lassie
Primećen član
- Poruka
- 599
Sve mace su tako lepeeeee![]()
da svaka na svoj nacin ali su prelijepe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve mace su tako lepeeeee![]()

![]()
ovde je malo pozirala...![]()
,ma maca je predivna 

Ovo je nasa maca Teodor..
Slatkiš mali! 

al oči...pogledajte joj oči...
Ovo je moja Cuca....moja miljenica
Ima posebno mesto u mom srcu, kod mene je više od 10 godina...Nažalost, ima samo jedan zubal oči...pogledajte joj oči...
![]()
Mari, mogli biste (sada kada je stigao aparat
) da otvorite vašim macama temu u foto albumima, pa da ih vidimo svih 5 (ako sam dobro zapamtila, toliko ih ima). 
Lepotica, deluje jako umiljato.Mari, mogli biste (sada kada je stigao aparat
) da otvorite vašim macama temu u foto albumima, pa da ih vidimo svih 5 (ako sam dobro zapamtila, toliko ih ima).
![]()
Ima posebno mesto u mom srcu, kod mene je više od 10 godina...Nažalost, ima samo jedan zubal oči...pogledajte joj oči...
![]()

Samo iz tih razloga na sto....može!
![]()
ovde je malo pozirala...![]()

Naša trudnica...SukiSamo iz tih razloga na sto....može!
![]()

![]()
Nego, kako se snalazi bez zuba, i kakve je naravi? Cesto se pitam kakve su macke kad ostare- da li se igraju, da li lunjaju, skitaju, da li se maze sa ljudima itd.Ne deluje uposte da ima toliko godina! Super izgleda....Nego, kako se snalazi bez zuba, i kakve je naravi? Cesto se pitam kakve su macke kad ostare- da li se igraju, da li lunjaju, skitaju, da li se maze sa ljudima itd.
Ja branim, ali vidim ona prede....Eto, takva je moja CucaCuca jede sve šta i ostale moje mačke...granule i kuvanu hranu. Kosti ne!
Linja se s proleća kao i ostale mačke, ali bez obzira na godine, da postoji podela....Cuca bi bila ptičarka! Vrapce hvata u letu i donosi ih drugim mačkama....Pošto su joj mačići uginuli čim ih je okotila proletos, sisaju je ostale mačke...ove velikeJa branim, ali vidim ona prede....Eto, takva je moja Cuca
![]()
sjajno! ovo još nisam čula!kako su lude...hahaha.Moj macak je bio divan i cist i sav mekan i plisan dok nije poceo da izlazi napolje i skita kao sumanut.Sad dolazi kuci kao da radi u automehanicarskoj radionici...bazdi na ulje i benzin...fujjj,ali ne mozemo da mu odolimo i tako strokavog ga mazimo...ehhh ljubav je cudo