Prelomni momenat

Ništa od ovoga ne može da bude prelomni momenat da me zainteresuje jer kad se desi bilo koji od nabrojanih momenata, onda znači da me je taj neko već zainteresovao. Ne razumem baš pitanje.
Kako venčanje može da bude prelomni momenat da me neko zainteresuje. 🤷‍♀️ Nisam se venčala eto tako na blef, pa se naknadno zainteresovala, kad je ispao dobar muž.
mozda da se vencate u tvojoj glavi :zcepanje:

Ništa od ovoga ne može da bude prelomni momenat da me zainteresuje jer kad se desi bilo koji od nabrojanih momenata, onda znači da me je taj neko već zainteresovao. Ne razumem baš pitanje.
Kako venčanje može da bude prelomni momenat da me neko zainteresuje. 🤷‍♀️ Nisam se venčala eto tako na blef, pa se naknadno zainteresovala, kad je ispao dobar muž.
Vidim da ne razumeš, pročitaj ponovo :roll::rtfm:

Preloman momenat -> koji vodi do neke od stavki

U šta sam sprcala 2 godine života :(

i cant even crazy girl GIF
na kafu u kaficu pored kancelarije tokom radnog vremena :mrgreen:

Volim da se nasalim da vidim hoce li skapirati, prekinem je i kazem: izvini samo da zavrsim.
Hahah, dobar.
Bili drug, njegova drugarica njena drugarica i ja na pići fino bece baštica kafica. Pa jedno 4 sata sedeli pricali pili pivo.
Mene ta drugarica drugarice oduvala sa nogu, koliko je pametna, duhovita, svestrana, od nas 4 ona najmanje pricala, al svaki out odmereno ili sala da se pocepas. Ja rekao zenicu je :D
Odemo na zurku, smuvamo se ona i ja to vece. Posle dopisivanje po ceo dan. Da ne duzim prvi dejt, nemas pojma koje razocaranje. Ja pa ja 2 sata sam slusao samo o njoj. Reko mozemo se druziti, al od ljubavi nema nista. 3 reci rekao nisam.

Vidim da ne razumeš, pročitaj ponovo :roll::rtfm:

Preloman momenat -> koji vodi do neke od stavki
Jesi li ti neka besna devojčica kad prevrćeš očima

Ne postoji nešto tako kao prelomni momenat, pre bih rekla da je to skup momenata koji su rezultata nekih kompatibilnih osobina. Kad na to naletiš, svaki trenutak je prelomni i vodi dalje.
- da počnete da neobavezno flertujete - da bude zanimljiv, inspirativan (ne znači da izigrava sad nekog univerzalnog klovna, dovoljno je da meni bude takav), da osetim da sam i ja njemu isto to, ne bih da lovim nekog za koga procenim da je dobra prilika
- da poželite da imate prisniji telesni kontakt --> započnete sexualne odnose - kad naraste akcioni potencijal između nas usled prethodne stavke
- da uđete u emotivni i ljubavni odnos --> da se odlučite za vezu - ovo mi je povezano sa prethodnom stavkom, tj. razvija se uporedo s njom, ulazak u vezu nije trenutak preseljenja jedno kod drugog
- da se venčate :D - kad zakevim. Eto ga prelomni momenat!
- da se razvedete? :think:Kad počne da me nervira kako jede

Hahah, dobar.
Bili drug, njegova drugarica njena drugarica i ja na pići fino bece baštica kafica. Pa jedno 4 sata sedeli pricali pili pivo.
Mene ta drugarica drugarice oduvala sa nogu, koliko je pametna, duhovita, svestrana, od nas 4 ona najmanje pricala, al svaki out odmereno ili sala da se pocepas. Ja rekao zenicu je :D
Odemo na zurku, smuvamo se ona i ja to vece. Posle dopisivanje po ceo dan. Da ne duzim prvi dejt, nemas pojma koje razocaranje. Ja pa ja 2 sata sam slusao samo o njoj. Reko mozemo se druziti, al od ljubavi nema nista. 3 reci rekao nisam.
Haha stagla da ne uprska prvi utisak i onda izdahnula na srugom susretu.

Hahah, dobar.
Jel ti se bar posrećilo? :per:

Hahah, dobar.
Devojka se opustila nasamo sa tobom a ti je odmah odbacio. I posle kažu budi svoj :/

Jesi li ti neka besna devojčica kad prevrćeš očima

Ne postoji nešto tako kao prelomni momenat, pre bih rekla da je to skup momenata koji su rezultata nekih kompatibilnih osobina. Kad na to naletiš, svaki trenutak je prelomni i vodi dalje.
- da počnete da neobavezno flertujete - da bude zanimljiv, inspirativan (ne znači da izigrava sad nekog univerzalnog klovna, dovoljno je da meni bude takav), da osetim da sam i ja njemu isto to, ne bih da lovim nekog za koga procenim da je dobra prilika
- da poželite da imate prisniji telesni kontakt --> započnete sexualne odnose - kad naraste akcioni potencijal između nas usled prethodne stavke
- da uđete u emotivni i ljubavni odnos --> da se odlučite za vezu - ovo mi je povezano sa prethodnom stavkom, tj. razvija se uporedo s njom, ulazak u vezu nije trenutak preseljenja jedno kod drugog
- da se venčate :D - kad zakevim. Eto ga prelomni momenat!
- da se razvedete? :think:Kad počne da me nervira kako jede
"Ja sam cvetak čudan cvetak, ja sam cvetak zanovetak"

Mljackanje je uništilo mnoge brakove...kao i hrkanje... :ljutko:

A koji je to gest koji presudi? za svakog ima nešto karakteristično. Može neki primer kad te je neko osvojio na nekom nivou :rumenko:

"Ja sam cvetak čudan cvetak, ja sam cvetak zanovetak"

Mljackanje je uništilo mnoge brakove...kao i hrkanje... :ljutko:

A koji je to gest koji presudi? za svakog ima nešto karakteristično. Može neki primer kad te je neko osvojio na nekom nivou :rumenko:
Pa ne znam, teško bih mogla da detektujem taj gest koji bih definisala kao presudni. Verovatno postoji i jeste bio presudan ali na nesvesnom nivou. A s obzirom da je na nesvesnom nivou onda ne mogu da ga budem svesna.
...Možda kad me je pobeđivao u kartama i onda zezao zbog toga.

a mozda je devojku samo uhvatila trema
Devojka se opustila nasamo sa tobom a ti je odmah odbacio. I posle kažu budi svoj :/
Razmisljao sam o tome @andjelijaa , al kasno, mozda se i samo trudila da ostavi dobar utisak… ne znam, mozda sam prerano doneo sud.

@forlorn ne znam, i treba biti svoj, al i obratiti paznju na situaciju. Ja imam sablon iskreno kad idem na prvi dejt, uvod, rasplet, razrada, zakljucak … ona mi poremeti koncepciju :D al kao sto rekoh mozda prenaglih

Back