PRELASCI NA ISLAM

pobedi u cemu? zar prizeljkujes neke nove ratove?

zar mislis da ce zemlje poput Irana, Iraka, Sirije, Libije da pokore zemlje poput Amerike, Nemacke, Rusije, Kine, Indije, Japana?

i dalje je na svetu nekoliko milijardi nemuslimana

pa kad citam talija i slicne njemu imam osecaj da oni jedva cekaju da ispadne neko sra.nje koj ce dovesti do velikog religijskog rata u kojem ce islam trajno pobediti

shvatam ja i priznajem da je Islam najbrza rastuca religija, ali to ne mora nista da znaci... sutra moze da bude Sudnji dan i mnogi negativno da se iznanade, sutra moze muslimanima masovno da se prikaze Isus pa da promene veru

zamisli da je obrnuta situacija, da je u hriscanskim zemljama zabranjeno promovisati druge religije i da je zabranjeno napustati hriscanstvo, a da je u muslimanskim zemljama sve to dopusteno

sta mislis kakva bi bila tada situacija?

ja protiv tebe nemam nista... stavise delujes mi kao dobar decko... da si hriscanin bio bi za primer svima, a Isus bi bio veoma ponosan na tebe ;)

- - - - - - - - - -

KO PRICA O iraku,iranu siriji,rjec je o ISLAMU

a ko treba da donese pobedu Islamu?

pa kad citam talija i slicne njemu imam osecaj da oni jedva cekaju da ispadne neko sra.nje koj ce dovesti do velikog religijskog rata u kojem ce islam trajno pobediti

shvatam ja i priznajem da je Islam najbrza rastuca religija, ali to ne mora nista da znaci... sutra moze da bude Sudnji dan i mnogi negativno da se iznanade, sutra moze muslimanima masovno da se prikaze Isus pa da promene veru

zamisli da je obrnuta situacija, da je u hriscanskim zemljama zabranjeno promovisati druge religije i da je zabranjeno napustati hriscanstvo, a da je u muslimanskim zemljama sve to dopusteno

sta mislis kakva bi bila tada situacija?

ja protiv tebe nemam nista... stavise delujes mi kao dobar decko... da si hriscanin bio bi za primer svima, a Isus bi bio veoma ponosan na tebe ;)

- - - - - - - - - -

a ko treba da donese pobedu Islamu?
ISLAM

- - - - - - - - - -

A RAT CE DA IZAZOVU UPRAVO TAKVI KAO TI ;KOJI NEGIRAJU ALLAHA I NJEGOVOG POSLANIKA

ISLAM

- - - - - - - - - -

A RAT CE DA IZAZOVU UPRAVO TAKVI KAO TI ;KOJI NEGIRAJU ALLAHA I NJEGOVOG POSLANIKA

a ko ce se boriti u Ime Islama?

ja ne negiram Boga, ali negiram Muhameda i izneo sam ovde vise razloga zasto

zasto bih ja izazvao rat? ja uopste nisam za rat... moje je pravo da verujem u sta hocu

ako mene neko napadne zato sto ja ne verujem da je Muhamed Boziji poslanik, ja za to nisam kriv, jer nisam ja agresor vec onaj koji me je napao

evo i za tebe 50 razloga zasto Muhamed ne moze biti Boziji poslanik

a ko ce se boriti u Ime Islama?

ja ne negiram Boga, ali negiram Muhameda i izneo sam ovde vise razloga zasto

zasto bih ja izazvao rat? ja uopste nisam za rat... moje je pravo da verujem u sta hocu

ako mene neko napadne zato sto ja ne verujem da je Muhamed Boziji poslanik, ja za to nisam kriv, jer nisam ja agresor vec onaj koji me je napao

evo i za tebe 50 razloga zasto Muhamed ne moze biti Boziji poslanik

Pominju ovde prelaske na islam,najcesci prelasci Srba u danasnje vreme,su uslovljeni recimo zivljenjem medju tim muslimanima,primeri iz BiH,ili gastarbajterske dece.Takodje ima primera muslimana,i dece iz mus,brakova,bar u Beogradu,a znam bar troje ljudi ako ne i vise,koji su primili pravoslavlje,takodje zivljenjem medju vecinskom populacijom,pravoslavnom u Beogradu.

