- Poruka
- 5.939
Ма да, босански Херцеговци, па зато Босанци.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти ћеш неком да причаш да неће да прихвати оно што јесте.![]()
Гранични случај 90 < IQ < 100.
Ako postoji crnogorsko pleme koje ne volim, onda su to Pivljani... Naravno, čast izuzecima, mada ih nije previše
"Dedu" jedva da si poznava, a "pradeda" i ostali su za tebe velike nepoznanice. Njino srbstvo samo je tvoja pusta želja.Ja sam Pivljanin i moj otac i deda i pradeda... svi su se uvek smatrali Srbima.
Crnogorski Hercegovci, odnosno Crnogorci...
A, vi bijaste oni glibavi?Hercegovačko-brdski Crnogorci, odnosno najčistiji Srbi!![]()
A, vi bijaste oni glibavi?
A, vi bijaste oni glibavi?
Hercegovačko-brdski Crnogorci, odnosno najčistiji Srbi!![]()
Griješiš prijatelju, barem za ovo naše područje... Pa Nikšić ti je cijeli Hercegovački, preko 60% su ti Crnogorci
statistika,naša dika,
što poželiš,to naslika......
Griješiš prijatelju, barem za ovo naše područje... Pa Nikšić ti je cijeli Hercegovački, preko 60% su ti Crnogorci
Ma znam ja za to... ali vidjećemo sad na popisu...... uostalom za mene je svejedno da li se neko izjašnjava Srbinom ili Crnogorcem, ja ga smatram pripadnikom mog naroda...
I reci mi ti kakva je razlika između Crnogorca iz Nikšića i Srbina iz Bileće?
Da je 1878. Nikšić ostao u sastavu Bosne svi bi bili Srbi... isto tako da su Bileća i Gacko ušli u CG tada (a željeli su to) danas bi vjerovatno i tamo bio veliki procenat Crnogoraca...
Iskreno da ti kažem, ja uopšte ne gledam šta je ko po nacionalnosti... Imam i Srba, i Hrvata i Albanaca i Muslimana na koje gledam mnogo bliže nego na neke pripadnike mojeg naroda.
Postoje razlike, ali su manje nego recimo razlika između Srbina iz Bileće i Srbina iz Pirota.
Sad već ulazimo u sferu nagađanja kada govorimo o tome
Između Nikšićana i Bilećana nikakve razlike nema, vjeruj mi, čak većina ljudi ima i glas sličan... ne znam kako to da objasnim ali mislim da ima neke veze sa podnebljem, klimom...
Каква шпрдња. Мислиш да ако си се учипио код Мила и самим тим постао Црногорац да имаш право да говориш Србима ко су и чији су ?
Очигледно да је ментални склоп људи оваквог профила веома слаб, пошто мисле да ако је једна народна ношња црвена а друга зелена да је реч о два народа. Даље да ако овај говори екавски а овај јекавски да су то два различита народа и низ других ствари. То би било као да француз са Коризике и онај из Бретање нису део истог народа.
Црногорац није националност већ регионална и државна припадност. И Црна Гора је као држава и основана као српска (друга) држава и након тога се тежило српском уједињењу. Мање ДПС-а више историје.
DPS je budućnost, istorija prošlost, s tim što je to što si ti rekao izuzetno diskutabilno i nepouzdano, da ne kažem netačno
То би било као да француз са Коризике и онај из Бретање нису део истог народа.
Е нашао си најгори могући пример! Француз са Корзике је практично Италијан, а онај из Бретање - Келт, Бретонац
Али да су узео било које друге две области из Француске, поређење би било на мсету![]()