Predstavite svoje mace

:hahaha: Ne boj se, ništa ne boli. :cmok:

pa tebe ne boli vise posto si vec ceo utrnuo posle toliko vremena :lol:

....ma nek razbija bre,samo nek je ziv i zdrav :D
I Una...dusa moja blentava :)
Danas smo stavili tepih u dnevnu sobu pa je odusevljen...samo se valja i grebucka ga...i prede :D
a Una voli da spava na tepihu...svrti se ko loptica... :lol:
Malo pre se uplasio od necega(samo on zna od cega...mada mi se cini da ipak nema pojma ni on) i samo je stao i tako gledao po sobi,kao da nekog ima tu...a nema nikog...isprepadao me
spavao je pre toga,pa mu se mozda nesto ucinilo ...mozda je sanjao nesto :lol:
tek sad se skroz smirio

Prilozi

• Photo-0058.jpg
    Photo-0058.jpg
    14,8 KB · Pregleda: 21
  • Photo-0059.jpg
    Photo-0059.jpg
    19,8 KB · Pregleda: 21
  • Photo-0060.jpg
    Photo-0060.jpg
    19,2 KB · Pregleda: 24
pa tebe ne boli vise posto si vec ceo utrnuo posle toliko vremena :lol:

....ma nek razbija bre,samo nek je ziv i zdrav :D
I Una...dusa moja blentava :)
Danas smo stavili tepih u dnevnu sobu pa je odusevljen...samo se valja i grebucka ga...i prede :D
a Una voli da spava na tepihu...svrti se ko loptica... :lol:
Malo pre se uplasio od necega(samo on zna od cega...mada mi se cini da ipak nema pojma ni on) i samo je stao i tako gledao po sobi,kao da nekog ima tu...a nema nikog...isprepadao me
tek sad se skroz smirio

Video je duha ! BU! :eek::zcepanje:
Mnooogo je meden... sad sam mužu pokazala slike da vidi kako liči na Bilba :heart:

tek sad se skroz smirio

Ti izgleda nisi gledala one emisije koje prikazuju kako zivotinje osecaju prisustvo odredjenih entiteta?:per:

Salu na stranu, prelep je :zaljubljena:

Nazalost, pod ovih naslovom ..bolje da ne postujem, bar ne danas!
Cuce eno, od sabajle, uz kontejner, Mia se rastegla preko cele stolice..neda drugima da joj pridju, Simona otima najmanjem mom macetu i mom mezimcu Gandiju iz usta hranu...a duplo je veca od njega, Holi od jutros merka rernu od smederevca a nije hladno napolju...naprotiv....

A gde je druga polovina?! :sad2: Dušica ogladnela dok je nosila "mami" da se pohvali! :lol:

Eee, lako je tebi da se salis. Meni nije bilo toliko gadno(spremala sam se psihicki ranije na tako nesto;)) ali sestra (koja je u poseti) je provristala.:azdaja: :hahaha::hahaha: :hahaha: Kakva scena:zcepanje:
Ja se nadam da je samo toliko uspela da izvuce da nije smazala nista:eek:
A funjarica mala, sinoc kad sam legla prvo je cekala da zaspim (bar ona misli da sam spavala;)) pa je onda provirila :mace: ispod kreveta, izvela jedno prrrrmjaaauuuu i kada je videla da se ne obazirem skocila na krevet, uvalila se i :zzzz:

Funjarica moja mala..:zaljubljena:

Eee, lako je tebi da se salis. Meni nije bilo toliko gadno(spremala sam se psihicki ranije na tako nesto;)) ali sestra (koja je u poseti) je provristala.:azdaja: :hahaha::hahaha: :hahaha: Kakva scena:zcepanje:
A funjarica mala, sinoc kad sam legla prvo je cekala da zaspim (bar ona misli da sam spavala;)) pa je onda provirila :mace: ispod kreveta, izvela jedno prrrrmjaaauuuu i kada je videla da se ne obazirem skocila na krevet, uvalila se i :zzzz:

Ma to ti je normalno...ovi moji mi odavno služe umesto jorgana, polegaju po meni dok spavam :zcepanje:.

Srce malo :zaljubljena:

A zamisli kad je meni Bili doneo u kancelariju mladunče krtice, još živo, i tu, na moje oči ga dokrajčio! :besna: Na miševe se već odavno i ne obaziremo. :aha:

To ti je klasika, ona je tvoja vlasnica a ne ti njena. ;) Tako je nas usvojio mačorčić muževe ujne, inače naše prve komšinice koja leže pre svojih kokošaka. :aha:

A zamisli kad je meni Bili doneo u kancelariju mladunče krtice, još živo, i tu, na moje oči ga dokrajčio! :besna: Na miševe se već odavno i ne obaziremo. :aha:
jooooooooj jadna krtica..:( svaka cast tvom zeludcu koji moze da istrpi sve to:hvala:
naravno,salim se malo-meni to ne smeta,cak mi je i drago sto se ne pretvara u kucnu macku vec odrzava svoje lovacke sposobnosti:klap:samo mi treba vremena da se priviknem:)
a i mi smo pristali da robujemo mackama a ne plisanim stvorenjima, zar ne:?: ;)

Back