A da nije Judaizam od nekog drugog Boga? Ti misliš da je Mojsije lažni prorok ili šta?

ne mislim da je Mojsije lazni prorok, vec da Jevreji ne tvrde da je Judaizam religija ljubavi i mira kao sto vi tvrdite za Islam... a da li je Bog u Islamu i Judaizmu isti, to ti treba da znas

Muhamedovi neprijatelji su se jacali trgovinom, on ih je tako slabio.Oni su sredstva dobijena trgovinom koristili protiv muslimana... I u Bibliji je zaprijeceno Jerusalimu da ce im kuca ostati pusta jer ubijaju i protjeruju proroke.

oni su ziveli u sred nedodjije i morali su biti vesti trgovci da bi obezbedili najosnovnije stvari za zivot... bas ih je bilo briga za Muhameda, oterali su ga i nastavili sa svojim zivotima

ali on je bio isfrustriran zbog poraza i nije mu se dalo da ih ostavi na miru... toliko ih je mrzeo da nije postovao ni njihove svete mesece (toliko o onome 'meni moja, a vama vasa religija') i napadao ih je nenaoruzane, a potom ih i ubijao... hrabro zar ne?

tako je zapravo i pocela njegova karijera vojnog zapovednika

Kosi se sa Kur'anom ovo što ovaj prica.

kazi to njemu... on je islamski ucenjak, valjda poznaje Kuran

ili ovoj likusi koja zeli da pokrene trgovinu seksualnim robljem nemuslimanki muslimanima
The Kuwaiti female activist begins by insisting that "it's of course true" that "the prophet of Islam legitimized sex-slavery." She recounts how when she was in Mecca, Islam's holiest city, she asked various sheikhs and muftis (learned, authoritative Muslims) about the legality of sex-slavery according to Sharia: they all confirmed it to be perfectly legal; Kuwaiti ulema further pointed out that extra "virile" men—Western synonyms include "sex-crazed," "lecherous," "perverted"—would do well to purchase sex-slaves to sate their appetites without sinning.
http://www.meforum.org/2930/muslim-woman-seeks-to-revive-institution-of-sex

ovaj je podrzava
http://www.raymondibrahim.com/musli...ians/raped-and-ransacked-in-the-muslim-world/

slicni stavovi
http://www.raymondibrahim.com/from-...twa-permits-rape-of-non-sunni-women-in-syria/

mogu da ih nadjem jos dosta, nije problem, ali i sa ovim sam rekao sta sam zeleo

zbog ovakvih likova hriscani u istocnim muslimanskim zemljama nemaju ni najosnovnija prava... bukvalno se tretiraju kao zivotinje, kao smetnja

a u isto vreme muslimani u zapadnim zemljama se zale kako su im prava ugrozena jer ne smeju da nose burke i da se mole na ulicama ili na radnim mestima

veoma veoma licemerno

Koje procjene Boga ti?

https://www.politicalislam.com/tears/pages/tears-of-jihad/

ovde cak svakodnevno beleze napadi i zrtve islamskih ekstremista
http://www.thereligionofpeace.com/

AAAAAA znaci Bog se kajao drugom Bogu i osjetio da se odaljuje od drugog Boga. Tj. ljudi su naljutili Boga pa je Bog morao da pošalje svoga sina koga ce ljudi da ubiju da bi im oprostio...

vidis, vec pocinjes polako da kapiras, barem sto se tice ovog drugog dela posta

kao sto sam ti vec rekao, jevreji su zrtvovali jagnjad Bogu verujuci da ce im ono odneti sve grehe, a Jovan Krstitelj je Isusa nazvao Bozijim jagnjetom koji ce na sebe preuzeti sve grehe sveta

Aha, procitah, interesantno je da se ne pominje da je vidio 2 osobe kako sjede 1 pored druge, vec je vidio Serafe kako mu drže tron.Ko je ta množina ako ne oni i Bog... U drugom prevodu cak stoji Tko ce ici po nalogu mojemu

prevod ne valja, proverio sam engleske prevode i pise isto sto i u mom

pa ti odluci kad Bog govori u mnozini da li je u pitanju Plural Majesty ili je to Bog + serafimi... posto vidim prihvatas sve teorije i verovanja samo da bi negirao hriscansko tumacenje... meni licno je smesno da Bog sebe stavlja u istu ravan sa serafima

