Preminuo general Nebojša Pavković

Screenshot_20251020_190448_TikTok.jpg

Da, odista.

Niko i nigde u Hrvatskoj nema toliko para za udbasko bacanje, da na nekom nebitnom sajtu salje botove da lupaju gluposti, provociraju i udbase.

Ovde na Krsti imas placene botove, trose se pare za botovanje na jbnoj Krsti.:dash:

Ne postoji NITI JEDNA Sluzba koja se granici sa Srbijom koja ima pare da baca na to.

Da, ima turska Sluzba, jer je i tamo diktatura, kao u Srbiji, pa imaju pare da bacaju na gluposti.

Karijerista klasični i pozer, lepo napredovao tako kroz karijeru, pa na kraju najebao zbog funkcije koju je imao, i to je velika greška haškog tribunala koja ih je optužnicama i osudama po komandnoj odgovornosti bez mnogo direktnih dokaza o krivici napravio ikonama ovdašnjih nacionalnih lelemuda.
General Lazarević je ipak bio samo izuzetno nadareno dete sa sela, on nije imao porodičnih veza sa vladajućima kao izvesni...

U realnom svetu, srpska Sluzba ima ubedljivo najvise kinte i kontrolise drustvo nekoliko puta vise od svih okolnih Sluzbi.

Imaju 15 puta vise para i kapitala od hrvatske Sluzbe, iako je Hrvatska bogatija zemlja od Srbije.

Kako to objasnjavas, sta je tu 'pokorno', kada neko ima 15 puta vise para, kapitala i moci?

Gde je pokoran, u cemu? U diktatorskom vladanju nad svojim gradjanima u Srbiji?
Да овде постоји таква контрола о којој ти свакодневно лажеш, не би могао да пишеш такве ствари на овом форуму.

Da, odista.

Niko i nigde u Hrvatskoj nema toliko para za udbasko bacanje, da na nekom nebitnom sajtu salje botove da lupaju gluposti, provociraju i udbase.

Ovde na Krsti imas placene botove, trose se pare za botovanje na jbnoj Krsti.:dash:

Ne postoji NITI JEDNA Sluzba koja se granici sa Srbijom koja ima pare da baca na to.

Da, ima turska Sluzba, jer je i tamo diktatura, kao u Srbiji, pa imaju pare da bacaju na gluposti.
У тоталитарним државама и системима интернет је строго контролисан и ти не би могао да пишеш овакве ствари.

Престани да измишљаш.

⬆️Evo ga jedan udbas, verovatno placenik. ⬆️
Дечко

те приче можеш да продајеш малоумнима. Свако које видео како изгледа тоталитарни систем, зна да ово што ти причаш нема везе са мозгом.

Гледај само колико је људи ухапшено и осуђено у Великој Британији у протеклој години због писања на интернету, па онда почни поново да размишљаш где живиш и шта ти је све дозвољено да радиш без икаквих последица.

Они су своје двориште очистили... од Срба.

Готовина, Маркач, Мерчеп, Бобетко, Туђман, Орић, Дудаковић, Дивјак, Халиловић, Ганић и др. су хероји у тим државама.

I mi treba svoje dvoriste da ocistimo od zlocinaca, da ih osudimo, da odrobijaju posteno, i onda mozemo da se nadamo necemu.

I mi treba svoje dvoriste da ocistimo od zlocinaca, da ih osudimo, da odrobijaju posteno, i onda mozemo da se nadamo necemu.
Што се не очисти Хрватска и БиХ од злочинаца?

Зашто они могу слободно да се крећу и да гостују на ТВ-у, да живе као и сав нормалан свет?

Ми смо испоручили цео државни и војни врх у Хаг.

Шта хоћеш ти више?

Дечко

те приче можеш да продајеш малоумнима. Свако које видео како изгледа тоталитарни систем, зна да ово што ти причаш нема везе са мозгом.

Гледај само колико је људи ухапшено и осуђено у Великој Британији у протеклој години због писања на интернету, па онда почни поново да размишљаш где живиш и шта ти је све дозвољено да радиш без икаквих последица.
Slusaj, ja znam na sta ste vi poslusnici totalitarne diktature i udbasi sve spremni, a i sta ste radili.

Samo ti radi svoj posao, uzivaj.

Што се не очисти Хрватска и БиХ од злочинаца?

Зашто они могу слободно да се крећу и да гостују на ТВ-у, да живе као и сав нормалан свет?

Ми смо испоручили цео државни и војни врх у Хаг.

Шта хоћеш ти више?
Smesan si. Ulicama gradova u Srbiji setaju ljudi kojima ne da nije sudjeno, nego su ugledni clanovi drustva.

Pricaj te price svom dedi.

Smesan si. Ulicama gradova u Srbiji setaju ljudi kojima ne da nije sudjeno, nego su ugledni clanovi drustva.

Pricaj te price svom dedi.
Србија је изручила цео војни и државни врх у Хаг.

Је л мислиш да треба да се суди сваком појединцу који је опалио метак у рату?

Кад ће Сефер Халиловић и Ејуп Ганић на робију?
Ко ће да одговара за српске жртве у БиХ?

Ми ћемо да сатремо све своје, а други ће да буду хероји?

Биће вама смешно када на основу свих тих пресуда неко буде почео да подноси одштетне захтеве. Пошто пишете из иностранства, нећете ви морати то да плаћате, него ми који седимо овде у Србији.

Да имате пола мозга, схватили би до сада чему служе те пресуде.

Друго, сви ти народи су изгубили 1945. године и ово је нешто као рехабилитација или барем нека врста изједначавања. Да се заборави шта су радили и коме су служили од 1941. до 1945. године.

Србија је изручила цео војни и државни врх у Хаг.

Је л мислиш да треба да се суди сваком појединцу који је опалио метак у рату?

Кад ће Сефер Халиловић и Ејуп Ганић на робију?
Ко ће да одговара за српске жртве у БиХ?

Ми ћемо да сатремо све своје, а други ће да буду хероји?
Je li ti zivis u Srbiji, ili u BiH, pa ti drustvom setaju i vladaju oni koji nisu osudjeni u Bosni, ili ovi koji nisu osudjeni u Srbiji?

Znaci ne samo sto si udbas, nego si i bosanski udbas.

Pa super.

Back