- Poruka
- 43.235
Ma, blago tebi, al' nisi odgovorio. Ti bi to i dalje držao u kući?
Ajoj. Ti bi to?
Više nije ni osoba, već to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, blago tebi, al' nisi odgovorio. Ti bi to i dalje držao u kući?
Ajoj. Ti bi to?
Opet nisi odgovorila.U kući se drže stvari a ne živo biće
Ko voli život, ljude i prirodu jednostavno ima lepu dušu
Šta znači to "izigravaju neku silu i zakon"? Očekuju goli minimum od supruge, vernost i odanost?I tačno je da ne volim muškarce koji izigravaju neku silu i zakon
Pa ko im bira muževe, tata i mama? Bilo nekad, pa se ženi ne dopadne muž, mogu da razumem. A danas?I mnogi brakovi upravo pucaju jer žene to ne žele više i nisu našli drugog već im je do mirnog života
Mada je obratiti joj se sa "to" verovatno veći respekt za tu ženu nego ono što si ti predložila.
Ti si poslednja osoba od koje bih očekivao da se baš za to uhvati i zanemari suštinu. Vrlo dobro znaš da je to samo kolokvijalizam u srpskom jeziku, ali ok, ako ti je lakše da to percipiraš kao dehumanizovanje, neka ti bude.Ajoj. Ti bi to?
Malo se šalim na temi.Ti si poslednja osoba od koje bih očekivao da se baš za to uhvati i zanemari suštinu. Vrlo dobro znaš da je to samo kolokvijalizam u srpskom jeziku, ali ok, ako ti je lakše da to percipiraš kao dehumanizovanje, neka ti bude.
Ja sam predložila da obrne sve naglavačke i iznenadi je novim pristupom![]()
Dakle u braku smo 15 god iza nas troje dece 42 god i ja i supruga...
Prošli okt,nov i decembar žena je totalno počela da me ne primećuje.... Naravno imamo određenih problema u braku ali to je po meni rešivo... I onda u decembru nisam mogao više uzmem krišom njen telefon i tamo pronađem dopisivanje sa nekim muškarcem ( koji je u imeniku Lidija) ali slika na viberu muškadopisivanja imaju izvesnu emotivnu težinu recimo paralelna veza u pokušaju... Uhvatim ženu i pokrenem pitanje .. ali u ona ne priznaje da je ro varanje i opeavda se da nam je brak loš i kao desio se flert... Pređem preko toga.... I tako dođe april a ona krije telefon i promenila šifru...
Pre neki dan kažem ,hajde da pogledamo tvoj telefon čisto da smirim sumnje , nekako mi se ne ponašaš prirodno ... NE NE MOŽE . . NE DA....
ZAPretio sam joj razvodom i rekao da posle onog kiksa u decembru ću tražiti ponekad da zajedno prekontrolišemo njen telefon ...
Ne da KAŽE TO JE Privatnost...
Huh LJUDI POMAGAJTE ...
Brak je sam po sebi povlačenje stroge granice, zar ne? Osim ako smo svingeri, ložimo se na cuckold, itd.Neeeee, ako ste tako striktni i povlačite stroge granice, nema tu dugotrajne sreće.
Ljudi su slabi često i ranjivi. A takođe ih u ovim stvarima dosta vodi podsvest. Pa se sa njom nekad treba poigrati
Ako zena ima decu, najverovatnije joj ne pada na pamet nista musko...
Brak je sam po sebi povlačenje stroge granice, zar ne? Osim ako smo svingeri, ložimo se na cuckold, itd.
Pa ok, to je tvoj život, ali njegov je bračni. I očigledno, svako ko je ušao u brak, obavezao se na stroge granice, to je i suština braka. Ako ti to postaje smetnja u životu, guši te, sprečava da se osećaš dobro, da si srećan - okončaš brak i rešiš problem. Ne radiš iza leđa supružniku, ne vučeš ga za nos i ne nabijaš mu rogove. Bez obzira na to šta ili ko je doveo do toga. To je izdaja poverenja, to povređuje i boli, čemu to, kome to koristi? I kako posle takve izdaje nastaviti zajednički život, preći preko toga?Psihološki gledano, retko koji ljudi vole stroge granice na beskonačno vreme koliko bi mogao brak da traje. Ja lično ne bih na to pristala . Ne što sam neko ko gleda sa strane, već što mi je potreban osećaj slobode i poštovanja.
Uvek sam bila sa muškarcima koji su imali stav ako nađeš nekog da više uživaš neka. I uvek sam bila verna. Inače bih se osećala ugušeno. Samo kad mi kaže želim samo mi da budemo do kraja života i niko drugi, pobegla bih glavom bez obzira. Lično mi to deluje bolesno.
Shvatila sam davno na ljisu da ima osoba kojima to odgovara, ali meni je to neshvatljivo, za mene ljubav daje krila. Vredi se potruditi, ovaj slučaj u temi je bezazlen
Dakle, jedno drugo perpetualno povređuju i uprkos tome na silu ostaju zajedno? E, svašta.Nego. Znam isti takav slučaj. Žena mi jedna pričala kako se dopisuje sa nekim intenzivno. Sva je u tome. A muž vidi, pitao je i ona mu rekla da ima nekog online
Posle par god sretnem je na planinarenju, kaže muž nije tu sa drugarima je na moru, ne sviđa mi se to. I koliko vidim ono ništa nije aktuelno nego muž. On je krenuo da izlazi, i sad je sva usmerena na njega. Zato sam se i setila saveta.