Otac i Sin cine Boga kao jednu savrsenu i slozenu celinu... pokusaj to ovako da shvatis: tebe kao coveka i osobu cine 2 stvari... dusa i telo... telo bez duse bi bilo mrtvo, a dusa bez tela isto ne bi imala ikakvu svrhu (barem ne na ovom svetu)

ali te dve stvari zajedno cine tebe kao jednu osobu, kao jednog coveka, ne kao dva... pusti ti price Shabira Allyija da 1+1+1 ne moze biti 1... ja bih voleo da on meni objasni sebe i svoje postojanje, a da ne spomene dusu i telo

uostalom ti si sam ovde napisao da Bogu nije nista slicno, pa zasto ti je onda tesko, ne da poverujes u ono sto mi verujemo, vec da razumes nase verovanje?

ja sam ovde kacio klip gde islamski ucenjaci tvrde da Bog ima lice, ruke i noge, a neki su cak tvrdili i da ima dve desne ruke... za mene je eto recimo to neshvatljivo, jer mi odmah na um padnu oni hindu bogovi sa vise pari ruku

Ne pravi sebi lika ni oblicja bilo cega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do treceg i cetvrtog koljena, a iskazujem milosrde tisucama koji me ljube i vrše moje zapovjedi.

opet se na ovo vracamo? pa dobro... zasto si samo ovaj deo uvecao? zasto ne i ovo sto dolazi posle Ne klanjaj im se niti im služi?

tu se jasno vidi da Bog zabranjuje da se prave likovi i oblicja koje bi ljudi obozavali

ne znam koliko znas cirilicu, ali ovde je sve bolje i detaljnije objasnjeno... probaj sa google translateom
http://www.svetosavlje.org/bibliote...oskovski/KatihizisSvetiFilaretMoskovski38.htm

Normalno da ce da ga vrijedaju kada ih ubije u pojam sa tolikom kolicinom gluposti, ovaj zadnj nisam ni pogledao niti cu ijedan poslije njega jer sam vec pokazao koliko gluposti može u 1 minuti rec...

ali covek nista nije izmislio, samo je koristio rane islamske i srednjovekovne izvore... vec sam ti rekao da si ok decko, ali sve cesce kod tebe primecujem tipicno muslimansko ponasanje 'to nije istina, to je laz, to ne vazi, istina je samo ono sto mi kazemo da je istina i u ono sto mi verujemo'

ne moras da gledas video, kazacu ti u jednoj recenici sta je bilo: lik je koristio Kuran da dokaze Isusovu bozansku prirodu, nazvao je Muhameda laznim prorokom, a muslimani su izvredjali i njega i njegovu majku i izbacili ga iz sobe ;)

Japanci su ljudi isto kao i mi, ili ti možda smatraš da oni ne zaslužuju spasenje?

Japanska religija? Ok, Islam je za cijelu planetu, nije ogranicen za 1 narod

a sta hoces? da stavim pistolj japancu na glavu i da mu kazem 'prihvati Boga u kojeg ja verujem i spasi se'?

ok, i Muhamed je poslan i Isus je poslan, ali shvati da Japanci u najvecoj meri nisu prihvatili ni Muhameda, ni Isusa

glavne religije u Japanu su Sintoizam i Budizam, pa mi zato nije jasno zasto mesas Japance kada govorimo o klanjanju u tvojoj i mojoj religiji

Poslednja izmena:
Pominju ovde prelaske na islam,najcesci prelasci Srba u danasnje vreme,su uslovljeni recimo zivljenjem medju tim muslimanima,primeri iz BiH,ili gastarbajterske dece.Takodje ima primera muslimana,i dece iz mus,brakova,bar u Beogradu,a znam bar troje ljudi ako ne i vise,koji su primili pravoslavlje,takodje zivljenjem medju vecinskom populacijom,pravoslavnom u Beogradu.

potpuno bespotrebno... ja razumem ovaj podfurm kao mesto gde se moze nesto nauciti o Islamu, gde se moze voditi dijalog sa muslimanima, pa i rasprava, ali ne znam koji je cilj otvarati temu i na njoj samo kaciti video klipove

znamo mi da postoje dosta ljudi koji su presli na Islam i znamo da postoje video snimci na youtube, pa ih mozemo gledati kad god pozelimo, a da ni ne dolazimo na Krstarici

mogu i ja da otvorim temu sa klipovima o ljudima koji su napustili Islam, ali ne vidim poentu toga... totalno je bezveze

znam i ja dvoje ljudi iz mog kraja koji su napustili Islam i presli u Pravoslavlje... jedan covek je malo stariji, pa je sebi kupio i zemljiste na pravoslavnom groblju, a na spomeniku pored svog imena uklesao i krst... ali nismo imali potrebu da zbog toga zovemo novinare i da kacimo vest na internetu... to je njihova privatna stvar

i moj brat u Americi radi sa Irancem koji se krstio u SPC, koji cesto boravi u manastirima i pomaze novcano i fizicki u njihovom odrzavanju

