DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 43.548
I sipka ulja bez ikakvog dolivanja ulja boja je prirodna, doduse vec mi se blizi taj mali servis od godinu dana.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ni kod mene nešto falilo ulja, valjda dovoljno jako malo ulja da ometa antifriz u svom radu. Samo meni nije nestajao antifriz, zapravo možda ulje malo prividno i podigne razinu?? Možda je kod tebe stvar da je kvar već dugo prisutan i ulje već duže vrijeme kola rashladnim sustavom i polako " lijepi" cijevi/ crijeva?Pogledajte prilog 1466336
Evo ti kod mene cep antifriza bez ikakvog ciscenja, nasi motori su identicni samo sto tvoj ima noviji tip ubrizgavanja.
Hteo sam da joj pokazem kako ulje treba da izgleda kad je auto u ispravnom stanju.Nije ni kod mene nešto falilo ulja, valjda dovoljno jako malo ulja da ometa antifriz u svom radu. Samo meni nije nestajao antifriz, zapravo možda ulje malo prividno i podigne razinu?? Možda je kod tebe stvar da je kvar već dugo prisutan i ulje već duže vrijeme kola rashladna sustavom i polako " lijepi" cijevi/ crijeva?
Ne razumem sta je neispravno na mojem autu kod mene sve radi normalno?Nije ni kod mene nešto falilo ulja, valjda dovoljno jako malo ulja da ometa antifriz u svom radu. Samo meni nije nestajao antifriz, zapravo možda ulje malo prividno i podigne razinu?? Možda je kod tebe stvar da je kvar već dugo prisutan i ulje već duže vrijeme kola rashladnim sustavom i polako " lijepi" cijevi/ crijeva?
Meni se to čini i preispravno???? Pa meni na 206 nije bilo ulje te boje već nakon 500 km nakon zamjene ulja. Čak mi se čini da mi je ulje malo tamnije na Sanderu plinasu (23000km).Hteo sam da joj pokazem kako ulje treba da izgleda kad je auto u ispravnom ststanju.Me i
Ne znam zašto sam citirao tvoj postNe razumem sta je neispravno na mojem autu kod mene sve radi normalno?
Zato sto vozim na plin, prethodno ulje je bilo boljeg kvaliteta izgledalo je skoro ko novo iako sam presao nekih 5-6000km do zamene.Ovo je nevjerovatno
Meni se to čini i preispravno???? Pa meni na 206 nije bilo ulje te boje već nakon 500 km nakon zamjene ulja. Čak mi se čini da mi je ulje malo tamnije na Sanderu plinasu (23000km).
Koji motor imas na 206 ako ga imas jos uvek?Ovo je nevjerovatno
Meni se to čini i preispravno???? Pa meni na 206 nije bilo ulje te boje već nakon 500 km nakon zamjene ulja. Čak mi se čini da mi je ulje malo tamnije na Sanderu plinasu (23000km).
Proslijedio sestri, njima sluzi kao drugi automobil. Motor je 1.48v benzin s oko 250 000km. Od kvarova na motoru je bila zamjena dizne, brtva glave, ventilator i termostat. S time da je ventilator radio i nije se podizala temperatura, nego se bila jedna lopatica iskrivila i strasno bučilaKoji motor imas na 206 ako ga imas jos uvek?
Ti motori prolaze pola miliona km ko od sale ako se odrzavaju kako treba, ne znam za 206 ali na 205 idu i do milion km a dizeli i preko.Proslijedio sestri, njima sluzi kao drugi automobil. Motor je 1.48v benzin s oko 250 000km. Od kvarova na motoru je bila zamjena dizne, brtva glave, ventilator i termostat. S time da je ventilator radio i nije se podizala temperatura, nego se bila jedna lopatica iskrivila i strasno bučila
A ono što je pogrešno citirano, to je bilo za morsku viluUpravo Vila ima taj motor u C3 sto si ti imao u 206.
Ovo se odnosilo na mene daNije ni kod mene nešto falilo ulja, valjda dovoljno jako malo ulja da ometa antifriz u svom radu. Samo meni nije nestajao antifriz, zapravo možda ulje malo prividno i podigne razinu?? Možda je kod tebe stvar da je kvar već dugo prisutan i ulje već duže vrijeme kola rashladnim sustavom i polako " lijepi" cijevi/ crijeva?
Onda je to to, verovatno da motor kao i glava nemaju neka ostecenja.Tamnije je boje. Jeste moj je 1.4 motor benzin. Upravo krecem da preuzmem auto, majstor kaze da je racva propustala vodu i nije mogla da kruzi kroz motor. Pitacu ga i za cep.
Ovo je prisustvo korozije ja to zovem kaljuga. Kada si poslednji put menjao antifriz ali komplet? Ne dosipao neki bućkuriš? Moj ćale je uvek ladu terao samo sa vodom i izgledalo je upravo ovako - braon.Pogledajte prilog 1466340
Posuda antifriza.