38imak
Elita
- Poruka
- 16.988
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opšte je poznato da je burek sa mesom pleonazam, a burek sa sirom oksimoron.Ne.
Samo sa mesom.
Pravi pakaotako jenista ne kapiras.. zamisli da nadjes slobodnu ljubavnicu pa te stalno zivka,dosadno joj je,zeli stalno s... a ne razume da ne mozes uvek
![]()
Nesnađen jadan.Onda je smotan
da dobro izgledaKoji su to prelomni momenti da bi vas neko zainteresovao:
- da počnete da neobavezno flertujete
- da poželite da imate prisniji telesni kontakt --> započnete sexualne odnose
- da uđete u emotivni i ljubavni odnos --> da se odlučite za vezu
- da se venčate
...
- da se razvedete?![]()
A pizza ništa? S mesomburek sa sirom vs burek s mesom.
pa pica klasika. Mada ok, to mi je nekako prolazna hrana. Kao i bureci. Nekad je lep za dorucak. Sa sirom!A pizza ništa? S mesom![]()
ako mislis na one koje ja snimam..vrlo jednostavna, da ne kazem prava radnja bez neke posebne scenografijeA koja je radnja filma![]()
Samo da nije matoro i žilavo, možda onda bolje piletina, još ako ima dobre batačićeA- sam i odgovara mi vise laksa hrana. Moze neki dobar govedju odrezak dobro spremljen.
eto sta kaze ucen covek..treba slusati savete umnih i ucenihSamo da nije matoro i žilavo, možda onda bolje piletina, još ako ima dobre batačiće![]()
![]()
pa da. Iako sam mezomorf , znam tacno od koje hrane sam energican i kao povetarac a koja me sastavi na pod i varim ko krokodil. Lagana, vlakna, proteini, povrca, kostunjava, morska, curetina, grilovano ili kako rekoh dobar odrezak, srednje pecen. Pecenja ne jedem u opste na pr.Samo da nije matoro i žilavo, možda onda bolje piletina, još ako ima dobre batačiće![]()
![]()
ako mislis na one koje ja snimam..vrlo jednostavna, da ne kazem prava radnja bez neke posebne scenografije![]()
slusaj,udate idu sa ozenjenimaPravi pakao
A sa udatom nema tih problema, njih je brak taman malo raznežio i učinio saosećajnima da budu savršene ljubavnice?![]()
amaterako mislis na one koje ja snimam..vrlo jednostavna, da ne kazem prava radnja bez neke posebne scenografije![]()
Kakva su ti to pravila na male golice brate?slusaj,udate idu sa ozenjenimarazumeju obaveze ovog drugog.
ako si ozenjen ne trazis slobodnu ljubavnicu!
pa brate,videces kad se ozenisKakva su ti to pravila na male golice brate?
A neko stradati mora, to ćeš biti ti
Nekako mi je to uokvireno. Ok, mogu da razumem u smislu toga da kod nas ima ljudi kojima je "zauzet/" limit. Ali ko sljivi te ljude, za njih je svakako motiv nesto drugo. Bio slobodan ili ne ne bih bio s takvom zenom.pa brate,videces kad se ozenis![]()