PRELASCI NA ISLAM

Misliš da će samo Izrael da napadne ? ...

images

ja koliko znam vecina Amerikanaca su hriscani tako da ne znam zasto bi oni isli sa Sotonom kontra Isusa

zasto bi iko, pa cak i Jevreji bili na strani zla protiv dobra?

cak i kad bi ateisti videli Isusa poceli bi da veruju u njega... zasto bi iko bio onda protiv njega

jednostavno nema smisla

i kako zamisljate Isusa kao ratnika? sa macem ili sa puskom u ruci?

- - - - - - - - - -

https://youtu.be/b811ur1cRuY

- - - - - - - - - -

https://youtu.be/X2ztetS4FxI

- - - - - - - - - -

https://youtu.be/am2RrkZRc8U

- - - - - - - - - -

https://youtu.be/7YP5VNiyLaE

- - - - - - - - - -

https://youtu.be/DyI6OxDPNik

odrekla se pravog Hrista koji je zrtvovan da bi oprao ljudski rod od grehova

prihvatila je muslimanskog Hrista koji je kao kukavica pobegao, koji je prevario svoju majku i sledbenike da misle da je mrtav

sad veruje u Isusa u kojeg verujes i ti, u Isusa koji poslan da siri Islam medju Jevrejima, a umesto toga neki Jevreji su ga odbacili, a ostali (hriscani) su ga smatrali Bogom.. nigde ni slova I od Islama

taj Hrist u kojeg vi verujete je najveci Boziji neuspeh, a ja u takvog Hrista ne zelim da verujem

moj Hrist je heroj i Spasitelj u pravom smislu te reci

pa Judaizam ne tvrdi za razliku od Islama da je religija ljubavi i mira
A da nije Judaizam od nekog drugog Boga? Ti misliš da je Mojsije lažni prorok ili šta?

tesko da su u karavane nosili oruzja, jer prvi uspesan napad Muhameda na karavane se desio bas za vreme paganskih praznika, kada je paganima bilo zabranjeno da nose oruzje... i ne samo da im je uzeo karavane, vec je i sve te nenaoruzane ljude pobio

a pre toga nije mogao ni da pridje karavanima

i da su nosili oruzje u kaavanima, to njega ne treba da se tice, jer su oni njega proterali, zaboravili ga i nastavili sa svojim zivotom, sto on nije mogao, jer umesto da je nastavio mirnim zivotom i propovedanjem religije u drugim gradovima, on je imao potrebu da se sveti Mekanima, da ih pljacka i ubija... onda i ne cude svi ti stihovi mrznje u Kuranu

Muhamedovi neprijatelji su se jačali trgovinom, on ih je tako slabio.Oni su sredstva dobijena trgovinom koristili protiv muslimana... I u Bibliji je zaprijećeno Jerusalimu da će im kuća ostati pusta jer ubijaju i protjeruju proroke.

Abu Hamza al-Masri, bivsi imam dzamije u Londonu

“If a kafir person (non-believer) goes in a Muslim country, he is like a cow,” explains Hamza. “Anybody can take him. That is the Islamic law.”

“If a kafir is walking by and you catch him, he’s booty,” he says on one tape. “You can sell him in the market. Most of them are spies. And even if they don’t do anything, if Muslims cannot take them and sell them in the market, you just kill them. It’s OK.”

ko zna koliko ljudi slusa ovog lika i koliko njih mu slepo veruje

Kosi se sa Kur'anom ovo što ovaj priča.

po nekim procenama u ime Islama je od Muhameda do danasnjih dana stradalo oko 270 miliona nemuslimana i ko zna koliko jos 'losih' i 'nelojalnih' muslimana

Koje procjene Boga ti?

kao i svaki vernik kada ucini greh i oseca da se zbog toga udaljava od Boga, tako je i Isus osetio isto kada je preuzeo sve grehe sveta na sebe i zbog toga je u ime svih gresnika recitovao pokajne molitvene stihove

AAAAAA znači Bog se kajao drugom Bogu i osjetio da se odaljuje od drugog Boga. Tj. ljudi su naljutili Boga pa je Bog morao da pošalje svoga sina koga će ljudi da ubiju da bi im oprostio...

