Reci meni.Kad naučiš pravopis, Bako.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci meni.Kad naučiš pravopis, Bako.

Nije prikladno za ovaj pdf.Reci meni.![]()

Umemja kako treba tineznaš dapišeš učibre gamatiku i pričaj štae biloKad naučiš pravopis, Bako.
A nas ovde lozis da mi pricamo.Nije prikladno za ovaj pdf.![]()
...prave i iskrene postenjacineSvi smo pošteni dok se ne ukaže prilika!
Ne trazim licna iskustva..A nas ovde lozis da mi pricamo.
Eee...
Koja je razlika izmedju postenih i nepostenih....prave i iskrene postenjacine
ne gledaju vidi li se ili ne...svoje na_vidjelo
pa kom opanci a kom oni organi_menti...
Nego bezlicna.Ne trazim licna iskustva..
...postenje je kad sa zeljom izadjes otvoreno prema izvoru zelja a,Koja je razlika izmedju postenih i nepostenih.
Zbunio si me.![]()

A ako je ono sto je tebi posteno ujedno neposteno prema tvojoj porodici?...postenje je kad sa zeljom izadjes otvoreno prema izvoru zelja a,
neposteno je kad nesto bi ali da ne...ono...![]()

Pa koja je razlika izmedju tvog poimanja postenja i egoizma?...ne ide , sve sto se prohtje ali,
ako se namjesti,- boze moj...
nema tu razmisljanja
to su emocije i nagoni...
Ja dajem nista a trazim sve....nema razlike...dajem sve a i trazim,- sve...
...pa, i to je nesto...ali,Ja dajem nista a trazim sve.![]()

Tebi to smesno......pa, i to je nesto...ali,
moras da das da bi se vidjelo s cim raspolazes...mora...![]()

Nemoj da se smejes na silu....nije mi smesno nego okrenuh na salu,
da nebi vrag odnio salu ...

...e, sad mi je ,-lakse......nije mi smesno nego okrenuh na salu,
da nebi vrag odnio salu ...
Ljudi se zene i udaju iz koristi, ne iz ljubavi. No ako se dva sirotana zavole, nema tu preljube ;pZnamo da sve veće religije osuđuju preljubu kao nemoralan čin. Međutim, nerijetko se dešava da se dogodi velika ljubav sa osobom koja nam nije supružnik. Zašto je to tako? Jel nas to đavo iskušava? Otkud nečastivi tamo gdje je iskrena emocija?
...sirotani onda predju na,- zabavu sirotinjsku i te vrste prevareLjudi se zene i udaju iz koristi, ne iz ljubavi. No ako se dva sirotana zavole, nema tu preljube ;p
Nema, ako je prava ljubav, to moze samo biti sirotinjska. Vidis ovi pevaci i glumci, sto se vencavaju iz branse, ne znam ni jedan brak da...sirotani onda predju na,- zabavu sirotinjsku i te vrste prevare
nema tu...
...a, i kako moze da uspije kad i ne znaju o cemu se radi...Nema, ako je prava ljubav, to moze samo biti sirotinjska. Vidis ovi pevaci i glumci, sto se vencavaju iz branse, ne znam ni jedan brak da
je uspeo...
Kako ne znaju o cemu se radi?...a, i kako moze da uspije kad i ne znaju o cemu se radi...