Srbi iz Bosne. Tih pogibija bi svakako bilo manje, bar upola manje.
I sada bi Srbija imala naslednike onih koji su iskrvarili na Kolubari i Ceru, ostavili tela u Albaniji ili docekali tifus ko zna gde, sada bi svi ti ljudi imali decu njihove dece na tlu njihove zemlje.
zato sto su dukljani stisli u svoju drzavu kad je oformljena i gospodski se oprostili od srbije.Јесте, и онда му Шумадинка из Тополе, рођена Крагујевчанка, Кандићева кроји капу накриво.
Или социјалисткиња др Славица Ђукић Дејановић. Или Горица Гајевић. Или Живадин Јовановић... Лека Ранковић, Минић....
Не знам зашто се стално Црногорци заобилазе кад су они убедљиво највеће злочине починили у Србији?
Од Броза до данас им нема премца.
Црногорци и делом Херцеговци су чинили кор свих ужаса од комунизма до ове босанске епохе. И босанска епоха је интересантна. Јер слаб је прилив из Босанске Крајине. Доминирају Сарајлије и околина.
Крајишници и Пречани , јок,од комунизма до данас.
Ово с Црногорцима и Херцеговцима је објашњиво сировим, суровим и сиротињским менталитетом.
А са Сарајлијама, БашЋаршија, дружба с турским трговачким менталитетом па још кад је утекао из сиротиње, маму продаје.
Бањалучани никад нису волели Сарајлије јер су дијаметрално супротни.
Тако да, ето, овог пута ме није мрзело да ти мало прецизније појасним ситуацију.![]()
Ko te je okupirao? Kada? Sve storije o tim “okupacijama” inače potiču od izvesnog Hercegovca Vuka Draškovića.Одвратни непоштовање окупираних Срба из Србије.
Pavković je bio domaće crveno govance zato i imamo pravo da ga pljujemo koliko hoćemo jer je izdajica svog naroda. Crveni general koji je služio crvenom kopilanu Slobi. Opet te pitam kad ćeš da budeš za to da kriminalci poput Šeselja budu u zatvoru za kriminal koji ovde rade? Kad? Kad Kinezi naprave još jedan Kineski zid? Kad Kolumbijci uzdignu novog Eskobara? Kad Englezi dobiju lepe prirodne zube i prestanu da piju čaj? Kad si ti raspoložen za obračun sa kriminalcima koji ovde vladaju I koje više izgovore imaš? **** mi se za sve van granica ove zemlje! Ne ometa nas rat u Gazi ili tenzija oko Tajvana da sredjujemo dvorište ovde. Ne ometa nas ni ta Hrvatska niti nam šta može ako se odlučimo da se sredimo i budemo bolji!Радите шта вам воља. Ја нисам један од њих.
Мене занима кад ће Парага да одговара за исту ствар као и Шешељ.
Друго, Павковић није био из "постојебине" већ из Србије.
Треће, хоће ли Ђинђићев гроб бити пребачен у Босански Шамац или остаје овде?
ништа ново за НАТО војнике не знам одакле је тачно чини ми се В. Британијавојни пилот који је гађао први пут и онда поново гађао путнички воз.
Био је чак и на ТВ-у. Причао је о томе. Живи слободно и спокојно.
Jedino otvoreno pitanje su Ličanin Čanak i veoma brojni cetinjski rodoljubi sa adresama u BG.Јесте, и онда му Шумадинка из Тополе, рођена Крагујевчанка, Кандићева кроји капу накриво.
Или социјалисткиња др Славица Ђукић Дејановић. Или Горица Гајевић. Или Живадин Јовановић... Лека Ранковић, Минић....
Не знам зашто се стално Црногорци заобилазе кад су они убедљиво највеће злочине починили у Србији?
Од Броза до данас им нема премца.
Црногорци и делом Херцеговци су чинили кор свих ужаса од комунизма до ове босанске епохе. И босанска епоха је интересантна. Јер слаб је прилив из Босанске Крајине. Доминирају Сарајлије и околина.
Крајишници и Пречани , јок,од комунизма до данас.
Ово с Црногорцима и Херцеговцима је објашњиво сировим, суровим и сиротињским менталитетом.
А са Сарајлијама, БашЋаршија, дружба с турским трговачким менталитетом па још кад је утекао из сиротиње, маму продаје.
Бањалучани никад нису волели Сарајлије јер су дијаметрално супротни.
Тако да, ето, овог пута ме није мрзело да ти мало прецизније појасним ситуацију.![]()

ne mozes potkivati konja dok ga jos nemas.А што Срби из Шумадије не врате српско име уместо што држе турско име "Чачак"?
Мени се чини да је био Ф-15, а то користи само САД.ништа ново за НАТО војнике не знам одакле је тачно чини ми се В. Британија
За то се не питају Срби из Босне, већ Срби из Србије.ne mozes potkivati konja dok ga jos nemads.
nisi rom.
kad zajasese onda ces videti kako kljusina ore sve pod sobom a svi cvile nemoj brate srbine ja sam uvek bio vas.
Поданички менталитет Мистић.Зато се стварају нове методе владања над Шумадинцима.
Али мислим да ће брзо доћи крај тој мађији
Авиаудар произошёл примерно в 11:40 часов по местному времени. Высокоточная ракета AGM-130, выпущенная самолётом F-15E Strike Eagle сил НАТО, попала в центр моста в тот момент, когда по нему проходил пассажирский поезд № 393, следовавший из Белграда в Ристовач. Ракета попала в поезд, причинив значительные повреждения, но не разрушила мост.ништа ново за НАТО војнике не знам одакле је тачно чини ми се В. Британија