Preljubnici

Ma zlopati,nije rekla da je muz los u necemu ili da je drugi bolji,samo sto ona utripuje ko joj za sta prija,sto nije otisla 10 dana negde s kombinacijom, ja tipujem da bi se posvadjali
Svađamo se mi i ovako. Tko se kome javio, tko se nije javio a trebao je.
Tko je zeznuo kad smo se trebali naći... kome je više stalo...
U suštini, s mužem se puno manje svadjam. Čak i kad dodje do problema, razgovorom riješimo sve.
S mužem je sve mirno i staloženo, a s ovim drugim sve burno.
Često smo znali reći da zajedno ne bi ni dana izdržali koliko smo različiti. Al opet jedno bez drugog ne možemo.

- - - - - - - - - -

"If you love two persons in the same time, you should chose the second. Because, if you really loved the first, you would not fall in love in the second".

Johnny Depp
U to i sama vjerujem. Al u igri su drugi ljudi i obitelji, za koje ne želim da pate.

Ukratko, treba paziti i na druge,.. ne treba povređivati bez preke potrebe, jer svaka ljubav je prolazna (ne mislim na potomstvo - decu).
E to je ono što mene muči. Jednostavno ne želim da itko pati. Ovako svi misle da su zadovoljni.
Ma i ta patnja bi prošla, mjesec dana tema za priču i svi nastave dalje.
Al jel vrijedno toga....?
Da bi ja bila ispunjena (a tko zna bi li) da svi ostali žive s gorčinom.

Radije bi sve zaustavila, prekinula i zaboravila. Al sam došla do te faze da ne mogu.

Imala sam ja ovih faza. I prekidala. Al nakon 2-3 mjeseca sve ispočetka... još jače, još intenzivnije i još bolje.

ne mislim,.. rekao sam šta mislim :),.. ali da ne bude nesporazuma, ima i više vrsta ljubavi. Postoji ljubav za čoveka ( ženu, prijatelja), ali ja ne mislim da se pitanje odnosi na tu vrstu. Znači biću ja lojalan nekome ko je zaslužio ( i voleću ga) , ali treperenje srca, duše, misli,.. dolazi do "zamora materijala",.. ako me razumete.

Muža volim. Ovog drugog sam tek odnedavno shvatila da volim.
Al to su dvije različite vrste ljubavi.

Muža volim kao člana obitelji, kao brata, kao prijatelja, kao dio sebe. Ne želim mu ništa loše, sva zla bi na sebe prenijela samo da on bude dobro.

A ovoga... i dalje kad ga vidim osjećam leptiriće i uzbuđenost. Kad me dodirne, vrti mi se u glavi. Kad me poljubi klecaju mi koljena.
S mužem se ne sjećam, osim na početku da je ikad tako bilo.

Taj me osjećaj privukao. Ali u medjuvremenu se razvilo u nešto više, jače.

Muža volim. Ovog drugog sam tek odnedavno shvatila da volim.
Al to su dvije različite vrste ljubavi.

Muža volim kao člana obitelji, kao brata, kao prijatelja, kao dio sebe. Ne želim mu ništa loše, sva zla bi na sebe prenijela samo da on bude dobro.

A ovoga... i dalje kad ga vidim osjećam leptiriće i uzbuđenost. Kad me dodirne, vrti mi se u glavi. Kad me poljubi klecaju mi koljena.
S mužem se ne sjećam, osim na početku da je ikad tako bilo.

Taj me osjećaj privukao. Ali u medjuvremenu se razvilo u nešto više, jače.
I to je iz "teme klasika",.. i razumem to (te) bez predrasuda. Nismo svi isti, ali ne treba osuđivati one koji su drugačiji.
Tema je postavljena da vabi naša iskustva,.. baš kao što ti i pišeš. :)
i daa,.. proći će,.. sve ćr proći,.. ali zar je to cilj ( da sve prođe) :)

Sory, nisam video čiji je komentar,.. Ti si postavila ovu temu. Biću puno kritičniji,.. pročitaj Anu Karenjinu :),.. otiđi negde s njim na što više dana,.. bez puno para,.. da morate zajedno da zaradite za hleb,.. uživaćete sigurno (bar neko vreme),.. ne mora selo da znaa,.. ako može ni muž,.. ( ako je dovoljno mudar, praviće se da ne zna,.. )
Posle toga nam piši ovde. Pozdrav :)

Poslednja izmena:
I to je iz "teme klasika",.. i razumem to (te) bez predrasuda. Nismo svi isti, ali ne treba osuđivati one koji su drugačiji.
Tema je postavljena da vabi naša iskustva,.. baš kao što ti i pišeš. :)
i daa,.. proći će,.. sve ćr proći,.. ali zar je to cilj ( da sve prođe) :)

Sory, nisam video čiji je komentar,.. Ti si postavila ovu temu. Biću puno kritičniji,.. pročitaj Anu Karenjinu :),.. otiđi negde s njim na što više dana,.. bez puno para,.. da morate zajedno da zaradite za hleb,.. uživaćete sigurno (bar neko vreme),.. ne mora selo da znaa,.. ako može ni muž,.. ( ako je dovoljno mudar, praviće se da ne zna,.. )
Posle toga nam piši ovde. Pozdrav :)

Pazi vas dvoje, isti dan nik napravljen ahhaha:zcepanje:
Jesi li joj muž ili ljubavnik?

- - - - - - - - - -

Ili alter ego? :zcepanje:

Tibi imam komentar na tvoj potpis ( ne znam zgodnije mesto pa,.. )
15894385_1325713317503808_2483683172836146008_n.jpg

sa posvetom :)

Je li ovo ljubav, ili bolna jedna
Potreba da ljubim? Ova želja plava,
Je li želja srca moćnoga i čedna?

