- - - - - - - - - -
https://youtu.be/bWwv1I1cNVM
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pobedi u cemu? zar prizeljkujes neke nove ratove?
zar mislis da ce zemlje poput Irana, Iraka, Sirije, Libije da pokore zemlje poput Amerike, Nemacke, Rusije, Kine, Indije, Japana?
i dalje je na svetu nekoliko milijardi nemuslimana
KO PRICA O iraku,iranu siriji,rjec je o ISLAMUpobedi u cemu? zar prizeljkujes neke nove ratove?
zar mislis da ce zemlje poput Irana, Iraka, Sirije, Libije da pokore zemlje poput Amerike, Nemacke, Rusije, Kine, Indije, Japana?
i dalje je na svetu nekoliko milijardi nemuslimana
KO PRICA O iraku,iranu siriji,rjec je o ISLAMU
ISLAMpa kad citam talija i slicne njemu imam osecaj da oni jedva cekaju da ispadne neko sra.nje koj ce dovesti do velikog religijskog rata u kojem ce islam trajno pobediti
shvatam ja i priznajem da je Islam najbrza rastuca religija, ali to ne mora nista da znaci... sutra moze da bude Sudnji dan i mnogi negativno da se iznanade, sutra moze muslimanima masovno da se prikaze Isus pa da promene veru
zamisli da je obrnuta situacija, da je u hriscanskim zemljama zabranjeno promovisati druge religije i da je zabranjeno napustati hriscanstvo, a da je u muslimanskim zemljama sve to dopusteno
sta mislis kakva bi bila tada situacija?
ja protiv tebe nemam nista... stavise delujes mi kao dobar decko... da si hriscanin bio bi za primer svima, a Isus bi bio veoma ponosan na tebe
- - - - - - - - - -
a ko treba da donese pobedu Islamu?
sutra moze da bude Sudnji dan i mnogi negativno da se iznanade, sutra moze muslimanima masovno da se prikaze Isus pa da promene veru
ISLAM
- - - - - - - - - -
A RAT CE DA IZAZOVU UPRAVO TAKVI KAO TI ;KOJI NEGIRAJU ALLAHA I NJEGOVOG POSLANIKA
mislis hriscanskog plagijata i njegovog pedofila?ISLAM
- - - - - - - - - -
A RAT CE DA IZAZOVU UPRAVO TAKVI KAO TI ;KOJI NEGIRAJU ALLAHA I NJEGOVOG POSLANIKA
Isus nije ubica![]()
a ko ce se boriti u Ime Islama?
ja ne negiram Boga, ali negiram Muhameda i izneo sam ovde vise razloga zasto
zasto bih ja izazvao rat? ja uopste nisam za rat... moje je pravo da verujem u sta hocu
ako mene neko napadne zato sto ja ne verujem da je Muhamed Boziji poslanik, ja za to nisam kriv, jer nisam ja agresor vec onaj koji me je napao
evo i za tebe 50 razloga zasto Muhamed ne moze biti Boziji poslanik
A TI OPET VJESTO IZBJEGAVAS ;JA SE SMIJEM ZAKLETI DA JE MUHAMED ALLAHOV POSLANIK I DA JE ISUS BIO I TD;A TI NEMAS DAMU ZA TO;A ZA PANJ PROSIPAJ NEKOM DRUGOM A NE MENI;JER JE NIKAD NECES STAVITI
A da nije Judaizam od nekog drugog Boga? Ti misliš da je Mojsije lažni prorok ili šta?
Muhamedovi neprijatelji su se jacali trgovinom, on ih je tako slabio.Oni su sredstva dobijena trgovinom koristili protiv muslimana... I u Bibliji je zaprijeceno Jerusalimu da ce im kuca ostati pusta jer ubijaju i protjeruju proroke.
Kosi se sa Kur'anom ovo što ovaj prica.
Koje procjene Boga ti?
AAAAAA znaci Bog se kajao drugom Bogu i osjetio da se odaljuje od drugog Boga. Tj. ljudi su naljutili Boga pa je Bog morao da pošalje svoga sina koga ce ljudi da ubiju da bi im oprostio...