debelo, ali bas debelo si promasio poentu... taj stih sam citirao kako bi uklonio smesnu teoriju o 'Plural Majesty-ju', jer Bog u jednom jedinom stihu spominje sebe u jednini, kao pojedinca i u mnozini kao deo grupe (procitaj jos jednom citirani stih)

Aha, pročitah, interesantno je da se ne pominje da je vidio 2 osobe kako sjede 1 pored druge, već je vidio Serafe kako mu drže tron.Ko je ta množina ako ne oni i Bog... U drugom prevodu čak stoji Tko će ići po nalogu mojemu

ja i dalje trazim stih koji zabranjuje freske i ikone

Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena, a iskazujem milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovjedi.

uz duzno postovanje, zaista ne zelim da te uvredim, ali cini mi se da Christian Prince razume Islam i Kuran bolje od tebe... treba ti jos mleka da pijes da bi mogao nesto da kazes za njega... isto vazi i za mene, jer lik ne samo da u malom prstu drzi sve o Islamu i Kuranu, vec isto tako dobro poznaje i tumaci i Stari i Novi Zavet

to sto on upada u rec ne znaci da je los debater, vec to vise govori o njegovom ponasanju, a covek jednostavno ima potebu kad cuje nebulozu odmah na nju i da odgovori

ali ume on da ocita bukvicu protivnicima cak i kad su oni moderatori debate... u ovoj kratkoj debati toliko ih je izdominirao da su izvredjali i njega i njegovu majku i na kraju ga izbacili iz debate :mrgreen:

Normalno da će da ga vrijeđaju kada ih ubije u pojam sa tolikom količinom gluposti, ovaj zadnj nisam ni pogledao niti ću ijedan poslije njega jer sam već pokazao koliko gluposti može u 1 minuti reć...

poslan Isus, poslan Muhamed, a Japanci i dalje nit su hriscani, niti muslimani... obrati malo paznju sta pisem

Japanci su ljudi isto kao i mi, ili ti možda smatraš da oni ne zaslužuju spasenje?

rekao sam da su Japanci druga religija, drugi Bog, drugi obicaji, druga kultura... njima njihova religija ne zabranjuje da se klanjaju i poklanjaju kome hoce, pa zato kazem da je potpuno bespotrebno da u ovu pricu guras Japance

Japanska religija? Ok, Islam je za cijelu planetu, nije ograničen za 1 narod :)

ko god ne vjeruje da je MUHAMED boziji poslanik,i da je ALLAH bog ,i 100 % siguran u to neka se zakune na sebe svoju porodicu ,vrlo jednostavno

opet ti pocinjes da se glupiras malo a? da mi je samo znati ko te tera da spominjes tudje porodice, kakve ti covece probleme imas?

ja se u svoju porodicu ne kunem ni u vezi cega, ali smem da stavim glavu na panj da je Muhamed lazni prorok ako te to interesuje

opet ti pocinjes da se glupiras malo a? da mi je samo znati ko te tera da spominjes tudje porodice, kakve ti covece probleme imas?

ja se u svoju porodicu ne kunem ni u vezi cega, ali smem da stavim glavu na panj da je Muhamed lazni prorok ako te to interesuje

A TI OPET VJESTO IZBJEGAVAS ;JA SE SMIJEM ZAKLETI DA JE MUHAMED ALLAHOV POSLANIK I DA JE ISUS BIO I TD;A TI NEMAS DAMU ZA TO;A ZA PANJ PROSIPAJ NEKOM DRUGOM A NE MENI;JER JE NIKAD NECES STAVITI

A TI OPET VJESTO IZBJEGAVAS ;JA SE SMIJEM ZAKLETI DA JE MUHAMED ALLAHOV POSLANIK I DA JE ISUS BIO I TD;A TI NEMAS DAMU ZA TO;A ZA PANJ PROSIPAJ NEKOM DRUGOM A NE MENI;JER JE NIKAD NECES STAVITI

naravno da je necu staviti, jer mi niko nikada nece dokazati da je Muhamed poslanik

ako si ti primer tipicnog i normalnog muslimana onda mi je Islam jos manje privlacniji, jer su ti recnik i ponasanje isti kao kod arogantnih ateista

da je srece pa da je vise muslimana kao sto je decko Israphel svet bi bio bolje i mirnije mesto

Back