Poslednja izmena:
ne mislim da je Mojsije lazni prorok, vec da Jevreji ne tvrde da je Judaizam religija ljubavi i mira kao sto vi tvrdite za Islam... a da li je Bog u Islamu i Judaizmu isti, to ti treba da znas

Ako judaizam nije religija mira onda nije ni hrišćanstvo, svi su oni od istog izvora, tako i hrišćani tvrde.

oni su ziveli u sred nedodjije i morali su biti vesti trgovci da bi obezbedili najosnovnije stvari za zivot... bas ih je bilo briga za Muhameda, oterali su ga i nastavili sa svojim zivotima

ali on je bio isfrustriran zbog poraza i nije mu se dalo da ih ostavi na miru... toliko ih je mrzeo da nije postovao ni njihove svete mesece (toliko o onome 'meni moja, a vama vasa religija') i napadao ih je nenaoruzane, a potom ih i ubijao... hrabro zar ne?

tako je zapravo i pocela njegova karijera vojnog zapovednika

http://muslim-responses.com/Who_Antagonized_Whom/Who_Antagonized_Whom_

ovoj likusi koja zeli da pokrene trgovinu seksualnim robljem nemuslimanki muslimanima
The Kuwaiti female activist begins by insisting that "it's of course true" that "the prophet of Islam legitimized sex-slavery." She recounts how when she was in Mecca, Islam's holiest city, she asked various sheikhs and muftis (learned, authoritative Muslims) about the legality of sex-slavery according to Sharia: they all confirmed it to be perfectly legal; Kuwaiti ulema further pointed out that extra "virile" men—Western synonyms include "sex-crazed," "lecherous," "perverted"—would do well to purchase sex-slaves to sate their appetites without sinning.
http://www.meforum.org/2930/muslim-woman-seeks-to-revive-institution-of-sex

ovaj je podrzava
http://www.raymondibrahim.com/musli...ians/raped-and-ransacked-in-the-muslim-world/

slicni stavovi
http://www.raymondibrahim.com/from-...twa-permits-rape-of-non-sunni-women-in-syria/

mogu da ih nadjem jos dosta, nije problem, ali i sa ovim sam rekao sta sam zeleo

zbog ovakvih likova hriscani u istocnim muslimanskim zemljama nemaju ni najosnovnija prava... bukvalno se tretiraju kao zivotinje, kao smetnja

a u isto vreme muslimani u zapadnim zemljama se zale kako su im prava ugrozena jer ne smeju da nose burke i da se mole na ulicama ili na radnim mestima

veoma veoma licemerno

Užaš, a što se tiče hrišćana trebaju da imaju prava i sa tim se slažem.

Ništa drugo ni ne znaš osim Islamofobičnih sajtova...

http://littlegreenfootballs.com/art...g_Pamela_Geller-_270_million_victims_of_Islam

vidis, vec pocinjes polako da kapiras, barem sto se tice ovog drugog dela posta

kao sto sam ti vec rekao, jevreji su zrtvovali jagnjad Bogu verujuci da ce im ono odneti sve grehe, a Jovan Krstitelj je Isusa nazvao Bozijim jagnjetom koji ce na sebe preuzeti sve grehe sveta

Znači Bog koji je navodno ljubav šalje svog sina jevrejima u bolnu smrt da bi im mogao oprostiti (:eek::dontunderstand: ), iako je imao svu moć da im oprosti i bez ubijanja njegovog sina koga navdno ljubi...

prevod ne valja, proverio sam engleske prevode i pise isto sto i u mom

Dokaži

Otac i Sin cine Boga kao jednu savrsenu i slozenu celinu... pokusaj to ovako da shvatis: tebe kao coveka i osobu cine 2 stvari... dusa i telo... telo bez duse bi bilo mrtvo, a dusa bez tela isto ne bi imala ikakvu svrhu (barem ne na ovom svetu)

A opet među njima vlada hijerarhija? :P

uostalom ti si sam ovde napisao da Bogu nije nista slicno, pa zasto ti je onda tesko, ne da poverujes u ono sto mi verujemo, vec da razumes nase verovanje?

