gost 224754
Ističe se
- Poruka
- 2.974
Hvala Tara. Sve mace su divne kad ih ljudi vole

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako je lip,velik i siv..![]()
.i tvoja maca je prelepa 
Zovem se Bonnie i posle dugog trazenja konacno sam nasla dom u subotu. Sada konacno mogu da se opustim i da budem srecna i spokojna.
Ovako ja izgledam. 

Cao svima, ja bih da se predstavim.Zovem se Bonnie i posle dugog trazenja konacno sam nasla dom u subotu. Sada konacno mogu da se opustim i da budem srecna i spokojna.
Ovako ja izgledam.
Uploaded with ImageShack.us

bonnie, dobro došla u naš svet mačaka. Lerpa ti je ljubimica
Evo moje Mie, rodjena pozerka, u nju sam ulagala najviše nade da postane jedna otmena salonska mačkaMedjutim, diskvalifikovana je pre neki dan....jela miša
![]()

Hvala, i ja mislim da joj lepo stoji.Nismo na modi , al baš joj lipo stoji ta ljubicasta ogrlica ..
Lipa je i rasna ..![]()
Sa tom ogrlicom smo je dobili, naviknula se i ne smeta joj a necu joj ni skidati, zgodno mi da napisem broj telefona na njoj u slucaju da joj padne na pamet da iskoci kroz terasu i izgubi se. 

Ali to sa ogrlicom, moj pas je na svojoj imao naš broj telefona i kad ga jednom nije bilo, vratio se posle 3 dana bez ogrlice. To je nezgodna stvar sa slatkim mešancima koji su pritom i nečiji, nekom bi lako palo na pamet da ih "protiv-pravno prisvoji" jer su već vaspitani, odnegovani a slatki.

Ovo je moja Suki sa svem decu...donela ih je na svet pre manje od 48 sati....
![]()

Cao svima, ja bih da se predstavim.Zovem se Bonnie i posle dugog trazenja konacno sam nasla dom u subotu. Sada konacno mogu da se opustim i da budem srecna i spokojna.
Ovako ja izgledam.

Ovo je moja Suki sa svem decu...donela ih je na svet pre manje od 48 sati....
![]()