Preljubnici

Svasta sam pomislio:sad2:
Ok, odgovor na temu:
Ovo su bre klasicne nezrele licnosti. Svo cetvoro.. Ovo dvoje se 10 godina svaleraju, pogubili se kao Ana Bekuta u spotovima 90-tih, a i njihovi partneri..da 10 godina ne provalis da te neko konstantno vara sa jednom osobom...

Najbolje da udare grupnjak, i svi srecni a selo mirno:super:

Nesto ces morati da zrtvujes.Ili muza ili ljubav.To kod tebe predugo traje mila.A kako ti finansije nisu problem ja bih izabrala ljubav.Narod ce uvijek nesto pricati.Cak i da si prava k"o svijeca......

ljubav?
ako je ima i ako se odluci za nju
ubice je onda kada se odluci za nju

- - - - - - - - - -

Svasta sam pomislio:sad2:
Ok, odgovor na temu:
Ovo su bre klasicne nezrele licnosti. Svo cetvoro.. Ovo dvoje se 10 godina svaleraju, pogubili se kao Ana Bekuta u spotovima 90-tih, a i njihovi partneri..da 10 godina ne provalis da te neko konstantno vara sa jednom osobom...

Najbolje da udare grupnjak, i svi srecni a selo mirno:super:

a ko kaze da ih njen muz nije provalio
samo pametan covek..dao njivu napola kuci ima svaki dan dobar rucak i verovatno neku rezervnu varijantu..
i uziva covek

Bila sam u braku 7 godina a on tek nekoliko mjeseci kad je sve počelo.
Počelo je slučajno. Prvo prijateljstvo, simpatija, kemija.... i koliko god smo se pokušali opirati, a znamo oboje da jesmo, nakon nekoliko mjeseci završimo ipak zajedno.
Bilo je uspona i padova. Svadja i prekidanja, al nakon kratkog vremena se opet vratimo jedno drugom.
Ni jednom nije drugom nije u planu nikad bio ni razvod ni zajednički život.
Nikad nismo negativno pričali o bračnim partnerima. Zadnja stvar na svijetu je da oni pate zbog naše gluposti.
Živimo u malom mjestu. Svi se znamo.
Grižnja savjesti je sve jača. Strah od otkrivanja još jači.
Ali, čini mi se, i ljubav sve snažnija.
Sad, nakon 10 godina, kad je prošla zaljubljenost, napetost, .... tek sam sad shvatila da je ovo ljubav. Da ga volim, i ne mogu bez njega. Vidim da ni on ne može bez mene. Sve smo bliži, povezaniji... a ne želimo nikoga povrijediti... jer nisu zaslužili.
Oboje smo u "savrsenom" braku.
Kako dalje?

Pišem, jer me zanimaju slična iskustva.
I vaše mišljenje? Jel to ljubav?

U< ala imas grizu savesti, ovamo ljubav sve vise cveta,a ovamo "savrseni brakovi".
Razvedite se i zavrsite zapocetu poemu, jer kada vas pronadju i sramota izbije na videlo,dal cete tek tada naterati vase bracne partnere da preduzimaju nesto sto nije dobro.

ljubav?
ako je ima i ako se odluci za nju
ubice je onda kada se odluci za nju

- - - - - - - - - -

a ko kaze da ih njen muz nije provalio
samo pametan covek..dao njivu napola kuci ima svaki dan dobar rucak i verovatno neku rezervnu varijantu..
i uziva covek

Naravno da je provalio, cak i za nepoznatu osobu se moze skontati kad je zaljubljena, a kamoli nece to covek primetiti na rodjenoj zeni.

Back