Jednostavno ne shvatam, niti mi ima ikakve logike.

ja sam ovde kacio klip gde islamski ucenjaci tvrde da Bog ima lice, ruke i noge, a neki su cak tvrdili i da ima dve desne ruke... za mene je eto recimo to neshvatljivo, jer mi odmah na um padnu oni hindu bogovi sa vise pari ruku

Kači koliko hoćeš, ja se držim Kur'ana.

opet se na ovo vracamo? pa dobro... zasto si samo ovaj deo uvecao? zasto ne i ovo sto dolazi posle Ne klanjaj im se niti im služi?

tu se jasno vidi da Bog zabranjuje da se prave likovi i oblicja koje bi ljudi obozavali

Kaže i da ne pravimo nikakva obličija, ako ih praviš samo rizikuješ da postaneš idolotar, zato i jevreji ne dozvoljavaju da jevreji idu u crkve ali smiju da idu u džamije.
Nađoh i ovo...

wtfje ovo.jpg

Izaija 44,9 Tvorci idola svi su ništa, ljubimci njihovi nijesu ni za što. Svjedoci njihovi ne vide ništa i ne znaju ništa, da budu posramljeni.
Izaija 44,10 Tko gradi idola, taj samo lije lik, što nije ni za što.
Izaija 44,11 Gle, štovatelji njegovi svi će se posramiti, jer su tvorci samo ljudi. Neka izađu svi koliki, bit će ih strah i posramit će se svi.
Izaija 44,12 Kovač je izradio to alatom. Na živom ugljevlju kuje čekićem i dotjeruje snažnom mišicom, pritom ogladni i iznemogne, ne popije li vode, iznemogne.
Izaija 44,13 Drvodjelja rasteže vrpcu, zabilježi crvenilom, teše i zaokružuje, načinja iz toga lik čovječji, lijep lik čovjeka, da stoji u kući.

Izaija 44,14 Drugi je otišao da nasiječe sebi cedara, ili je uzeo čempresu i hrast, što ih je sebi odgojio usred šumskoga drveća, i omoriku, koju je zasadio, pa je narasla od dažda,
Izaija 44,15 I služi čovjeku za oganj on od toga uzme, da se ogrije. Upali to, da ispeče kruh. Ali od toga i boga napravi i klanja mu se. Gradi od toga lik idola, pred kojim pada na koljena.
Izaija 44,16 Polovinu od toga spaljuje dakle u ognju, i s drugom polovinom peče meso, onda jede pečenje i najede se i pritom se ugrije i veli: 'Oh, meni je vruće, osjećam oganj.'
Izaija 44,17 Ostatkom od toga gradi boga, idolski lik svoj, pred kojim pada na koljena, pregiba se, pred kojim se moli: 'Pomozi mi, jer si ti bog moj!'
Izaija 44,18 Oni to vide i ne razumiju; jer su im oči zaslijepljene, tako da ne vide, i srca njihova, tako da to ne shvaćaju.
Izaija 44,19 I nitko ne promišlja, i nitko nema toliko znanja i razuma, da rekne sebi: 'jednu sam polovinu spalio u ognju, ispekao sam kruh na uglju njegovu, i meso san ispekao na njemu i pojeo sam ga - od ostatka da sad načinih lik gadan i da pred jednim komadom drveta padnem na koljena?'
Izaija 44,20 Tko pristaje uz ništetno, toga je zavelo ludo srce. On ne izbavlja nikada života svojega i ne govori sebi: 'Nje li varka, što mi je u desnici?'
Izaija 44,21 Promisli to, Jakove i Izraele, jer si moj sluga. Ja san te sazdao; ti si moj sluga. Izraele, neću te zaboraviti.
Izaija 44,22 Razasut ću kao oblake opačine tvoje, grijehe tvoje kao lake oblake. Zato se povrati k meni, jer te hoću otkupiti."
Izaija 44,23 Kličite, nebesa, jer to Gospod čini. Podvikujte, dubine zemaljske! Udarite u klicanje, gore, šume i sva drveta u njima, jer će Gospod otkupiti Jakova i proslaviti se na Izraelu.
Izaija 44,24 Ovako veli Gospod, otkupitelj tvoj, tvorac tvoj od krila materina: "Ja sam Gospod, stvoritelj svega, koji sam razapeo nebo, sam raspostro zemlju, - tko mi je pomogao? -