Ili napor duse koja malaksava?
Je li ovo žena koju ljubim zbilja?
Il' sjen na prolasku preko moga puta,
Tumaranje misli bez svijesti i cilja,
I sve djelo jednog bolnog minuta!

Ne znam, no na međi toga sna i jave
Vidim moje srce da čezne i pati.
I suze kad dođu rane zakrvave-

Ja ni onda od tog ništa neću znati ,.. Dućič ( da malo začinimo kako dolikuje) jeste,.. potreba!

Bila sam u braku 7 godina a on tek nekoliko mjeseci kad je sve počelo.
Počelo je slučajno. Prvo prijateljstvo, simpatija, kemija.... i koliko god smo se pokušali opirati, a znamo oboje da jesmo, nakon nekoliko mjeseci završimo ipak zajedno.
Bilo je uspona i padova. Svadja i prekidanja, al nakon kratkog vremena se opet vratimo jedno drugom.
Ni jednom nije drugom nije u planu nikad bio ni razvod ni zajednički život.
Nikad nismo negativno pričali o bračnim partnerima. Zadnja stvar na svijetu je da oni pate zbog naše gluposti.
Živimo u malom mjestu. Svi se znamo.
Grižnja savjesti je sve jača. Strah od otkrivanja još jači.
Ali, čini mi se, i ljubav sve snažnija.
Sad, nakon 10 godina, kad je prošla zaljubljenost, napetost, .... tek sam sad shvatila da je ovo ljubav. Da ga volim, i ne mogu bez njega. Vidim da ni on ne može bez mene. Sve smo bliži, povezaniji... a ne želimo nikoga povrijediti... jer nisu zaslužili.
Oboje smo u "savrsenom" braku.
Kako dalje?

Pišem, jer me zanimaju slična iskustva.
I vaše mišljenje? Jel to ljubav?

Moje mišljenje?
Neću ti reći mišljenje, otkriću ti činjenicu, niste vi preljubnici, vi ste užasno loši ljudi, a to nije ljubav, to je jedna mutna, prljava močvara, prepuna prizemnih osjećanja, životinjskih nagona, i želje za adrenalinom..
Ljudi u braku, koji se seksaju izuzetno umjereno, zadrže onaj žar kao na početku veze, oni koji to prečesto praktikuju, oni koji često doživljavju orgazam, ubijaju svoju ljubav...na kraju se zasite i života, partner im veoma brzo dosadi...to je uveliko stvar hormona, svaki orgazam poremeti ljudsku psihu, i dovodi u ogromni hormonalni disbalans, naročito najvažnije hemikalije u ljudskom organizmu, zvanog DOPAMIN, to većina maloumnih ljidi, kao i ovih paćenika na ovom pdf-u nikad neće skontati...:)

Moje mišljenje?
Neću ti reći mišljenje, otkriću ti činjenicu, niste vi preljubnici, vi ste užasno loši ljudi, a to nije ljubav, to je jedna mutna, prljava močvara, prepuna prizemnih osjećanja, životinjskih nagona, i želje za adrenalinom..
Ljudi u braku, koji se seksaju izuzetno umjereno, zadrže onaj žar kao na početku veze, oni koji to prečesto praktikuju, oni koji često doživljavju orgazam, ubijaju svoju ljubav...na kraju se zasite i života, partner im veoma brzo dosadi...to je uveliko stvar hormona, svaki orgazam poremeti ljudsku psihu, i dovodi u ogromni hormonalni disbalans, naročito najvažnije hemikalije u ljudskom organizmu, zvanog DOPAMIN, to većina maloumnih ljidi, kao i ovih paćenika na ovom pdf-u nikad neće skontati...:)

vidis dobra tema za psihologiju,muz dosadi brze od kombinacije,hm

vidis dobra tema za psihologiju,muz dosadi brze od kombinacije,hm

može i na psihologiju, mada adekvatnija je za pdf "zdravlje"...
taj preslatki orgazam je toliko skup, da ljudi još uvijek nemaju pojma koliko...i nauka je potvrdila pomoću skenera ljudskog mozga da orgazam predstavlja najjaču prirodnu drogu, snimci su jasno pokazali promjene u mozgu baš kao u heroinskih zavisnika...taj prelijepi osjećaj košta mnogo čovjeka, i suviše...jednog dana će ovo znanje koje posjedujem biti dostupno svima..:)))

inače, kao i što sam znaš, pravi ortodoksni Jevreji se odvajaju bar 15 dana mjesečno od žene, i spavaju u odvojenim krevetima.....i ti i ja znamo zašto...tako i treba, samo što bih ja tih 15 dana produžio na duži period, tako se zadržava onaj preko potrebni ljubavni, emotivni žar između muškarca i žene...:)

To su budale...A nisu pelivani (makedonski i šiptarski rvači ,nešto kao sumo japanski!)...
Od mog čifutskog porekla koristim samo mudrosti Talmuda,a običaje ,religiju i tradiciju-mačku o rep kačim...
Rekli bi da sam loš Jevrejin...Yebe mi se baš!
A Bog ,bar ono što mi uslovno zovemo tim imenom,postoji,ali ne kao ličnost-tu civilizacijsku sujetu ćete
morati pogaziti jer je krenulo obelodanjivanje dešifrovanih poruka iz svemira od strane NSA i FBI...Kriptografi
pri kraju posla...
A na ovakve klonove kad nalećeš,samo znači da si neinteligentan-šupalj ko crkveno zvono...:hahaha:

Back