_BIZZARE_
Zainteresovan član
- Poruka
- 191
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mica je predivna!Hvala,evo još jedne sličice mog dekice:-)
na ovoj slici izgleda kao mala, preslatka, plisana igrackica!OBOZAVAM JE!!! Kakve su joj oc, zelenei!Mica je predivna!
I tvoja Mica je predivna ! Lice nashe Mice, bash ! 
super- deka!na ovoj slici izgleda kao mala, preslatka, plisana igrackica!

Hvala !I tvoja Mica je predivna ! Lice nashe Mice, bash !
![]()
najlepse, najbolje tigraste mice - cice!Super deka je još uvek u formi,ne bi se bunio protiv neke super bake
Ma sve mace su vam prelepe,mrtva trka![]()
verujem ti na rec! A sigurna sam da bi se dekica snasao i sa nekom mladjom!!!![]()
verujem ti na rec! A sigurna sam da bi se dekica snasao i sa nekom mladjom!!!
I vlasnici maca su se zbunili jer je sijamka bila dosta mlada a i ove u kombinaciji persijanac-sijamka su izgledale totalno loodo!Žao mi je što nisam bila u prilici da ih slikam.I to ne sa jednom,nego i sa dve!Poslednji put je išao u "intimnu posetu" jednoj persijanki a u kući je bila i jedna sijamka.Ispostavilo se da su obe istovremeno bile u teranju tako da je dekica odradio duplo gađanjeI vlasnici maca su se zbunili jer je sijamka bila dosta mlada a i ove u kombinaciji persijanac-sijamka su izgledale totalno loodo!Žao mi je što nisam bila u prilici da ih slikam.

Ma sve mace su vam prelepe,mrtva trka![]()

da ovaj moj nije u kakvom srodstvu sa tvojim , samo sto su mome svi jastucici na sapama crni
Mnogo je sladak! 
Boni,dedica od skoro 16 godina
![]()

da ovaj moj nije u kakvom srodstvu sa tvojim , samo sto su mome svi jastucici na sapama crni