limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.117
A sta ako ona govori istinu?On je lepo pitao,ona se pravi blesava,kaze “sve je u redu,ne varam te”.pa sta da je pita vise?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ako ona govori istinu?On je lepo pitao,ona se pravi blesava,kaze “sve je u redu,ne varam te”.pa sta da je pita vise?
Istina, ali sve da imam, isto mi je.Jer nemaš koga da varaš, prosto je![]()
Vidim bas se nasekirala.Dakle u braku smo 15 god iza nas troje dece 42 god i ja i supruga...
Prošli okt,nov i decembar žena je totalno počela da me ne primećuje.... Naravno imamo određenih problema u braku ali to je po meni rešivo... I onda u decembru nisam mogao više uzmem krišom njen telefon i tamo pronađem dopisivanje sa nekim muškarcem ( koji je u imeniku Lidija) ali slika na viberu muškadopisivanja imaju izvesnu emotivnu težinu recimo paralelna veza u pokušaju... Uhvatim ženu i pokrenem pitanje .. ali u ona ne priznaje da je ro varanje i opeavda se da nam je brak loš i kao desio se flert... Pređem preko toga.... I tako dođe april a ona krije telefon i promenila šifru...
Pre neki dan kažem ,hajde da pogledamo tvoj telefon čisto da smirim sumnje , nekako mi se ne ponašaš prirodno ... NE NE MOŽE . . NE DA....
ZAPretio sam joj razvodom i rekao da posle onog kiksa u decembru ću tražiti ponekad da zajedno prekontrolišemo njen telefon ...
Ne da KAŽE TO JE Privatnost...
Huh LJUDI POMAGAJTE ...
A ti mislis da zaljubljenost moze da traje 15 godina?Sta ima da pita?
Ona se odljubila odavno.
Tu je kraj.
Sav si finiIstina, ali sve da imam, isto mi je.
Jednostavno me ne zanima.

Kako istina kad krije ime u telefonu…?A sta ako ona govori istinu?
Radi se na tome ceo zivot-proces,procesA ti mislis da zaljubljenost moze da traje 15 godina?![]()
Sta ima da pita?
Ona se odljubila odavno.
Tu je kraj.
Pa ako nije naucio da skuva nesto dok je imao 20- 21….
To bre sve razmazeno
Neka, vjerujem ti da možešLako ti ja to ispravim na PM.
![]()
Naravno,švaler je pomogao u krevetu.Vjerujem da je on “pomogao” da se ona odljubi
![]()
Eto onda,neka onda radi nesto da spase svoj brak.A ne samo da se bavi isledjivanjem.Radi se na tome ceo zivot-proces,proces
A šta da radi sa tim otkrićem ako je ne suoči?Ima sigurno nacina,a i krisom je bolje nego ovako.Ovako izaziva samo revolt kod nje i nece saznati istinu sigurno.
Sad je kasno.to je trebao od samog pocetka,nema stajanja.Eto onda,neka onda radi nesto da spase svoj brak.A ne samo da se bavi isledjivanjem.
Sam ton njegovog uvodnog posta govori da ni on nije u svemu tome neko nevinasce.
Naravno,švaler je pomogao u krevetu.
Telefon je pokvario žene .
Svima krene loše u nekom trenutku braka, valjda.Ja sam ubedjena da je dug i trnovit put do svalera i kreveta
Vjerujem da svak želi da živi u skladnom braku ljubavi i razumjevanju
Tako da
![]()
On je neka prevarila.Ja sam ubedjena da je dug i trnovit put do svalera i kreveta
Tako da
![]()
Telefon je pokvario žene .
i to je počelo još s onim telefonima na žicu
a tek šta je napravila tv i sobna antena 
Ja sam ubedjena da je dug i trnovit put do svalera i kreveta
Tako da
![]()
Svima krene loše u nekom trenutku braka, valjda.
i to je počelo još s onim telefonima na žicu
a tek šta je napravila tv i sobna antena
Sad je barem lako , napraviš se dobar i kupiš ženi ajfon.