D U K Lj A N I N
Ističe se
- Poruka
- 2.958
Odakle ti to?U Bijelom Polju poznati Tarzan Milosevic deklarisao se Crnogorcem i po naciji i po jeziku a na sva usta ranije je govorio da je Srbin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti to?U Bijelom Polju poznati Tarzan Milosevic deklarisao se Crnogorcem i po naciji i po jeziku a na sva usta ranije je govorio da je Srbin.
S obzirom na to da su Montenegrini arnautski polutani a da se oni cisti Hercegovci u CG i dalje izjasnjavaju kao Srbi to sa Kurdima je losa ideja, jer su Kurdi indoevropski narod sa indoevropskim jezikom , iako zive u Maloj Aziji imaju veci procenat I2 nego Milovi Crnogorci.
NISU NITI CE IKADA BITI
CRNOGORCI SU SRPSKI NEPRIJATELJI JEDNAKO KAO NEKADA TURCI KOJI SU POTURCAVALI SRBE TAKO I DANAS CRNOGORCI JER POCRNOGORCOTURCAVAJU ISTO TAKO DANASNJE SRBE
Tamo je strašno malo četnika inaće u bivšoj JU nebi bilo reatova.Misliš pod zemljom?
Hajde mi ti reci jesu li Crnogorci i Srbi u Cg jedan narod (na stranu da sad stavimo ostale Srbe)?
SRBI I CRNOGORCI NISU JEDAN NAROD VEC DVA NEPRIJATELJSKA NARODA
Crnogorci su broj jedan srpski neprijatelji jer hoce da asimiluju i uniste srpski narod u crnoj gori!
CRNOGORCI SU SRPSKI OTPADNICI I MI SA NJIMA NE MOZEMO NISTA ZAJEDNICKOG IMATI
SRPSKI PRIJATELJI SU RUSI GRCI I OSTALI PRAVOSLAVNI DOK SU CRNOGORCIMA PRIJATELJI SIPTARI BOSNJACI AMERIKANCI I OSTALI MUSLIMANI
Зар није он Циго? Они се у свашта утопе.
Odakle ti to?
Ovo bi da prvi put cujem od tebe.
Ем се зове Тарзан (а имеју они тако да дају име врло често), ем тако изгледа:
![]()
Toga što ti se nalog zove po njemu su ubili dok je krao koze![]()
Крађа стоке је била главна привредна делатност на тим просторима у турско доба![]()
A to je nešto čime se ja ne bih ponosio
Не поносиш се сопственим културним наслеђем? Уз крађу стоке, отимање млађаних Маљисорки за женидбу је била друга омиљена активност младежи![]()
Daleko bilo da je to moje kulturno nasljeđe, daleko bilo da sam Pivljanin
Не односи се то само на Пивљане, већ уопште на просторе Црне Горе, Брда и Источне Херцеговине.
Koje ''ostale'' Srbe? Eskime?
Ем се зове Тарзан (а имеју они тако да дају име врло често), ем тако изгледа:
![]()
Daleko bilo da je to moje kulturno nasljeđe, daleko bilo da sam Pivljanin
Uu kakva su to sad međuplemenska prepucavanja! Čegović si ti Zike?
Moj je princip da lične podatke ne objavljujem na forumu. Što se tiče "plemenske" pripadnosti, porijeklom sam iz Hercegovine.
Pa šta onda kukavče imaš protiv starohercegovačkog plemena Pivljana!!!![]()
Ako postoji crnogorsko pleme koje ne volim, onda su to Pivljani... Naravno, čast izuzecima, mada ih nije previše
Пивљани су херцеговачко племе, а не црногорско.
Crnogorski Hercegovci, odnosno Crnogorci...
Ти ћеш неком да причаш да неће да прихвати оно што јесте.![]()