Već si vidio šta su oni napravili za Mariju, da je Boginja...

ali covek nista nije izmislio, samo je koristio rane islamske i srednjovekovne izvore... vec sam ti rekao da si ok decko, ali sve cesce kod tebe primecujem tipicno muslimansko ponasanje 'to nije istina, to je laz, to ne vazi, istina je samo ono sto mi kazemo da je istina i u ono sto mi verujemo'

ne moras da gledas video, kazacu ti u jednoj recenici sta je bilo: lik je koristio Kuran da dokaze Isusovu bozansku prirodu, nazvao je Muhameda laznim prorokom, a muslimani su izvredjali i njega i njegovu majku i izbacili ga iz sobe ;)

Jok, no ću reć da je ono u šta vjerujem laž ? :D Taj čovjek nezna, ne trebaš mi ništa objašnjavati oko njegovih videoa, gubiš vrijeme jer znaj da ja neću da slušam...

a sta hoces? da stavim pistolj japancu na glavu i da mu kazem 'prihvati Boga u kojeg ja verujem i spasi se'?

Ne naravno.

ok, i Muhamed je poslan i Isus je poslan, ali shvati da Japanci u najvecoj meri nisu prihvatili ni Muhameda, ni Isusa

Njihov problem.

glavne religije u Japanu su Sintoizam i Budizam, pa mi zato nije jasno zasto mesas Japance kada govorimo o klanjanju u tvojoj i mojoj religiji

Zato jer se japanci poklone osobi ne zato što je obožavaju već iz poštovanja, ne kažem ja da tako treba već da nije svako klanjanje obožavanje.

Poslednja izmena od moderatora:
Ako judaizam nije religija mira onda nije ni hrišcanstvo, svi su oni od istog izvora, tako i hrišcani tvrde.

imaju isti koren, ali je Hriscanstvo nastalo od samog Isusa koji je doneo Novi Zavet kako bi od ljudi koji su skrenuli sa pravog puta i koji su postali veoma gresni, nacinio bolje osobe

'Ljubi bližnjeg svog', 'Ne sudite da ne budete osudeni', 'Koji te udari po obrazu, okreni mu i drugi', 'Ko je bez greha, neka prvi baci kamen', 'Ko se maca lati, od maca ce poginuti'... to su sve Isusova ucenja i Hriscanstvo je zaista religija mira

http://muslim-responses.com/Who_Anta...agonized_Whom_

niko ne demantuje da su pagani iz Meke proterali Muhameda zbog njegovih ucenja, ali je on je prvi koji je zapoceo vojne pohode i ubistva, pre svega ubistva nenaoruzanih

covek mira, a dopustio je da ga gnev i mrznja savladaju

Ništa drugo ni ne znaš osim Islamofobičnih sajtova...

kao sto vidis ikone i freske se jos od vremena apostola bile u upotrebi, a Jevrejima ako je lepse u dzamijama, slobodno nek idu, ja nemam nista protiv... mada cisto sumnjam da bi ste ih vi pustili ;)

Jok, no cu rec da je ono u šta vjerujem laž ? Taj covjek je obicna neznalica, ne trebaš mi ništa objašnjavati oko njegovih videoa, gubiš vrijeme jer znaj da ja necu da slušam te gluposti...

ne ocekujem ja od tebe da kazes da je ono u sta verujes laz, vec da jednostavno priznas kad ne znas odgovor :)

kad okacim neki video klip sa nekim cinjenicama, ocekujem da ili opravdas ili demantujes argumentima ili da skupis hrabrost i da ih priznas... ovo tvoje 'on prica laz, lupa gluposti' i bez ikakvih daljih objasnjenja, samo pokazuje tvoju nemoc da demantujes klip koji okacim, a to se ne desava prvi put

bilo bi lepo barem kad bi objasnio zasto izvori iz kojih on crpi informacije ne valjaju ;)

Njihov problem.

pa sto ih spominjes onda?

Zato jer se japanci poklone osobi ne zato što je obožavaju vec iz poštovanja, ne kažem ja da tako treba vec da nije svako klanjanje obožavanje.

aha, a kad hriscani ljube slike onda je to idolopoklonstvo, a ne iz postovanja prema ljudima sa slika... a kad Muhamed ljubi pagansko kamenje onda je to... sta je uopste to?

Back