Preljuba ili ne??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Морам да вам признам нешто.

Пар пута сам кресао туђе жене.

И знате шта им је било заједничко?

Мужеви су их запоставили одавно, па су изгубиле стрпљење.

Морам да вам признам нешто.

Пар пута сам кресао туђе жене.

И знате шта им је било заједничко?

Мужеви су их запоставили одавно, па су изгубиле стрпљење.
I ja radim u fabrici ljepila, kolege su mi patuljci i umjesto niz merdevine spuštamo se niz dugu.

Дакле, више му се исплати да се разведе и плаћа жени алиментацију за троје деце, него да проба да сачува брак? :think:

Плус, има на посао да иде неопеглан, и јешће храну из конзерве.
Brate, je l' bi ti ostao s takvom osobom u braku, najozbiljnije? Mogao bi i dalje da je voliš posle svega, da iebeš? Šta je ostalo da se sačuva, spremačica i kućna pomoćnica?

Cuj jos ti priznala da se desio flert, i ti progutas ko nista. Al eto sve cesce zene cim zaskripi, varaju i rasturaju brakove, fakt. Nekad su to muškarci vise radili od zena.

Ne zelim ja da ti dajem savete, al treba ozbiljno da porazgovarate, bez lazi i otvoreno, da vidite da li ima smisla da ostajete zajedno ako nista zbog dece. Ako se ispostavi da te je varala, nadji i sebi Lidiju, a sa njom sam proceni sta ces

Tema je perfektna
Koliko ljudi toliko ćudi 😀

Nadam se da vas čovek meće poslušati i razvesti se
Ovde je mogao da pročita od toga da deca nisu njegova do toga da se non stop kresala sa drugima i na kraju da je treba ostaviti 😀

Sačuvaj Bože kako ružno pričaš o ženama
O kojim ženama pričam ružno? Ne vidim da se prenemažeš i sazivaš boga zbog brojnih ružnih izjava o muškarcima ovde, čak i po koje uvrede. Moje si dve objave obrisala bez ikakvih uvreda uz obrazloženje "molim bez vređanja". Koga sam vređao time što sam ti napisao da se samozakopaš i zabetoniraš, šta je tu uvreda tačno?

O kojim ženama pričam ružno? Ne vidim da se prenemažeš i sazivaš boga zbog brojnih ružnih izjava o muškarcima ovde, čak i po koje uvrede. Moje si dve objave obrisala bez ikakvih uvreda uz obrazloženje "molim bez vređanja". Koga sam vređao time što sam ti napisao da se samozakopaš i zabetoniraš, šta je tu uvreda tačno?

U kući se drže stvari a ne živo biće

Ko voli život, ljude i prirodu jednostavno ima lepu dušu

I tačno je da ne volim muškarce koji izigravaju neku silu i zakon

I mnogi brakovi upravo pucaju jer žene to ne žele više i nisu našli drugog već im je do mirnog života

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back