Aha, procitah, interesantno je da se ne pominje da je vidio 2 osobe kako sjede 1 pored druge, vec je vidio Serafe kako mu drže tron.Ko je ta množina ako ne oni i Bog... U drugom prevodu cak stoji Tko ce ici po nalogu mojemu
Ne pravi sebi lika ni oblicja bilo cega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do treceg i cetvrtog koljena, a iskazujem milosrde tisucama koji me ljube i vrše moje zapovjedi.
Normalno da ce da ga vrijedaju kada ih ubije u pojam sa tolikom kolicinom gluposti, ovaj zadnj nisam ni pogledao niti cu ijedan poslije njega jer sam vec pokazao koliko gluposti može u 1 minuti rec...
Japanci su ljudi isto kao i mi, ili ti možda smatraš da oni ne zaslužuju spasenje?
Japanska religija? Ok, Islam je za cijelu planetu, nije ogranicen za 1 narod
Pominju ovde prelaske na islam,najcesci prelasci Srba u danasnje vreme,su uslovljeni recimo zivljenjem medju tim muslimanima,primeri iz BiH,ili gastarbajterske dece.Takodje ima primera muslimana,i dece iz mus,brakova,bar u Beogradu,a znam bar troje ljudi ako ne i vise,koji su primili pravoslavlje,takodje zivljenjem medju vecinskom populacijom,pravoslavnom u Beogradu.
da nece pustiti DEDZALA da njega ubije
ako ti zaista mislis da je tako nesto moguce, ja ne bih to da ti kvarim
ne mislim da je Mojsije lazni prorok, vec da Jevreji ne tvrde da je Judaizam religija ljubavi i mira kao sto vi tvrdite za Islam... a da li je Bog u Islamu i Judaizmu isti, to ti treba da znas
oni su ziveli u sred nedodjije i morali su biti vesti trgovci da bi obezbedili najosnovnije stvari za zivot... bas ih je bilo briga za Muhameda, oterali su ga i nastavili sa svojim zivotima
ali on je bio isfrustriran zbog poraza i nije mu se dalo da ih ostavi na miru... toliko ih je mrzeo da nije postovao ni njihove svete mesece (toliko o onome 'meni moja, a vama vasa religija') i napadao ih je nenaoruzane, a potom ih i ubijao... hrabro zar ne?
tako je zapravo i pocela njegova karijera vojnog zapovednika
ovoj likusi koja zeli da pokrene trgovinu seksualnim robljem nemuslimanki muslimanima
The Kuwaiti female activist begins by insisting that "it's of course true" that "the prophet of Islam legitimized sex-slavery." She recounts how when she was in Mecca, Islam's holiest city, she asked various sheikhs and muftis (learned, authoritative Muslims) about the legality of sex-slavery according to Sharia: they all confirmed it to be perfectly legal; Kuwaiti ulema further pointed out that extra "virile" men—Western synonyms include "sex-crazed," "lecherous," "perverted"—would do well to purchase sex-slaves to sate their appetites without sinning.
http://www.meforum.org/2930/muslim-woman-seeks-to-revive-institution-of-sex
ovaj je podrzava
http://www.raymondibrahim.com/musli...ians/raped-and-ransacked-in-the-muslim-world/
slicni stavovi
http://www.raymondibrahim.com/from-...twa-permits-rape-of-non-sunni-women-in-syria/
mogu da ih nadjem jos dosta, nije problem, ali i sa ovim sam rekao sta sam zeleo
zbog ovakvih likova hriscani u istocnim muslimanskim zemljama nemaju ni najosnovnija prava... bukvalno se tretiraju kao zivotinje, kao smetnja
a u isto vreme muslimani u zapadnim zemljama se zale kako su im prava ugrozena jer ne smeju da nose burke i da se mole na ulicama ili na radnim mestima
veoma veoma licemerno
https://www.politicalislam.com/tears/pages/tears-of-jihad/
ovde cak svakodnevno beleze napadi i zrtve islamskih ekstremista
http://www.thereligionofpeace.com/
vidis, vec pocinjes polako da kapiras, barem sto se tice ovog drugog dela posta
kao sto sam ti vec rekao, jevreji su zrtvovali jagnjad Bogu verujuci da ce im ono odneti sve grehe, a Jovan Krstitelj je Isusa nazvao Bozijim jagnjetom koji ce na sebe preuzeti sve grehe sveta
prevod ne valja, proverio sam engleske prevode i pise isto sto i u mom
Otac i Sin cine Boga kao jednu savrsenu i slozenu celinu... pokusaj to ovako da shvatis: tebe kao coveka i osobu cine 2 stvari... dusa i telo... telo bez duse bi bilo mrtvo, a dusa bez tela isto ne bi imala ikakvu svrhu (barem ne na ovom svetu)
uostalom ti si sam ovde napisao da Bogu nije nista slicno, pa zasto ti je onda tesko, ne da poverujes u ono sto mi verujemo, vec da razumes nase verovanje?
