Predstavite svoje mace

Ja, sve i da imam neku svežiju sliku onog moj harambaše, ne bih od bruke smela da je postavim. :sad2: Sav je izubijan, izujedan i izgreban, a da li mu to rade miševi, krtice, pacovi ili drugi mačori, za mene je totalna nepoznanica. Samo ako bismo ga kastrirali pa on prestao da se vraća izubijan, mogli bi da isključimo ostale, znali bi da su mačori.

Kad hocu da ga slikam Timi uradi ovo. Bezobraznik!

2mdnsyo.jpg

Ala je ovo zanimljivo...:think:. Najvise volim da gledam Animal Planet... Cek, cek, sta to pise tamo...:eek:... Pomisli Svrca dok je hipnotisao TV ekran :lol:.

Ovo je bila faza kad je prosao glavnu zdravstvenu krizu sa kojom je dosao. Od macora koji je stigao sa herpes i kalci virusom, temperaturom skoro 40 C, delom iskopanim l. okom i upalom na istom, nakon unosenja zaraze medj' ostatak bratije i posle vise od godinu dana lecenja svih maca (antibiotici, masti, kapi, sterilizacija), sad je kao puslica :zaljubljena:. Da kucnem u drvo....:roll: Treba li reci da ih sve volim :D ?

Prilozi

• Svrki i Anemal planet 3.jpg
    Svrki i Anemal planet 3.jpg
    36,3 KB · Pregleda: 46
Hehe, kako gleda :)
A tebi svaka čast što si se toliko borila da ga izvučeš :heart: , istinski si ljubitelj životinja. Dosadili su mi oni koji bi hteli samo lepu, čistu i nadave uvek zdravu životinjicu,a neće ni malo da se potrude oko njih.
Biti pravi ljubitelj je biti to - i u odbru i u zlu!!

A tebi svaka čast što si se toliko borila da ga izvučeš :heart: , istinski si ljubitelj životinja. Dosadili su mi oni koji bi hteli samo lepu, čistu i nadave uvek zdravu životinjicu,a neće ni malo da se potrude oko jihad.

Bas tako...i u dobru i u zlu! Boze, kad bi se svi ljudi tako razumeli kao
ljubitelji zivotinja!

Ovo su moji "felinoidi",debeli je Snookey,a mala cokoladica je Pookey,ima tek dva meseca,a "matorko" godinu i nesto ...

Prilozi

• uu.jpg
    uu.jpg
    75,4 KB · Pregleda: 30
  • Picture 30.jpg
    Picture 30.jpg
    63,7 KB · Pregleda: 21
  • Picture 29.jpg
    Picture 29.jpg
    64 KB · Pregleda: 24
  • Picture 39.jpg
    Picture 39.jpg
    71,3 KB · Pregleda: 22
  • Picture 31.jpg
    Picture 31.jpg
    71,9 KB · Pregleda: 24
A tebi svaka čast što si se toliko borila da ga izvučeš :heart: , istinski si ljubitelj životinja. Dosadili su mi oni koji bi hteli samo lepu, čistu i nadave uvek zdravu životinjicu,a neće ni malo da se potrude oko njih.

Hvala na razumevanju :). Jednostavno sam slaba na slabije, a zivotinje su jedna od tih kategorija. Jedino sto sve kojima bih pomogla (razne kategorije) ne mogu da mi stanu u kucu, niti imam snage i mogucnosti...:neutral: :), ali ponekom mogu pomoci (a i nacina ima raznih). Zadovoljstvo mi je, bez obzira na onu tezu stranu koja pomaganje zna da prati :D.

Hvala na razumevanju :). Jednostavno sam slaba na slabije, a zivotinje su jedna od tih kategorija. Jedino sto sve kojima bih pomogla (razne kategorije) ne mogu da mi stanu u kucu, niti imam snage i mogucnosti...:neutral: :), ali ponekom mogu pomoci (a i nacina ima raznih). Zadovoljstvo mi je, bez obzira na onu tezu stranu koja pomaganje zna da prati :D.

Ma potpuno te razumem... ja bih napunila kuću raznim životinjicama..
:)

Back