_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
gde je?
glupo pitanje.....![]()
Sta radite jadnoj zivotinji kad mora ovako da se skriva?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde je?
glupo pitanje.....![]()

Sta radite jadnoj zivotinji kad mora ovako da se skriva?![]()

mi njemu?
a on nama?
ne znas ti sta mi taj radi![]()

Ne prihvatam da ovako slatko i nevino bice moze bilo sta lose da radi bilo kome. Lazljivice![]()

os da dodjes kod nas na 48h?
da vidim koliko ces da se naspavas![]()

os da dodjes kod nas na 48h?
da vidim koliko ces da se naspavas![]()

Sta radite jadnoj zivotinji kad mora ovako da se skriva?![]()
.
Ahh, kako te razumem!![]()

.vama koji imate po dve ili vise maca,samo hocu da kazem,da sam uz vas i .....drz te se ljudi!!!ne dajte se![]()
... pa kad su se malo smirili, došli su mi na jorgan i "mesili" ga šapama (samim tim su i mene dobro izmasirali), i nakon toga mi je Bilbo zvučno preo na uvo... pa sad, ti spavaj 

.
gde je?
glupo pitanje.....![]()

vama koji imate po dve ili vise maca,samo hocu da kazem,da sam uz vas i .....drz te se ljudi!!!ne dajte se![]()
Baš ti hvala. 
Jutros su me probudili u 4h... hteli su, zamisli, da se igraju... pa kad su se malo smirili, došli su mi na jorgan i "mesili" ga šapama (samim tim su i mene dobro izmasirali), i nakon toga mi je Bilbo zvučno preo na uvo... pa sad, ti spavaj
.
![]()
Pa šta se buniš, ima da skačeš iz kreveta i odmah ih maziš. 
Pa šta se buniš, ima da skačeš iz kreveta i odmah ih maziš.
![]()

.Ah, to je neminovno, ako mislim da se SMIRE VEĆ JEDNOM!!
Inače, kad god sam neraspoložena, ja pogledam tu sliku "u procemu" i umrem od smeha... i odma' mi je bolje raspoloženje.

Igraj se, igraj, to ja radim svako jutro, mada još uvek patimo od nedostatka ruku.![]()

, nemam snage toliko 
.![]()
![]()
Pa i ovi tvoji banditi se kriju Val.![]()
.vama koji imate po dve ili vise maca,samo hocu da kazem,da sam uz vas i .....drz te se ljudi!!!ne dajte se![]()

Sad smo u fazi popni se na sto visu tacku kujne i jednim skokom razbij sto vise posudja 
Koji im je to fazon da se zavlace, genijalni su
Mi jos nismo dosli u tu fazuSad smo u fazi popni se na sto visu tacku kujne i jednim skokom razbij sto vise posudja
![]()