Predstavite kućnog ljubimca

hvala na gostoprimstvu.... kao clanovi koji su na ovom forumu duze nego ja, ocekivala sam saradnju i lepo druzenje al izgleda da ovde niko ne zeli da se bavimo temom.... molim moderatore da se tema izbrise

Lepo si je zamislila, ali je mozda bolje da je shvatis kao zabavu :heart:. Ovde i mnogo ozbiljnije teme budu slucajno ili namerno odvedene u nepoznatom pravcu :eek:, ali se ne uzbudjavaj, vec razmisli sta ti je ciniti :think: . Nije vredno sekiracije, veruj mi :cmok:.

e da kazem nesto o sebi :lol:
dakleM
imam 23 godine
broj obuce 39/40
visina 170
tezina 53/54
hehheheh....
u besu svashta napisem,pomislim ili kazem ali nisam psihopata,mada neki misle da jesam posto se chesto razbesnim i svashta izbrbljam,a svi me shvataju ozbiljno i bukvalno :roll:
Mrzim nepravdu i zlo koje neki ljudi nanose...bilo kome...takodje mrzim i neutralne ljude koji su protiv nechega,a kada se to nesto desi oni okrenu glavu na drugu stranu
tachnije,umesto rechi mrzim treba da stoji "ne volim"

jel dobro?:lol:

Eh sada.. Ni kada sam bila mala nisam bas volela da se upisujem.. Uvek mi je trebalo pola sata da smislim sta bi bilo najpametnije da napisem :lol:

Ali, evo - imam 28 godinica i jedva cekam da dobijem moju pudlu. Sto se nadam da ce biti uskoro. (nisam jos uvek nasla leglo).
Trenutno sam na godisnjem koji je trebao, u ovom periodu, da bude posvecen pisanju nekih radova, ali me je uhvatila mrza..
I posto sam starija od tebe Tsuymish, sasvim logicno, malo sam i visa i teza ;)

hvala na gostoprimstvu.... kao clanovi koji su na ovom forumu duze nego ja, ocekivala sam saradnju i lepo druzenje al izgleda da ovde niko ne zeli da se bavimo temom.... molim moderatore da se tema izbrise
Ovde se, ipak, najbolje upoznajemo kroz ono sto pisemo. Nemoguce je sve srociti u jednom postu, cak i sa fotkama i ko zna koliko iskrenim podacima (pod uslovom da je neko raspolozen da sve to napise).
Budi ovde, druzi se lepo sa nama, pa ces vremenom upoznati i nas i nase ljubimce. :D

Back