- Poruka
- 43.631
То што теби не иде, па је теби дуг и трновит пут,
не значи да друге жене не умеју боље да се снађу.
Bože veceras bas kapiras onako ….nikako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То што теби не иде, па је теби дуг и трновит пут,
не значи да друге жене не умеју боље да се снађу.
Istina, ali sve da imam, isto mi je.
Jednostavno me ne zanima.

Šta ti konkretno smeta ?Samo čovek pročita šta sve ovde žene pišu i shvati da se nikad ne treba ženiti. Džaba ti i deca i potomstvo i život sa nekim ako treba ovakav neko da te rnja u životu. Jadni vaši muževi. Ako ih uopšte imate.
pppffftt... ni ne mislim.Neka, vjerujem ti da možešne dokazuj!
I ja radim u fabrici ljepila, kolege su mi patuljci i umjesto niz merdevine spuštamo se niz dugu.Морам да вам признам нешто.
Пар пута сам кресао туђе жене.
И знате шта им је било заједничко?
Мужеви су их запоставили одавно, па су изгубиле стрпљење.
Brate, je l' bi ti ostao s takvom osobom u braku, najozbiljnije? Mogao bi i dalje da je voliš posle svega, da iebeš? Šta je ostalo da se sačuva, spremačica i kućna pomoćnica?Дакле, више му се исплати да се разведе и плаћа жени алиментацију за троје деце, него да проба да сачува брак?
Плус, има на посао да иде неопеглан, и јешће храну из конзерве.
Ja iebem k'o Roko Sifredi.Brate, je l' bi ti ostao s takvom osobom u braku, najozbiljnije? Mogao bi i dalje da je voliš posle svega, da iebeš? Šta je ostalo da se sačuva, spremačica i kućna pomoćnica?
Ma, blago tebi, al' nisi odgovorio. Ti bi to i dalje držao u kući?Ja iebem k'o Roko Sifredi.
Mene ni jedna nikad nece varati.
Ma, blago tebi, al' nisi odgovorio. Ti bi to i dalje držao u kući?
Šta ti konkretno smeta ?
Ne delimo savete meni, vec gospodinu u nevolji.Ma, blago tebi, al' nisi odgovorio. Ti bi to i dalje držao u kući?
Ja iebem k'o Roko Sifredi.
Mene ni jedna nikad nece varati.
Baš ću da ti objašnjavam
Samo da nije u mozakAko ih budeš imao više, kako ćeš sve postići?Koliko često treba da se je*e žena pa da bude verna?
![]()
A neki smo rekli i da ga ne vara i da se potrudi spasiti brak.Tema je perfektna
Koliko ljudi toliko ćudi
Nadam se da vas čovek meće poslušati i razvesti se
Ovde je mogao da pročita od toga da deca nisu njegova do toga da se non stop kresala sa drugima i na kraju da je treba ostaviti![]()
O kojim ženama pričam ružno? Ne vidim da se prenemažeš i sazivaš boga zbog brojnih ružnih izjava o muškarcima ovde, čak i po koje uvrede. Moje si dve objave obrisala bez ikakvih uvreda uz obrazloženje "molim bez vređanja". Koga sam vređao time što sam ti napisao da se samozakopaš i zabetoniraš, šta je tu uvreda tačno?Sačuvaj Bože kako ružno pričaš o ženama
Nije. Kolega je majstor.Samo da nije u mozak
Znam da si težak čovek ali kad već tako nešto kažeš objasni se da znamo kud da udaramo kontra komentarima
Apsolutno je bezveze tako nešto reci i sad izigravati filozofa
O kojim ženama pričam ružno? Ne vidim da se prenemažeš i sazivaš boga zbog brojnih ružnih izjava o muškarcima ovde, čak i po koje uvrede. Moje si dve objave obrisala bez ikakvih uvreda uz obrazloženje "molim bez vređanja". Koga sam vređao time što sam ti napisao da se samozakopaš i zabetoniraš, šta je tu uvreda tačno?
Ma, ja samo pokušavam da razumem tvoj ugao, ništa više.Ne delimo savete meni, vec gospodinu u nevolji.