ja sam ovde kacio klip gde islamski ucenjaci tvrde da Bog ima lice, ruke i noge, a neki su cak tvrdili i da ima dve desne ruke... za mene je eto recimo to neshvatljivo, jer mi odmah na um padnu oni hindu bogovi sa vise pari ruku
opet se na ovo vracamo? pa dobro... zasto si samo ovaj deo uvecao? zasto ne i ovo sto dolazi posle Ne klanjaj im se niti im služi?
tu se jasno vidi da Bog zabranjuje da se prave likovi i oblicja koje bi ljudi obozavali
ali covek nista nije izmislio, samo je koristio rane islamske i srednjovekovne izvore... vec sam ti rekao da si ok decko, ali sve cesce kod tebe primecujem tipicno muslimansko ponasanje 'to nije istina, to je laz, to ne vazi, istina je samo ono sto mi kazemo da je istina i u ono sto mi verujemo'
ne moras da gledas video, kazacu ti u jednoj recenici sta je bilo: lik je koristio Kuran da dokaze Isusovu bozansku prirodu, nazvao je Muhameda laznim prorokom, a muslimani su izvredjali i njega i njegovu majku i izbacili ga iz sobe![]()
a sta hoces? da stavim pistolj japancu na glavu i da mu kazem 'prihvati Boga u kojeg ja verujem i spasi se'?
ok, i Muhamed je poslan i Isus je poslan, ali shvati da Japanci u najvecoj meri nisu prihvatili ni Muhameda, ni Isusa
glavne religije u Japanu su Sintoizam i Budizam, pa mi zato nije jasno zasto mesas Japance kada govorimo o klanjanju u tvojoj i mojoj religiji
Ako judaizam nije religija mira onda nije ni hrišcanstvo, svi su oni od istog izvora, tako i hrišcani tvrde.
http://muslim-responses.com/Who_Anta...agonized_Whom_
Ništa drugo ni ne znaš osim Islamofobičnih sajtova...
kao sto vidis ikone i freske se jos od vremena apostola bile u upotrebi, a Jevrejima ako je lepse u dzamijama, slobodno nek idu, ja nemam nista protiv... mada cisto sumnjam da bi ste ih vi pustili
Jok, no cu rec da je ono u šta vjerujem laž ? Taj covjek je obicna neznalica, ne trebaš mi ništa objašnjavati oko njegovih videoa, gubiš vrijeme jer znaj da ja necu da slušam te gluposti...
ne ocekujem ja od tebe da kazes da je ono u sta verujes laz, vec da jednostavno priznas kad ne znas odgovor
kad okacim neki video klip sa nekim cinjenicama, ocekujem da ili opravdas ili demantujes argumentima ili da skupis hrabrost i da ih priznas... ovo tvoje 'on prica laz, lupa gluposti' i bez ikakvih daljih objasnjenja, samo pokazuje tvoju nemoc da demantujes klip koji okacim, a to se ne desava prvi put
bilo bi lepo barem kad bi objasnio zasto izvori iz kojih on crpi informacije ne valjaju
Njihov problem.
pa sto ih spominjes onda?
Zato jer se japanci poklone osobi ne zato što je obožavaju vec iz poštovanja, ne kažem ja da tako treba vec da nije svako klanjanje obožavanje.
aha, a kad hriscani ljube slike onda je to idolopoklonstvo, a ne iz postovanja prema ljudima sa slika... a kad Muhamed ljubi pagansko kamenje onda je to... sta je uopste to?