lassie
Primećen član
- Poruka
- 599
Sve mace su tako lepeeeee
da svaka na svoj nacin ali su prelijepe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve mace su tako lepeeeee

ovde je malo pozirala...
 ,ma maca je predivna
,ma maca je predivna 

[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ovo je nasa maca Teodor..
 Slatkiš mali!
 Slatkiš mali! 

al oči...pogledajte joj oči...
  al oči...pogledajte joj oči... 
	Ovo je moja Cuca....moja miljenica
Ima posebno mesto u mom srcu, kod mene je više od 10 godina...Nažalost, ima samo jedan zubal oči...pogledajte joj oči...

Mari, mogli biste (sada kada je stigao aparat
 Mari, mogli biste (sada kada je stigao aparat  ) da otvorite vašim macama temu u foto albumima, pa da ih vidimo svih 5 (ako sam dobro zapamtila, toliko ih ima).
) da otvorite vašim macama temu u foto albumima, pa da ih vidimo svih 5 (ako sam dobro zapamtila, toliko ih ima). 
Lepotica, deluje jako umiljato.Mari, mogli biste (sada kada je stigao aparat
) da otvorite vašim macama temu u foto albumima, pa da ih vidimo svih 5 (ako sam dobro zapamtila, toliko ih ima).

Ima posebno mesto u mom srcu, kod mene je više od 10 godina...Nažalost, ima samo jedan zubal oči...pogledajte joj oči...

Samo iz tih razloga na sto....može!
 Samo iz tih razloga na sto....može! 

ovde je malo pozirala...

Naša trudnica...SukiSamo iz tih razloga na sto....može!

Nego, kako se snalazi bez zuba, i kakve je naravi? Cesto se pitam kakve su macke kad ostare- da li se igraju, da li lunjaju, skitaju, da li se maze sa ljudima itd.
 Nego, kako se snalazi bez zuba, i kakve je naravi? Cesto se pitam kakve su macke kad ostare- da li se igraju, da li lunjaju, skitaju, da li se maze sa ljudima itd.Ne deluje uposte da ima toliko godina! Super izgleda....Nego, kako se snalazi bez zuba, i kakve je naravi? Cesto se pitam kakve su macke kad ostare- da li se igraju, da li lunjaju, skitaju, da li se maze sa ljudima itd.
 Ja branim, ali vidim ona prede....Eto, takva je moja Cuca
 Ja branim, ali vidim ona prede....Eto, takva je moja Cuca
Cuca jede sve šta i ostale moje mačke...granule i kuvanu hranu. Kosti ne!
Linja se s proleća kao i ostale mačke, ali bez obzira na godine, da postoji podela....Cuca bi bila ptičarka! Vrapce hvata u letu i donosi ih drugim mačkama....Pošto su joj mačići uginuli čim ih je okotila proletos, sisaju je ostale mačke...ove velikeJa branim, ali vidim ona prede....Eto, takva je moja Cuca

sjajno! ovo još nisam čula!
 sjajno! ovo još nisam čula!kako su lude...hahaha.Moj macak je bio divan i cist i sav mekan i plisan dok nije poceo da izlazi napolje i skita kao sumanut.Sad dolazi kuci kao da radi u automehanicarskoj radionici...bazdi na ulje i benzin...fujjj,ali ne mozemo da mu odolimo i tako strokavog ga mazimo...ehhh ljubav je cudo