Predstavite svoje mace

db010a9cda.jpg

ovde je malo pozirala...:)

Lepotica, deluje jako umiljato. :heart: Mari, mogli biste (sada kada je stigao aparat :)) da otvorite vašim macama temu u foto albumima, pa da ih vidimo svih 5 (ako sam dobro zapamtila, toliko ih ima). :)

Hoću, sigurno...Još samo da ih skupim sve zajedno. Beta je u školi (zbog užine koju joj deca daju, a škola do nas...kao da je gladna, cccc), Cuca je povremeno kod moje kume, Mia se druži najviše sa kucom Lisom, Simona je bila povredjena , sad se oporavlja, a ova Surka...opet trudna, vidim i možda joj nije do poziranja...

Ovo je moja Cuca....moja miljenica:)
Ima posebno mesto u mom srcu, kod mene je više od 10 godina...Nažalost, ima samo jedan zub :( al oči...pogledajte joj oči...

14kb8n5.jpg

Ne deluje uposte da ima toliko godina! Super izgleda.... :heart: Nego, kako se snalazi bez zuba, i kakve je naravi? Cesto se pitam kakve su macke kad ostare- da li se igraju, da li lunjaju, skitaju, da li se maze sa ljudima itd.

Ne deluje uposte da ima toliko godina! Super izgleda.... :heart: Nego, kako se snalazi bez zuba, i kakve je naravi? Cesto se pitam kakve su macke kad ostare- da li se igraju, da li lunjaju, skitaju, da li se maze sa ljudima itd.

Cuca jede sve šta i ostale moje mačke...granule i kuvanu hranu. Kosti ne!
Linja se s proleća kao i ostale mačke, ali bez obzira na godine, da postoji podela....Cuca bi bila ptičarka! Vrapce hvata u letu i donosi ih drugim mačkama....Pošto su joj mačići uginuli čim ih je okotila proletos, sisaju je ostale mačke...ove velike:eek: Ja branim, ali vidim ona prede....Eto, takva je moja Cuca:confused:

Cuca jede sve šta i ostale moje mačke...granule i kuvanu hranu. Kosti ne!
Linja se s proleća kao i ostale mačke, ali bez obzira na godine, da postoji podela....Cuca bi bila ptičarka! Vrapce hvata u letu i donosi ih drugim mačkama....Pošto su joj mačići uginuli čim ih je okotila proletos, sisaju je ostale mačke...ove velike:eek: Ja branim, ali vidim ona prede....Eto, takva je moja Cuca:confused:

:zcepanje: sjajno! ovo još nisam čula!

kako su lude...hahaha.Moj macak je bio divan i cist i sav mekan i plisan dok nije poceo da izlazi napolje i skita kao sumanut.Sad dolazi kuci kao da radi u automehanicarskoj radionici...bazdi na ulje i benzin...fujjj,ali ne mozemo da mu odolimo i tako strokavog ga mazimo...ehhh ljubav je cudo

kako su lude...hahaha.Moj macak je bio divan i cist i sav mekan i plisan dok nije poceo da izlazi napolje i skita kao sumanut.Sad dolazi kuci kao da radi u automehanicarskoj radionici...bazdi na ulje i benzin...fujjj,ali ne mozemo da mu odolimo i tako strokavog ga mazimo...ehhh ljubav je cudo

Pa krije se ispod kola, pametan je. Inače, ako želiš da ti poživi, možda da razmislite o kastraciji? Samo će jedna glava, ona na ramenima, da razmišlja, pa će i ako nastavi da skita, manje da se izlaže riziku, bolje će da se pazi. Meni je žao što mi našeg nismo stigli da kastriramo, pretpostavljamo (i dalje, mada ima i drugih mogućnosti) da je "magistrirao" pa se dovukao s puta da ugine pred vratima.

Back