O običnaaa Aktivan član Poruka 1.661 24.11.2022. u 21:28 - Preljuba - religijski aspekt #251 Pojela maca: Dusevna neka bolest koja nije stigla u coveka preko noci.Ne mozes postati terorista a da prethodno ne sazri ta bolest. Kliknite za proširenje... Pa dobro, ima tu svega. Ja sam i inace sklona relativizovanju.
Pojela maca: Dusevna neka bolest koja nije stigla u coveka preko noci.Ne mozes postati terorista a da prethodno ne sazri ta bolest. Kliknite za proširenje... Pa dobro, ima tu svega. Ja sam i inace sklona relativizovanju.
P Pojela maca Gost 24.11.2022. u 21:43 - Preljuba - religijski aspekt #252 običnaaa: Pa dobro, ima tu svega. Ja sam i inace sklona relativizovanju. Kliknite za proširenje... Pa ima svega.Onaj na cetinju sto pobi decu misli da je dobro uradio.Ko da ga razuveri da je to zlo.
običnaaa: Pa dobro, ima tu svega. Ja sam i inace sklona relativizovanju. Kliknite za proširenje... Pa ima svega.Onaj na cetinju sto pobi decu misli da je dobro uradio.Ko da ga razuveri da je to zlo.
Raznosač pica Primećen član Banovan Poruka 568 28.11.2022. u 07:18 - Preljuba - religijski aspekt #253 Samo jednom se (pre)ljubi sve je ostalo VARka.