Dug brak je dug brak i svačeg tu ima. Opstaju mudri
Dakle, jedno drugo perpetualno povređuju i uprkos tome na silu ostaju zajedno? E, svašta.
Kad bolje razmislim, rekao bih da baš zaslužuju jedno drugo.![]()
Kako super, a ona kaže da joj se ne sviđa što je otišao na more bez nje?Ma ne bre, super im je. Zajedno putuju, svako od njih ima bogat društveni život,, i ona sa prijateljicama i on sa prijateljima, ona fenomenalno izgleda pa i on je dobar, i ta kriza je njega možda malo osvestila da nešto promeni u svom životu. Mislim da su kul.
Ma kakva privatnost.ako nekog voliš i to ti traži osnovna emocija je poštovanje i dati mu odgovor koji traži..sve drugo samo daje znak da je poštovanje svega vašeg. Nestalo. Ako to ne može da ispuni ..onda i treba da se rastaviti. Što bi ziveo sa nekim ko te ne postujeDakle u braku smo 15 god iza nas troje dece 42 god i ja i supruga...
Prošli okt,nov i decembar žena je totalno počela da me ne primećuje.... Naravno imamo određenih problema u braku ali to je po meni rešivo... I onda u decembru nisam mogao više uzmem krišom njen telefon i tamo pronađem dopisivanje sa nekim muškarcem ( koji je u imeniku Lidija) ali slika na viberu muškadopisivanja imaju izvesnu emotivnu težinu recimo paralelna veza u pokušaju... Uhvatim ženu i pokrenem pitanje .. ali u ona ne priznaje da je ro varanje i opeavda se da nam je brak loš i kao desio se flert... Pređem preko toga.... I tako dođe april a ona krije telefon i promenila šifru...
Pre neki dan kažem ,hajde da pogledamo tvoj telefon čisto da smirim sumnje , nekako mi se ne ponašaš prirodno ... NE NE MOŽE . . NE DA....
ZAPretio sam joj razvodom i rekao da posle onog kiksa u decembru ću tražiti ponekad da zajedno prekontrolišemo njen telefon ...
Ne da KAŽE TO JE Privatnost...
Huh LJUDI POMAGAJTE ...
ovo, cuj nece da ti odgovori, ne tice te se i slicno. Meni sve ovo smrdi da nemas autoritet nikakav god nje bez uvrede. Il mozda je autoritet suvisna rec, ni postovanje.Ma kakva privatnost.ako nekog voliš i to ti traži osnovna emocija je poštovanje i dati mu odgovor koji traži..sve drugo samo daje znak da je poštovanje svega vašeg. Nestalo. Ako to ne može da ispuni ..onda i treba da se rastaviti. Što bi ziveo sa nekim ko te ne postuje
O jbt koje sranje od saveta, "povrati svoju muškost", "nemoj da ljubomorišeš". Čoveče čim ona uopšte razmatra vezu s drugim to je odmah za teranje u pm...Вероватно је, за сада, само флетровала са Лидијом. Још увек није било ничега.
Међутим,
Ако ризикује брак и породицу, то значи да си јој досадио. Али си и даље у бољој позицији јер је Лидија далеко и није баш на дохват руке, а ти си ту, уз њу. Поврати своју мушкост. Оправи се. Заинтригирај је нечим. Вероватно јој фали узбуђења, па, пошто га нема код куће, тражи га на другом месту. Приреди јој нека пријатна узбуђења, немој да љубоморишеш. Покажи јој да си још увек мушкарац у кога се заљубила пре 15 година. Одери је од крца пар пута, па кад поново узде брака буду у твојим рукама, скрени јој пажњу да треба да се мане Лидије.
Kog bre prostora da li si ti normalan? Prostora da razvija vezu s drugim? Kako je ovde problem u bilo kome osim nje?Daj ženi malo prostora, nemo da si stipsa. Pa ako se situacija ne popravi u neko razumno vreme, onda svako na svoju stranu. Sa 42 godine, ti si svakako u boljoj poziciji u slučaju razvoda, ona više "gubi", u smislu - kome je teže u tim godinama da ostane sam. Ako nije svesna svega toga, objasni lepim rečima i sačekaj malo da vidiš u kom pravcu će da se odvijaju stvari.
Da, dužna je čim je priznala da flertuje s drugim. Naravno da nema više poverenja nakon takvog poniženja.A meni je palo u oci to "roditeljsko"ponasanje prema zeni.
Kao da joj je on tata i ona je duzna da mu predaje tf na kontrolu i da se pravda,a ne kao da su ravnopravni partneri.
Mozda se tako ponasa i u ostalim stvarima i jos misli da je normalno.
I tf nije nikakav dokaz prevare,pa cak ni razgovor sa drugom osobom ne mora to znaciti.
Mozda s tim nekim prica i o njemu i problemima u braku,umjesto s njim.
Nije "bitka" nego je brak kog ona uništava... nema tu opuštanja, zatezanja, gubljenja i vraćanja muškosti nego samo noga u duppe partneru koji te očigledno ne poštuje i ne voli.Baš zato.
To je bitka.
Da povrati muškost, nek ona njega juri.
Možda se malo opustio
Mislim da je poenta da se malo više pozabavi svojim životom umesto što pokušava da kontroliše šta ona radiO jbt koje sranje od saveta, "povrati svoju muškost", "nemoj da ljubomorišeš". Čoveče čim ona uopšte razmatra vezu s drugim to je odmah za teranje u pm...