Prelomni momenat

Brate svako zove reglionalno kako hoce. Ne mozes da dodjes i ucis druge kako se kaze, jer se u tojoj regiji tako kaze kao da si ga izmisilio. A burek nije izmisljen u Bosni. Kao ni mantije, kao ni pita, kao i cevap. To kao kada bi neko rekao kebab a Srbin krene da ga ispravlja i kaze:" nije kebab nego cevap, nemas pojma."
Nametanje kulture. Ajde razumem da odem u Bosnu i kazem dajte mi burek oni mi daju s mesom, nema sa sirom. U redu, moja greska, nisam naucio u toj regiji. Ili u Grcku i trazim tursku kafu. Doduse to i jesam i jos sam se raspravljao sa konobaricom, ali ne zbog toga da li je turksa ili grcka, vec zato sto mi je dala resting bich fejs. I onda sam joj lepo objasnio. Ic a turkish kofi, Turks broght it here, sorr'eah.

U ostalom i turcin da dodje i da kaze, nije cevap nego kebab, ja bih mu rekao: e pa druze, to ste trebali da mislite onda kada ste osvajali ovde okolo a niste razmisljali o tome da cemo da vam iskrivimo kulturu. Fak ju madafaka : ic a tjevap. Tje - vap. he-ma, she-man, tje-vap.

U ostalom i turcin da dodje i da kaze, nije cevap nego kebab, ja bih mu rekao: e pa druze, to ste trebali da mislite onda kada ste osvajali ovde okolo a niste razmisljali o tome da cemo da vam iskrivimo kulturu. Fak ju madafaka : ic a tjevap. Tje - vap. he-ma, she-man, tje-vap.
Kebab je jelo koje se Kašmira preko bliskog istoka do severa Afrike, Otomani su ga samo pokupili. Sama rec je arapska i znaci grilovano meso.
Gomila stvari tursko ovo tursko ono ke Persijsko, Arapsko itd ako ne i vecina.
ćevape niko ne pravi na nacin na koji se prave na zapadnom Balkanu, cak i rumunski mici je skroz druga prica.

U šta sam sprcala 2 godine života :(

i cant even crazy girl GIF
:zcepanje: :zcepanje:

Šta god da napišem ponavljam se
Ima sve po ranijim temama 😀

Imali smo mi jednu temu sa testom za kinki vs vanila... Stavljali rezultate. 😀 Ali neb itno šta ja, nisam u nekom opticaju pa da nekog može da zanima
Ma potam onako. Aj bas da probam nadjem tu temu, bice sigurno smesnoh postova

Koji su to prelomni momenti da bi vas neko zainteresovao :per::zper::

- da počnete da neobavezno flertujete
- da poželite da imate prisniji telesni kontakt --> započnete sexualne odnose
- da uđete u emotivni i ljubavni odnos --> da se odlučite za vezu
- da se venčate :D
...
- da se razvedete? :think:
Ništa od ovoga ne može da bude prelomni momenat da me zainteresuje jer kad se desi bilo koji od nabrojanih momenata, onda znači da me je taj neko već zainteresovao. Ne razumem baš pitanje.
Kako venčanje može da bude prelomni momenat da me neko zainteresuje. 🤷‍♀️ Nisam se venčala eto tako na blef, pa se naknadno zainteresovala, kad je ispao dobar muž.

Šta god da napišem ponavljam se
Ima sve po ranijim temama 😀

Imali smo mi jednu temu sa testom za kinki vs vanila... Stavljali rezultate. 😀 Ali neb itno šta ja, nisam u nekom opticaju pa da nekog može da zanima
Paula draga, ti valjda znas da ti koji "najmanje znaju" o tome sta je kinki ti su kljucala voda u ocima. Boijl, blup blup

Paula draga, ti valjda znas da ti koji "najmanje znaju" o tome sta je kinki ti su kljucala voda u ocima. Boijl, blup blup
Ispod mire sto djavola vire 😀 svi su duple licnosti kad je u pitanju keks i stvaran zivot.

Izgled i ponasenje govori nista.
Kao sto sam znao devojke koje non stop o seksu u krevetu ko lutka na naduvavanje, znao sam i devojku koja je knjiski moljac, ozbiljna ozbiljan posao, rekao bi da ke frigidna i onda ti prizna za hrupnjake, sado mazo i slicne stvari … nasumican primer

Back